Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@01:01:54 GMT

تخریب پل تاریخی «موسی خان میبد» در میبد تکذیب شد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۲۹۰۳۴

تخریب پل تاریخی «موسی خان میبد» در میبد تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، چندی پیش خبری مبنی بر ایجاد پل انسانی برای نجات  «پل موسی‌خان» در شهرستان میبد منتشر شد که برخی از رسانه‌ها جلوگیری از تخریب این آثر میراثی را دلیل آن دانستند و به همین منظور موضوع در دستور کار خبرنگار خبرگزاری فارس در استان قرار گرفت.

علیرضا نقوی در این خصوص به خبرنگار فارس از یزد، اظهار کرد: این پل در حریم شهرستان میبد قرار دارد و حفاظت از نظر سازمانی به عهده میراث فرهنگی و بخشداری میبد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه پل تاریخی موسی خان شهرستان میبد به دلیل بی مهری برخی از شهروندان امروز به محلی برای دپوی نخاله های ساختمانی و صنعتی تبدیل شده است.

شهردار میبد بحث تخریب این پل تاریخی را تکذیب کرد و گفت: شهرداری در راستای وظایف ذاتی خود چندین بار نسبت به برداشت نخاله های دپو شده در محل ثبت تاریخی اقدام کرده ولی متأسفانه تاکنون آن طور که باید از سوی شهروندان و دستگاه‌های متولی حراست از این بنای تاریخی اقدام حفاظتی جدی انجام نشده است.

نقوی هشدار برای توجه بیشتر و بهتر به پل تاریخی موسی خان را مهمترین دلیل ایجاد حلقه انسانی در این شهرستان میبد دانست و بیان کرد: متأسفانه برخی از رسانه‌های بدون شناسنامه با برداشت نادرست از این موضوع بحث جلوگیری از تخریب پل را مطرح کردند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری میبد آمادگی دارد در صورت آماده بودن میراث فرهنگی و نیاز به همکاری مشترک نسبت به ساماندهی و مرمت از پل تاریخی موسی خان در این شهرستان اقدام کند.

عبدالمهدی همتی، مدیر پایگاه پژوهشی میبد در این خصوص با اشاره به ضرورت مرمت پل موسی خان میبد، به خبرنگاران، اظهار کرد: حفظ و حراست از میراث فرهنگی وظیفه اجتماعی و فرهنگی تمام اقشار جامعه است که باید بیش از پیش به آن توجه کنند.

وی افزود: پل «موسی خان» واقع در منطقه بارجین میبد و متعلق به دوره قاجاریه و ثبت ملی شده به شماره  ۲۵۳۱ در تاریخ ۱۵ آذر سال ۷۸ ، مکان تردد وسایل نقلیه است و وضعیتی نامطلوب دارد.

مدیر پایگاه پژوهشی میبد با بیان این‌که به دنبال پیگیری انجام شده برای مرمت اضطراری پل موسی‌خان ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار پیش‌بینی شده است، گفت: ترمیم و بهسازی این پل از جمله مهمترین مطالبه دوستداران میراث فرهنگی و مردم محلی است که در این راستا سعی شده با ایجاد حلقه انسانی این مهم هشدار داده شود.

آدرس پل تاریخی موسی خان : شهرستان از فلکه بارجین وارد بلوار شهوا که می‌شوید آخر بلوار که تمام می‌شود دست راست یک کوچه هست که وارد شهوا می‌شود ؛ از این کوچه ۳۰۰ متر که به جلو می‌آیید سمت چپتان پل ۳۰۰ ساله موسی خان است.

انتهای پیام/الف

 

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد میراث فرهنگی پل تکذیب خبرگزاری فارس استان یزد شهرستان میبد میراث فرهنگی شهرستان میبد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۹۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان، گفت: سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، آبان‌ماه به میزبانی استان کرمان برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سعید شاهرخی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان،در هم اندیشی با جمعی از اصحاب رسانه کرمان  گفت: سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، نیمه دوم آبان‌ماه به میزبانی استان کرمان برگزار خواهد شد.

او افزود: دوره اول این جشنواره در یزد و دور دوم آن به میزبانی قزوین طی سنوات قبل برگزار شده و سومین دوره آن در رقابت نهایی بین کرمان و شیراز شکل گرفت که سرانجام با ارزیابی شاخص‌ها، کرمان به عنوان میزبان این جشنواره با نقش آفرینی مسئولین استان و بخش خصوصی کرمان انتخاب شد.

وی با اشاره به وجود ١٠ اثر ثبت جهانی در استان کرمان و سابقه تاریخی و میراث غنی این استان تاکید کرد: این جشنواره می‌تواند تاثیر مهمی در معرفی آثار تاریخی و گردشگری استان کرمان از طریق تولید محتوا‌های چند رسانه‌ای داشته باشد.

شاهرخی اظهار داشت: فراخوان این جشنواره بزودی منتشر می‌شود و ٧٠ درصد تولید محتوا‌ها باید در محور‌های جشنواره ، مربوط به کرمان باشد.

او تشکیل شورای توسعه گردشگری استان کرمان را اتفاقی مهم ارزیابی کرد و گفت: دبیرخانه رویداد کرمان ١٤٠٤ نیز در اتاق بازرگانی کرمان تشکیل شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان نقش رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها را در معرفی آثار تاریخی و غنای فرهنگی کرمان بسیار مهم ارزیابی نمود و بر افزایش تعامل با رسانه‌ها تاکید کرد.

شاهرخی برگزاری همایش بین المللی راه ابریشم با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور، برگزاری کنگره ملی تاریخ ملی شهرسازی ایران، برپایی سمینار باستان شناسان ایران در جیرفت، برگزاری اختتامییه همایش ملی کتیبه سرباز و نیز رویداد ملی آیین ناملموس چوگان را از دیگر رویداد‌های مهم حوزه میراث فرهنگی استان در سال جدید اعلام کرد.

وی افزود: هفته میراث فرهنگی از ٢٩ اردیبهشت تا ٣ خرداد ماه برگزار و طی آن اشیای تاریخی کرمان که در موزه ملی ایران قرار دارند به موزه‌های کرمان از جمله باغ موزه هرندی منتقل و در معرض بازدید مردم قرار خواهند گرفت.

دیگر خبرها

  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان
  • اقدامات لازم جهت حفظ اموال فرهنگی در بروجرد ضروری است