Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، محمد معتمدی خواننده سرشناس کشورمان در پستی که در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت با عکسی از خود که واکسن ایرانی را در دست دارد، اعلام کرد که با وجود اقامت موقت در خارج کشور و در دسترس بودن واکسن تایید شده جهانی، برای حضور در تست انسانی واکسن ایرانی پیش قدم شده است.

او در این خصوص نوشت:

سلام به روی ماه همگی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با اینکه هر کس در هرکجای دنیا باشد، باید اولین واکسنی که در دسترس اوست تزریق کند، ولی من چند روز پیش از امکان تزریق یک واکسن نامدار جهانی گذشتم تا در کشور خودم در فاز سوم تست انسانی واکسن ایرانی برکت شرکت کنم.

متاسفم که علیرغم اینکه در همان ماه های اول، برای شرکت در فاز اول هم اعلام آمادگی کردم، ولی همه شرایط حضور در آن مرحله را نداشتم.
میهن عزیزم، ایران من!
رنج و اندوه از چهره پر غرور مردمت دور باد.
سرفراز بوده ای و سرفراز تر خواهی ماند. استوار بوده ای و استوار تر خواهی ماند.
به پاس تلاش بی وقفه دانشمندان،پزشکان و محققانت سر تعظیم فرود می آورم. آنها که ایثارگرانه در تمام این مدت وفا کردند و ملامت کشیدند.
به قول حافظ:
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن
و به قول ادیب نیشابوری:
همچو فرهاد بود کوه کنی پیشه ما
کوه ما سینه ما، ناخن ما تیشه ما
بهر یک جرعه می منت ساقی نکشیم
اشک ما باده ما، دیده ما شیشه ما

نگاهی به سابقه صدساله صنعت معتبر واکسن سازی ایران:

در یک قرن گذشته دو موسسه انستیتو پاستور و سرم سازی رازی از پیشگامان صنعت واکسن سازی ایران بوده اند.

بیماری های مهلکی نظیر سل، دیفتیری، هپاتیت ب، فلج اطفال، سیاه سرفه، کزاز، سرخک، سرخجه و اریون در ایران، همگی با واکسن های ساخت داخل کشور مهار و کنترل شده اند.

در اوایل دهه هشتاد، ایران علاوه بر تامین واکسن مورد نیاز داخلی، به نوزده کشور جهان واکسن صادر کرده است.

در سال نود و پنج، ایران با مجوز سازمان بهداشت جهانی بعنوان تامین کننده واکسن فلج اطفال در منطقه خاورمیانه منصوب شده است.

طبق گزارش آژانس تحقیقات دفاعی سوئد در سال دوهزار و سه میلادی، ایران هیچگونه کمبودی در تولید واکسن یا ناتوانی در تامین نیازهای داخلی خود ندارد.

در سالهای همه گیری وبا، بیست و چهار میلیون دوز واکسن وبا در ایران ساخته شد. تاجایی که فرانسه که خود تولید کننده واکسن وبا بود به وارد کننده واکسن وبا از ایران تبدیل می شود.

در دهه بیست خورشیدی واکسن آبله تولید انستیتو پاستور ایران به کشورهای عراق، افغانستان و مصر صادر شده است.

طبق آمار یونیسف در سال های همه گیری بیماری سل پس از جنگ جهانی دوم، دویست و سی و هشت میلیون کودک از بیست ودو کشور جهان، از واکسن ب_ث_ژ ساخت ایران برای مقابله با این بیماری استفاده کرده اند.

درود بر ایران و صنعت معتبر و صدساله واکسن سازی اش.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است

او در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) نوشت: «تهاجم تمام عیار به رفح یک فاجعه انسانی خواهد بود.

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت همچنین از طرف‌های درگیری خواست که آتش‌بس و برقراری «صلح پایدار» را برقرار کنند.

پیشتر مدیرکل سازمان جهانی بهداشت امروز (یکشنبه) از کودک‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه انتقاد کرد و و آن را لکه ننگی بر پیشانی بشریت دانست.

 آدهانوم گبرسیوس اظهار کرد: کشتار و مجروح شدن هزاران کودک در غزه مایه ننگ تمام بشریت خواهد بود و این تجاوز باید پایان یابد.

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت همچنین اضافه کرد: محرومیت از نیاز‌های اولیه از جمله غذا، سوخت و مراقبت‌های بهداشتی، غیرانسانی و غیرقابل تحمل است.

بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند.

پیشتر آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز نسبت به حمله زمینی اسرائیل به رفح در غزه هشدار داد و اعلام کرد که عملیات نظامی در رفح «تأثیر مخربی بر فلسطینیان غزه» خواهد داشت.

دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی گفت: «همه اعضای شورای امنیت و بسیاری از دولت‌های دیگر به وضوح مخالفت خود را با چنین عملیاتی اعلام کرده‌اند. من از همه کسانی که بر اسرائیل نفوذ دارند می‌خواهم هر کاری که در توان دارند برای جلوگیری از این عملیات انجام دهند.»

دبیر کل سازمان ملل متحد افزود که بیش از ۱.۲ میلیون نفر پس از فرار از بمباران اسرائیل در شمال غزه در رفح پناه گرفته اند. «این افراد غذای کمی دارند، به سختی به مراقبت‌های پزشکی دسترسی دارند، سرپناه کمی دارند و هیچ جای امنی برای رفتن ندارند. در شمال غزه، آسیب پذیرترین افراد - از کودکان بیمار گرفته تا افراد دارای معلولیت - در حال حاضر از گرسنگی و بیماری می‌میرند. ما باید هر کاری که ممکن است برای جلوگیری از یک قحطی کاملاً قابل پیشگیری و ساخت بشر انجام دهیم.»

وضعیت خاورمیانه پس از یکال حماس از نوار غزه به خاک اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و با کشته شدن ساکنان شهرک‌های مرزی و گروگان گیری بیش از ۲۴۰ گروگان به شدت بدتر شد. رادیکال‌ها این حمله را پاسخی به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه مسجد الاقصی در بیت المقدس خواندند. اسرائیل محاصره کامل غزه را اعلام کرد و حمله به نوار و مناطق خاصی از لبنان و سوریه را آغاز کرد و پس از آن عملیات زمینی را در غزه آغاز کرد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • آگاهی دانشجویان آمریکایی از استکبار جهانی به برکت انقلاب اسلامی
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها