Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران با انتقاد از کندی خروج کالای اساسی از گمرکات، گفت: صاحبان کالا متضرر از معضل کندی در ترخیص کالا از گمرکات هستند.

به گزارش برنا به نقل از اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران، محمد مهدی نهاوندی اظهار کرد: عدم تأمین و تخصیص به موقع ارز، وجود ناهماهنگی‌ها در بستر توزیع نظام توزیع نهاده‌های دامی و اخیراً نیز محدودیت‌های ناوگان حمل و نقل داخلی کشور، کندی بارگیری و حمل کالاهای اساسی از گمرکات عواملی هستند که منجر به ماندگاری کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در گمرکات می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال بخش خصوصی ادامه داد: با اتخاذ تمهیداتی نظیر ترخیص درصدی و تأمین ارز به صورت اعتباری از سوی وزارت جهاد کشاورزی و بانک مرکزی بخشی از مشکلات مربوط به روند تأمین ارز تا حدودی برطرف شده است ولی کماکان در این خصوص با محدودیت‌ها و نواقص مواجه هستیم.

وی افزود: تداوم فرآیند تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز کشور با توجه به بروز خشکسالی کم سابقه و افت ظرفیت تولید داخلی علوفه مورد نیاز کشور از یک سو و افزایش ۳۰ درصدی قیمت جهانی کالاهای اساسی از سوی دیگر نیازمند توجه و برنامه ریزی ویژه ای است. متأسفانه هم زمانی این مشکلات با تغییر دولت نگرانی‌هایی برای مغفول ماندن احتمالی این موارد مهم که تأثیر مستقیم بر تولید و سفره مردم خواهد گذاشت را در پی دارد.

عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران ادامه داد: بخشی از تبعات ناهماهنگی‌ها و به ویژه کندی در فرآیند تأمین کالاهای اساسی به واردکنندگان نهاده‌های دامی تحمیل و موجب می‌شود اقلامی که به بنادر و گمرکات رسیده اند به رغم تمامی تلاش مسئولان گمرک و واردکنندگان امکان ترخیص پیدا نکنند.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از کالاهای اساسی نیز که از پروسه تأمین و تخصیص ارز عبور کرده اند گاهی اوقات در دایره مشکلات توزیع نهاده‌های دامی از طریق سامانه بازارگاه به دلیل برخی اشکالات زیرساختی محصور می‌شوند و همین امر منجر به تأخیر در روند خروج نهاده‌های دامی از انبارهای بنادر و گمرکات و تأمین نهاده‌های دامی مورد نیاز دامداری‌ها و مرغداری‌ها می‌شود.

نهاوندی با بیان اینکه هر روز تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی از بندر به جز زیان بیشتر نتیجه‌ای برای صاحب کالا ندارد، اظهار کرد: صاحبان کالا متضرر از معضل کندی در ترخیص کالا از گمرکات هستند.

عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران با بیان اینکه متأسفانه یکی از مشکلات کشور عدم تحلیل صحیح و کارشناسی یا نگرش‌های بخشی از علل مشکلات تجاری کشور توسط دستگاه‌های اجرایی کشور هست، خاطرنشان کرد: متأسفانه در فرهنگ سیاسی کشور نگاه خوبی به فعالین اقتصادی که در صف اول جنگ با تحریم‌ها قرار داشته و با مشکلات زیادی نهاده‌های تولید مواد اولیه و کالای اساسی مورد نیاز کشور را تأمین می‌نمایند وجود ندارد که این نگاه نیاز به اصلاح دارد. به عنوان مثال در مقاطعی که با انباشت کالاهای اساسی در بنادر مواجه هستیم بعضاً انگشت اتهام متوجه صاحبان و وارد کنندگان کالا نشانه می‌رود که ناشی از همان نگاه منفی هست تا واقعیت‌ها.

این مسئول صنفی تصریح کرد: البته خوشبختانه اخیراً شاهد بودیم که معاون فنی گمرک برای اولین بار و به صورت کارشناسی عوامل اصلی عدم خروج کالا را تبیین نمود که لازم می دانم به عنوان تشکل تخصصی در امر تأمین کالاهای اساسی از رویکرد کارشناسی و فرابخشی گمرک ایران در این قبیل مباحث تقدیر و تشکر نمایم. البته امیدواریم این گونه نگاه‌های کارشناسی و غیر بخشی در همه دستگاه‌های دولتی نهادینه شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ناوگان حمل و نقل کالاهای اساسی بخش خصوصی ارز وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی مشکلات خشکسالی دولت ایران گمرک کارشناسی فرهنگ سیاسی جنگ معاون نهاده دام و طیور اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران کالاهای اساسی نهاده های دامی مورد نیاز کشور ترخیص کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سلامت را یکی از اصول بنیادین در قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برقراری دسترسی عادلانه سلامت به عنوان یکی از حقوق اساسی مردم همواره مورد توجه بوده و موفقیت‌های بزرگی نیز در این زمینه به دست آمده است.

وی، استقرار نظام شبکه بهداشتی در شهرها و روستاها را به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه سلامت برشمرد که مورد تحسین و توجه جهانیان است.

به گفته سهرابی، به رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته به دلیل وجود بیماری‌های متنوع و بلایای طبیعی و عوامل محیطی تهدید کننده سلامت مانند آلودگی هوا متأسفانه حق سلامت به صورت کامل نمی‌تواند محقق شود و مشکلات و چالش‌هایی زیادی در حوزه سلامت وجود دارد که برای رفع آنها باید برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام جهان، چالش‌های سلامت مطرح است به نحوی که در حال حاضر نیمی از مردم دنیا به خدمات ضروری با کیفیت دسترسی مناسبی ندارند.

سهرابی با اشاره به محوریت انسان سالم برای توسعه پایدار؛ زندگی سالم را پایه و اساسی برای زندگی مولد و ایجاد یک جامعه شاد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: برای تأمین سلامت در همه ابعاد باید زیرساخت‌های سلامت تقویت شود و مردم از نظر مکانی، زمانی و اقتصادی دسترسی مناسبی به خدمات سلامت داشته باشند.

سهرابی، تقویت بیمه‌ها و ارائه خدمات پیشگیری را راهکار اساسی برای تأمین سلامت عنوان کرد و افزود: خدمات پیشگیرانه مانع از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی سنگین ناشی از درمان بیماری‌ها به خانواده و جامعه می‌شود. بنابراین توسعه خدمات بیمه و خدمات پیشگیری می‌تواند راهکاری برای تأمین حق سلامت مردم باشد.

وی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را از جمله عوامل مهمی دانست که سلامت را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تبعیض، فقر، آلودگی‌های زیست محیطی را از عوامل بسیار مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم در تمام دنیا برشمرد.

به گفته وی، با انجام مداخلاتی می‌توان بسیاری از شاخص‌های سلامت را تحت تأثیر قرار داد اما برای انجام مداخلات مؤثر نیاز به حمایت همه جانبه و همکاری‌های بین بخشی است.

سهرابی با اشاره به نقش مهم مشارکت مردم در تأمین سلامت و حمایت‌طلبی تاکید کرد: آحاد جامعه باید با نمایندگان خود در حوزه قانونگذاری و اجرایی در تماس باشند تا منجر به وضع و اجرای قوانینی شود که موجب ارتقای سلامت می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ترویج فرهنگ سلامت و استفاده از ابزارهای پیشگیری که حوزه سلامت در اختیار مردم قرار می‌دهد باید همه افراد را برای پیروی از الگوی زندگی سالم توانمند ساخت.

وی به افراد توصیه کرد که ضمن ارتقای سطح سواد سلامت خود حتماً اطلاعات مورد نیاز را از منابع معتبر تهیه کنند.

سهرابی، ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و قانونگذاری و مشارکت هرچه بیشتر مردم با حوزه سلامت، شاهد تحقق شعار امسال هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» باشیم.

کد خبر 6094021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود