Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی معاملات بخش بالادستی نفت و گاز جهان در سال‌های اخیر، حاکی از کاهش حجم و ارزش معاملات انجام‌شده در این بخش تحت تأثیر شیوع کرونا است.

به گزارش خبرنگار شانا، پتروویو (PetroView) در مطلبی با عنوان «تراکنش‌های M&A در بخش بالادستی نفت و گاز» به بررسی اثرپذیری معاملات بخش بالادستی نفت و گاز جهان از بحران شیوع ویروس عالم‌گیر کووید-۱۹ پرداخته و اعلام کرده است این بحران که کاهش سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی را به‌دنبال داشته، بخش خدمات میدان‌های نفتی را بیش از پیش تحت تأثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، بخش خدمات میدان‌های نفتی که در تراکنش‌ها سهم پنج درصدی دارد بیش از دیگر بخش‌ها تحت تأثیر شیوع کرونا قرار گرفته است.

بررسی معاملات انجام‌شده در بخش نفت و گاز از سال ۲۰۱۶ به بعد در این گزارش نشان می‌دهد ارزش این معاملات در سال ۲۰۲۰ به کمترین میزان خود رسیده و حتی نسبت به سال ۲۰۱۹ حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است.

این گزارش با تصریح اینکه تراکنش‌های بزرگ انجام‌شده در بخش میان‌دستی، مانع سقوط حجم معاملات بخش نفت و گاز شده، ادامه داده است: تملیک بخش‌های میان‌دستی سینوپک و پتروچاینا توسط پایپ‌چیانا به ارزش ۵۵.۵ میلیارد دلار به‌عنوان بزرگ‌ترین معامله در این بخش ثبت شده است.

پتروویو در ادامه به دو معامله بیش از ۱۰ میلیارد دلاری در بخش بالادستی نفت و گاز در سال ۲۰۲۰ اشاره کرده است که در معامله نخست، شورون نسبت به خرید انرژی نوبل با قیمتی بالغ بر ۱۳ میلیارد دلار اقدام کرده و کونوکو ریسورسز در یک تراکنش ۱۳.۳ میلیارد دلاری به شرکت آمریکایی کونوکوفیلیپس واگذار شده است.

مطابق این گزارش، بررسی ارزش معاملات انجام‌شده در بخش بالادستی نفت و گاز از سال ۲۰۰۵ به بعد نشان می‌دهد این رقم در سال ۲۰۲۰ به کمترین میزان خود رسیده و برخلاف روند غالب سال‌های گذشته، در سال ۲۰۲۰ بیشتر حجم معاملات انجام‌شده در بخش بالادستی به Corporate deal اختصاص یافته است.

ارزش معاملات انجام شده در بخش بالادستی به تفکیک منطقه نیز در گزارش پتروویو بررسی شده که بر مبنای آن، از پنج تراکنش بزرگ بالادستی در سال ۲۰۲۰ چهار معامله به ایالات متحده آمریکا و دیگری مربوط به کانادا مربوط بوده است. به این ترتیب بیش از ۷۰ درصد معاملات بالادستی به آمریکای شمالی اختصاص یافته است.

در پایان این گزارش آمده است: با افزایش تقاضای جهانی گاز، تملیک دارایی‌های گازی از روندهای راهبردی پیش رو خواهد بود.

منبع: شانا

کلیدواژه: بخش بالادستی صنعت نفت ویروس کرونا سرمایه گذاری بخش بالادستی نفت و گاز بخش بالادستی معاملات بخش سال ۲۰۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۹۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان

بی‌وای‌دی چین اثرات جنگ قیمت را با درآمدهای ضعیف‌تر سه ماهه اول نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، تولیدکننده خودروهای برقی چینی روز دوشنبه (۲۹ آوریل) ضعیف‌ترین رشد سود سه ماهه خود از سال ۲۰۲۲ را به ثبت رساند در حالی که رشد درآمد این شرکت به پایین‌ترین سطح نزدیک به چهار سال گذشته کاهش یافت که تحت تأثیر کاهش تقاضای خودروهای برقی و جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودرو جهان قرار گرفت.

بی‌وای‌دی در گزارشی اعلام کرد که سود خالص سه ماهه اول با ۱۰.۶ درصد افزایش به ۴.۵۷ میلیارد یوان (۶۳۱.۰۸ میلیون دلار) رسید در حالی که درآمد با رشد چهار درصدی به ۱۲۴.۹۴ میلیارد یوان رسید.

نتایج سه ماهه حاکی از آن است که بی‌وای‌دی همچنان جلوتر از تسلاست که اولین کاهش درآمد سه ماهه خود از سال ۲۰۲۰ و در زمان همه گیری کووید را گزارش کرد. بزرگترین رقیب چینی تسلا در سه ماهه اول پس از کسب آن در سال گذشته، عنوان فروشنده برتر خودروهای برقی جهان را به این غول آمریکایی پس داد.

بی‌وای‌دی با داشتن مجموعه‌ای از برندها در مقاطع قیمتی متفاوت، تلاش‌ها را برای ارتقاء بازار و در عین حال دو برابر کردن تخفیف‌ها برای رقابت برای مصرف‌کنندگان محتاط در بحبوحه بهبود اقتصادی افزایش داده است.

خودروی جدید بی‌وای‌دی در نمایشگاه پکن

بی‌وای‌دی از U۷، سومین مدل فوق لوکس خود با نام تجاری یانگ وانگ در نمایشگاه خودرو پکن رونمایی کرد. بی‌وای‌دی با هدف جهش ۲۰ درصدی فروش سالانه در سال ۲۰۲۴ نسبت به رکوردشکنی فروش در سال گذشته، تحت فشار شرکت‌های الکتریکی محلی است که روی آینده تمام الکتریکی متمرکز شده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، وانگ چوان فو، مدیرعامل بی‌وای‌دی و لی جون، مدیرعامل شیائومی، از غرفه‌های یکدیگر در نمایشگاه خودرو پکن بازدید کردند. لی با عرضه اولین خودروی SU۷ این سازنده گوشی‌های هوشمند، قول داد تا همکاری با بی‌وای‌دی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کاهش شدید معاملات مسکن در شمال اسرائیل/ درِ فروش و اجاره تخته شد
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است