Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار مدیر کل دادگستری و مسئولان ارشد قضایی استان با تبریک سالروز ولادت امام رضا(ع) و گرامیداشت هفته قوه قضائیه از تلاش های صورت گرفته توسط متولیان دستگاه قضا در سیستان‌وبلوچستان قدردانی کرد و گفت: اطلاع رسانی دقیق از خدمات ارائه شده توسط قوه قضائیه تنها منحصر به هفته قوه قضائیه نیست بلکه چنین مواردی باید در طول سال برای مردم بیان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه زاهدان افزایش و رشد رسیدگی به پرونده ها را خوشحال کننده دانست و افزود: کاهش تعداد پرونده‌های در انتظار جای امیدواری دارد البته دقت در رسیدگی نیز حائز اهمیت می باشد تا هیچ حقی از کسی ضایع نشود.

آیت‌الله محامی بیان کرد: افزایش برخی جرائم رخ داده نگران کننده است که حل آن وابسته به فعالیت سایر دستگاه‌ها آن هم با فرهنگ‌سازی و اقدامات پیشگیرانه است.

وی ادامه داد: باید به گونه ای تدبیر شود تا دستگاه قضا مسائل را رصد کرده و سپس به سایر دستگاه های متولی منتقل کند و در گام بعدی با مطالبه گری از دستگاه‌ها برنامه ها را عملیاتی کند.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بر استفاده از ظرفیت شوراهای حل اختلاف تاکید کرد و اظهار داشت: به کار گیری ظرفیت شوراهای حل اختلاف حائز اهمیت می باشد و باید به گونه‌ای بررسی صورت گیرد تا میزان زمان طی شده برای حل پرونده ها در شورای حل اختلاف و محاکم با یکدیگر مقایسه و در پایان میزان ماندگاری و پایبندی افراد بر این تصمیمات مورد ارزیابی قرار گیرد.

 امام جمعه زاهدان تصریح کرد: الکترونیکی کردن بخشی از امورات دارای فوایدی است اما باید در کنار تکریم ارباب رجوع کار با سیستم هوشمند نیز آموزش داده شود.

آیت‌الله محامی گفت: سیاست قوه قضائیه مبنی بر کاهش تعداد زندانیان درست است اما باید توجه داشت که آزاد کردن برخی افراد سابقه دار که مجدداً دست به قانون‌شکنی می زنند چندان صحیح نیست.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تصریح کرد: فرد زندانی برای مدتی در اختیار شماست و باید از جنبه های مختلف روی فکر، عقیده و مهارت آموزی او کار شود.

وی ادامه داد: کار باید به صورت واقعی صورت گرفته و در انتها میزان خروجی آن مورد سنجش قرار گیرد و نیاز است تا مجموعه ها و دستگاههای مختلف هوشیار باشند که قبل از هرگونه قانون شکنی جلوی آن گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در استان در پایان خواستار مبارزه جدی با پدیده زمین خواری در نقاط مختلف استان شد.

همچنین در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین مصطفوی نیا رئیس کل دادگستری استان نیز به ارائه گزارشی از عملکرد این مجموعه در سال گذشته پرداخت و گفت: از مجموع ۲۰۰ هزار پرونده وارد شده به دادگستری استان در سال گذشته بیش از ۹۰ هزار پرونده رسیدگی و مختومه شده است.

وی افزود:با تلاش های صورت گرفته از تعداد ۱۲۷ زندانی جرائم غیر عمد ۱۰۸ نفر از آنان آزاد شده اند.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان نماینده ولی فقیه قوه قضائیه قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود

 علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست هم اندیشی و تبادل نظر سازمان بازرسی با قضات دادگستری استان تهران که با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این سازمان برگزار شد با اشاره به اینکه مبارزه با فساد از جمله مطالبات مهم مقام معظم رهبری در تمامی ادوار قوه قضاییه بوده است، گفت: مقوله مبارزه با فساد و برخورد با مفسد به عنوان یکی از برنامه‌های تحولی قوه قضاییه همواره مورد تاکید این قوه است.

وی با تشریح نقش مهم سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد بیان کرد: بدون شک این سازمان به عنوان یک دستگاه نظارتی عام الشمول، با دارا بودن اختیارات وسیع قانونی یک دستگاه تخصصی برای مبارزه با فساد محسوب می‌شود که وظیفه سنگین و دشواری را برعهده دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: سازمان بازرسی نقش اساسی و کاملی را هم در صیانت و پیشگیری از آسیب دستگاه‌ها و نهاد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برعهده دارد و هم اینکه برای آسیب شناسی تخلفات دستگاه‌ها و مسئولان به واسطه امانتی که به آنها سپرده شده، جایگاه حایز اهمیتی دارد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد در تمامی دوره‌ها به ویژه چند سال اخیر اظهار کرد: گزارش‌های حرفه‌ای ارسالی سازمان بازرسی کل کشور به دادگستری استان تهران حاکی از آن است که امروز این سازمان مهم، به نقش نظارتی خود در راستای صیانت از نظام و عملکرد دستگاه‌ها و نهاد‌ها به طور قابل ملاحظه‌ای جامه عمل پوشانده است.

وی با یادآوری دو وظیفه مهم سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: این سازمان، حسب قانون ماموریت نظارت دارد تا هم قوانین به نحو صحیح در تمامی دستگاه‌ها اجرا شود و هم حسن جریان امور نیز نظارت داشته باشد.

القاصی با تاکید بر اینکه برای تحقق این دو وظیفه مهم قوانین متعددی به عنوان ابزار در اختیار این سازمان قرار دارد، یادآور شد: برای اثربخشی بیشتر گزارشات سازمان بازرسی کل کشور نقش دادسرا و دادگاه بسیار مهم است بر همین اساس گزارشات این سازمان باید در زمان مناسب و کوتاه منتهی به احکام متقن؛ عادلانه و بازدارنده شود چراکه نتیجه آن کارآمدی نظام و صیانت از همه دستگاه‌ها را به همراه دارد.

وی هماهنگی و همکاری بین مجموعه دادگستری استان تهران و سازمان بازرسی را یک تکلیف مهم دانست و ادامه داد: معمولا گزارشات سازمان بازرسی به تمامی شعبه‌های دادگستری ارجاع نمی‌شود و در مجتمع‌های تخصصی توسط قضات توانمند و حساس به مقوله فساد رسیدگی می‌شود و طبیعی است که اگر این تعاملات همه جانبه باشد نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران توصیه‌هایی را نیز برای نیل به اهداف مورد نظر در مقوله مبارزه با فساد و گزارش‌های سازمان بازرسی مطرح کرد و گفت: بخش عمده‌ای از گزارشات سازمان بازرسی مرتبط به مفاسد اقتصادی است که لازم است در این خصوص دو مقوله کارشناسی و حسابرسی مالی اشخاص به طور ویژه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

القاصی همچنین توصیه کرد که گزارشات ارسالی از سازمان بازرسی جامع، کامل، مستدل و متقن باشد به گونه‌ای که از حیث دارابودن مستندات و اتقان شبیه کیفرخواست برای دادگستری را داشته باشد.

وی از رئیس سازمان بازرسی کل کشور خواست که نماینده ویژه‌ای را برای پیگیری گزارشات ارسالی این سازمان به دادگستری استان تهران معرفی کند و گفت: به طور حتم مطالبه گری و پیگیری سازمان بازرسی از مجموعه قضایی، کاهش اطاله دادرسی را به همراه دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به حساسیت مجموعه قضایی استان تهران نسبت به تضییع حقوق بیت المال، برای پیگیری موضوعات و همچنین هماهنگی بیشتر با بازرسی اعلام آمادگی و اظهار کرد: در این راستا باید کارگروه مشترکی بین سازمان بازرسی و دادگستری استان تشکیل تا نتایج مطلوب تری حاصل شود.

القاصی خواستار آسیب شناسی موضوعات در روند رسیدگی به گزارشات ارسالی و همچنین موضوعات مطرح شده سازمان بازرسی از سوی کارگروه مشترک این دو مجموعه شد. 

علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز در این نشست به طرح موضوعاتی پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • مرگ مشکوک قاضی دادگستری در مازندران | ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است