Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حسین لاجوردی گفت: در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری‌های زیادی از سوی شرکت‌های ایرانی برای توسعه کمی و کیفی تولید انواع لنت ترمز و کلاچ خودروها انجام شده و به ثمر رسیده است.

وی گفت: اکنون تولید لنت ترمز و کلاچ به اندازه کافی و بیش از نیاز بازار انجام می‌شود و رقابت شدیدی بین تولیدکنندگان داخلی وجود دارد، به‌طوری که مازاد این محصولات به برخی کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام صنفی خاطرنشان‌کرد: ‌به دلیل توان شرکت‌های داخلی و تولید کافی محصول، وزارت صنعت، معدن و تجارت این محصولات را جزو اقلام ممنوعه وارداتی اعلام کرده است و هرگونه حضور خارجی‌ها برای تولید این محصول در کشور، می‌تواند به زیان سرمایه‌گذاری شرکت‌های داخلی باشد.

وی گفت: در صورتی که خارجی‌ها به‌ویژه در پی برداشته شدن احتمالی تحریم‌ها به دنبال کار و فعالیت در بازار ایران باشند، فقط در صورتی که تولید به صورت مشارکتی انجام شود و از توان و تجربه آنها در جهت بهبود کیفیت تولیدات بهر ببریم، از حضورشان استقبال خواهیم کرد.

لاجوردی، رشد تولید این محصولات در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ را حدود ۶۰ درصد عنوان کرد و گفت: برای امسال نیز رشد ۲۵ تا ۳۰ درصدی در تیراژ تولید پیش‌بینی می‌شود.

وی، عمده مشکلات بر سر راه برخی تولیدکنندگان را تخصیص ارز برای تهیه مواد اولیه مورد نیاز و همچنین کمبود تسهیلات بانکی عنوان کرد و افزود: همچنین در زمینه صادرات، در موضوع تعهدات ارزی اختلافاتی با گمرک داریم که در حال رفع آنها هستیم.

اشاره رییس انجمن لنت ترمز و کلاچ ایران به محاسبه تعهدات ارزی از سوی گمرک با دلار سنا برای صادرکنندگان است، در حالی که فعالان صادراتی ارزشان را با دلار نیمایی به کشور بازمی‌گردانند.

مواد اولیه مورد نیاز تولید این محصولات بسته به نوع محصول، ۲۰ تا ۳۰ نوع ماده را شامل می‌شود، اما از آنجایی که حفظ کیفیت کالا مهم بوده و قطعاتی فوق ایمنی تولید می‌شوند که با جان مردم ارتباط مستقیم دارند، رعایت استانداردها در تامین مواد و تولید محصول بسیار مهم است.

با اعمال تحریم‌ها و سخت‌تر شدن تامین مواد اولیه خارجی، تولیدکنندگان به داخلی‌سازی بخشی از مواد اولیه روی آورده‌اند تا از خروج ارز از کشور جلوگیری شود.

بسته به نوع محصول نهایی، تولیدکنندگان ایرانی بین ۳۰ تا ۷۰ درصد مواد اولیه مورد نیازشان را از خارج کشور تامین می‌کنند، همچنین برخی دیگر از تولیدکنندگان تحت لیسانس شرکت‌های خارجی بوده و در حقیقت سی. کی. دی کار هستند.

در روش تولید CKD ( Complete Knocked Dawn- قطعات کاملا منفصل) تمامی قطعات از پلتفرم گرفته تا لوازم تزیینی به صورت قطعات جدا از هم وارد و در خطوط تولید سرهم بندی می شوند.

کد خبر 609623 برچسب‌ها جهش تولید ایران و افغانستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جهش تولید ایران و افغانستان مواد اولیه لنت ترمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۰۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی باستین عصر چهارشنبه در حاشیه انعقاد تفاهم نامه همکاری اقتصادی بین استانداری بوشهر و استانداری قزوین در محل نمایشگاه ایران اکسپو اظهار داشت: این تفاهم نامه در زمینه تأمین مواد اولیه شوینده‌ها و لوازم خانگی و همچنین صادرات محصولات تولیدی استان قزوین منعقد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر افزود: در راستای هم‌تکمیلی اقتصادی استان‌های بوشهر و قزوین از جمله مزیت‌های نسبی که این ۲ استان دارند و با همکاری و تعامل با معاون اقتصادی استاندار قزوین و مدیر کل امور سرمایه‌گذاری و اشتغال وزارت کشور این تفاهم نامه منعقد شده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر اشاره کرد و گفت: واردات کالا از طریق ته‌لنجی، ۲۰ درصد تخفیف بازرگانی بندر بوشهر و تخفیفات بندری و لجستیکی که از طریق اداره کل بنادر استان مهیا شده و همچنین تأمین مواد اولیه کارخانه‌های شوینده مستقر در قزوین از طریق پتروشیمی‌ها از جمله مزایای استان بوشهر است.

باستین با بیان اینکه استان قزوین در زمینه شوینده‌ها و لوازم خانگی جایگاه ویژه ای دارد تصریح کرد: مقرر شد استان قزوین از ظرفیت واردات کالای واسطه‌ای در بنادر استان و تأمین مواد اولیه از استان بوشهر استفاده کند.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای تکمیل زنجیره ارزش شوینده‌ها و لوازم خانگی قزوین، بخش خصوصی قزوین در استان بوشهر سرمایه گذاری می‌کند.

باستین گفت: استان بوشهر در واردات مواد اولیه شوینده‌ها و همچنین صادرات تولیدات آنها به استان قزوین خدمات می‌دهد و این همکاری دوجانبه منجر به رشد قطعی تولید و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان می‌شود.

وی تاکید کرد: امیدوارم با اجرای این تفاهم نامه، در تحقق شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است به اهداف مورد نظر برسیم.

کد خبر 6094613

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد