Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@11:21:18 GMT

دلیل ازدحام در مراکز واکسیناسیون چیست؟

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۲۷۷۳۳

دلیل ازدحام در مراکز واکسیناسیون چیست؟

ه گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بابک عشرتی، گفت: از ابتدای هفته جاری سری جدیدی از واکسن کرونا به ما تحویل داده شده است ولی متاسفانه عده زیادی از کسانی که عموما نوبت دریافت دُز دوم واکسنشان بود و برخی افراد دُز اولی خارج از نوبت‌دهی و ارسال پیامک به ما مراجعه کردند و به همین دلیل ازدحام خیلی زیادی در مراکز تجمیعی واکسیناسیون رخ داده است و حتی کسانی که نوبت دریافت می‌کردند هم با این مشکل مواجه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعلا به دلیل وجود ازحام در مراکز واکسیناسیون، پروسه نوبت‌دهی را متوقف کردیم. با توجه به گرمای هوا و برای رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی از مردم خواهش می‌کنم خارج از نوبت‌دهی به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند. بیشتر واکسنِ فعلی برای کسانی است که وقت تزریق نوبت دومشان است؛ بنابراین از مراجعه بی‌مورد به مراکز خودداری کنند تا پیامک برایشان ارسال شود که چه روز و چه ساعتی به کدام مرکز مراجعه کنند.

عشرتی ادامه داد: البته تزریق نوبت اول هم صورت خواهد گرفت. به محض ثبت نام افراد در سامانه salamat.gov.ir اسامی برای ما می‌آید و با کم‌تر شدن ازدحام فعلی، نفرات بعدی را نوبت‌دهی خواهیم کرد و پیامک برایشان ارسال می‌شود. در حال حاضر عمده واکسنی که به دستمان رسیده و تزریق می‌کنیم برای ۷۰ سال به بالا و نوبت دوم است.

وی افزود: در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۱۲۵ هزار نفر در نوبت تزریق دُز دوم واکسن قرار دارند. عموما افرادی که تزریق دُز اولشان در اوایل اردیبهشت صورت گرفته است، تزریق دُز دوم هم به موقع انجام شده است و کسانی که در نیمه دوم اردیبشت تزریق واکسن داشتند احتمالا دُز دوم را با حدود ۵ روز تاخیر دریافت کردند. تقریبا اکثر افراد در نوبت تزریق دُز دوم از دریافت کنندگان واکسن سینوفارم هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، تاکید کرد: ایمنی واکسن ۱۵ روز بعد از تزریق دُز دوم به حداکثر خود می‌رسد. از طرفی هنوز د رمورد اثربخشی واکسن‌ها اطلاعاتمان دقیق نیست؛ بنابراین باید تا زمانی که تعداد زیادی در کشور واکسینه شوند پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود. کشورهایی هم که پروتکل‌ها را کاهش دادند زمانی بوده است که بالای ۵۰ درصد گروه هدف کشورشان را واکسینه کردند. به همین دلیل حتی پس از تزریق واکسن‌ هم استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بسیار مهم است.

وی در ادامه درباره مراکز و محل تزریق دوز اول و دوم نیز گفت: ممکن است محل تزریق دُز اول و دوم تغییر کند؛ زیرا ما واکسیناسیون را از مراکز کوچک‌تر به سمت مراکز تجمعی برده‌ایم. در چنین شرایطی واکسیناسیون دُز دوم می‌تواند در یک مرکز دیگر صورت گیرد اما به شرط آنکه مرکز دوم هم تحت پوشش همان دانشگاه علوم پزشکی باشد که مرکز تزریق دُز اول بوده است. بنابراین به عنوان مثال اگر نوبت اول را در مرکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام دادند، نمی‌توانند دُز دوم را در مرکزی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام دهند؛ زیرا بانک اطلاعاتی هر دانشگاه در دست خودش است.

پربیننده ترین توضیح آموزش و پرورش درباره سنجش سلامت کلاس اولی ها آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۳/۳۱) این افراد دیگه آویشن مصرف نکنن آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۱) بهترین ورزش برای کاهش وزن معرفی شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی تزریق د ز دوم نوبت دهی تحت پوشش افراد د د ز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد خرم افزود: امسال یک هزار و ۲۶۰ نفر از استان زنجان به زیارت خانه خدا مشرف خواهند شد.

وی یادآوری کرد: واکسیناسیون مننژیت برای حجاج سایر شهرستان‌های استان انجام شده است.

خرم تاکید کرد: زائران پس از تزریق واکسن، کارت زرد رنگ دریافت و باید آن را به مسئول کاروان تحویل دهند.

نماینده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر در استان زنجان گفت: معاینه یکهزار و ۲۶۰ زائر خانه خدا در این استان انجام و به پایان رسیده است.

خرم خاطرنشان کرد: امسال ۱۰ کاروان از زنجان به خانه خدا مشرف خواهند شد که از این تعداد یک کاروان در ابهر با ۱۲۰ نفر، خدابنده نیز یک کاروان ۱۶۵ نفری و مابقی نیز در مرکز استان است.

وی ادامه داد: واکسیناسیون این حجاج در شهرستان‌های خدابنده و ابهر آغاز شد.

نماینده مرکز پزشکی حج و پزشکی جمعیت هلال‌احمر در استان زنجان گفت: حجاج برای تزریق واکسن به هلال احمر شهرستان‌های ابهر و خدابنده در صبح و بعدازظهر مراجعه کنندخرم افزود: یکهزار و ۲۶۰ زائر عازم خانه خواهند شد که برای این تعداد و سایر عوامل یکهزار و ۳۰۰ واکسن مننژیت وارد زنجان شد.

کد خبر 6088916

دیگر خبرها

  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست