Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس،  علی‌محمد نائینی  در جلسه شورای راهبردی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با اشاره به برگزاری سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: انتخابات ۲۸ خرداد، پدیده‌ای منحصربه‌فرد، بی‌نظیر و به تعبیر مقام معظم رهبری حماسه‌ای شورانگیز بود.

وی با بیان این که  آنچه اتفاق افتاد مقابله با جبهه ضد مشارکت بود، گفت: پدیده محوری این انتخابات، مشارکت برای مقابله با جبهه ضد مشارکت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقابله با جبهه‌ای کاملاً سازمان‌یافته که از حدود یک سال قبل عملیات هدفمند و از پیش طراحی‌شده خودش را با هدف مشروعیت زدایی از نظام مقدس جمهوری اسلامی آغاز کرده بود.

این محقق و پژوهشگر جنگ نرم عنوان کرد: کاهش مشارکت مردم، امنیتی کردن فضای کشور و مقابله با انتخابات آگاهانه مردم، سه هدف اساسی در این انتخابات توسط جبهه ضدانقلاب و معارض نظام بود. هدف دشمن این بود که انتخابات را به ضد خودش تبدیل کند و با انتخابات موجودیت نظام و امنیت کشور را هدف قرار دهد.

وی ضمن بیان اینکه جریان غرب‌گرای داخلی و جبهه معارض خارجی این هدف را توأمان دنبال می‌کردند و هر کار ممکنی که برای ایجاد ناامیدی، ترس و نفرت لازم می‌دانستند، انجام دادند، گفت: آن‌ها همه ظرفیت‌ها و داشته‌های خود را فعال کردند تا انتخابات ۲۸ خرداد را دچار مشکل سازند. بنابراین حماسه شورانگیز ملت ایران، شکست استراتژی تحریم انتخابات بود.

نائینی حضور مردم با بصیرت و هوشمند ایران به‌دوراز هیاهو، هیجان سیاسی، توهین، تخریب، تأثیرپذیری از عملیات فریب و جنگ شناختی و روانی و انتخاب آگاهانه‌شان را پدیده دیگر این انتخابات برشمرد و اظهار کرد: این هم یکی دیگر از نشانه‌های بلوغ سیاسی ملت ایران بود که در طراز انقلاب اسلامی انتخاب کردند. مردم شجاعانه آمدند، افتخار آفریدند، آگاهانه انتخاب کردند و انتخاب آن‌ها تحت تأثیر شیطان‌هایی که در بهره‌گیری از مهارت‌های عملیات روانی و تبلیغات پروپاگاندایی، افکار عمومی را فریب می‌دهند، قرار نگرفت.

وی متذکر شد: پدیده دیگر انتخابات که از آن غفلت می‌شود برگزاری انتخابات در فضایی کاملاً امن با وجود تهدیدات امنیتی فراگیر بود. به‌رغم برنامه‌ریزی‌های جریان ضدانقلاب و جبهه معارض انقلاب در تولید اعتراض و خشونت میدانی و امنیتی کردن فضای کشور قبل و بعد از انتخابات، هوشمندی سربازان گمنام نظام و مشارکت حماسی شورانگیز و معنی‌دار، همه محاسبات آن‌ها را در هم‌ریخت و شکست سنگینی را با پیام ثبات سیاسی به آن‌ها تحمیل کرد.

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با اشاره به اینکه به تصویر کشیدن چهره‌ای ناراحت، ناامید و خواهان رأی ندادن به‌عنوان مقاومت در برابر نظام از مردم ایران خط کلی جبهه ضد مشارکت بود، بیان کرد: آن‌ها ساعت‌ها با تکنیک‌های عملیات روانی، پیام‌های رسانه‌ای در رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی تولید کردند تا این تصویر را انتقال دهند که مردم نمی‌آیند یا انتخابات در پیش رو، انتخابات حداقلی است و این نشانه یک بحران اجتماعی و سیاسی جدی در جمهوری اسلامی است. حماسه شورانگیز و بزرگ مشارکت مردم، تمام محاسبات آن‌ها را در هم ریخت، به‌گونه‌ای که صحنه‌ها و مناظر چشم‌نواز اجتماعات روز رأی‌گیری در سراسر کشور همه رسانه‌های جبهه ضد مشارکت را غافلگیر کرد.

وی تأکید کرد: مهم این است در شرایطی که همه عوامل کاهنده مشارکت و بازدارنده وجود دارد و حتی برای اولین بار رأی‌دهنده را تحقیر و او را کتک می‌زنند، بازهم ملت ایران با عزم و امید و باور به آینده، حضور حماسی و شورانگیز دارند.

نائینی از جبهه تولید مشارکت و جبهه بازسازی اعتماد و امید به‌عنوان پیش‌قراولان در مبارزه با جبهه ضد مشارکت معارض انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: جبهه تولید مشارکت و جبهه بازسازی اعتماد و امید کار بسیار سنگین، گسترده و سختی را در پیش داشت. این بخش از انتخابات هم که در واقع ترسیم مجاهدت جبهه تولید مشارکت است یک کار حماسی، تاریخی و یک تجربه بسیار موفق است که توسط جوانان پرشور و هوشمند، متدین و انقلابی در فضاهای حقیقی و مجازی به‌صورت جبهه‌ای منسجم با تولید و انتشار پیام و محصول انجام شد. در حقیقت می‌توان گفت جریان متدین، انقلابی و حزب‌اللهی در این انتخابات فضای مجازی را به لحاظ تولید پیام، کاملاً در تسخیر خود داشت.

وی همچنین بر نقش مؤثر و ستودنی مراجع معظم تقلید و فعالان رسانه‌ای، نویسندگان و تحلیلگران سیاسی و رسانه ملی در ایجاد انگیزه و تقویت عزم ملی تأکید و اظهار کرد: به‌طورقطع نقش همیشگی مقام معظم رهبری در شکل‌گیری این عزم ملی و تقویت اعتماد، امید و انتخاب آگاهانه، بی‌بدیل و منحصربه‌فرد است. رهبر بزرگواری که باور بسیار منحصربه‌فرد و عمیقی به جمهوریت نظام و سرمایه مردمی کشور دارند.

این محقق و پژوهشگر جنگ نرم خاطرنشان کرد: بنابراین مشارکت در ۲۸ خرداد در اوج شکل‌گیری کار جبهه‌ای عدم مشارکت معنی و ارزش متفاوتی دارد و یک تودهنی محکمی به تحریم انتخابات بود. پیام این مشارکت این بود که یک‌بار دیگر، ملت ایران، توانست همه محاسبات دشمن را در هم ریزد. رأی دادن در یک انتخابات کاملاً رقابتی و سالم و بدون هیچ‌گونه چالش امنیتی دستاورد بسیار بااهمیتی است.

وی با ذکر این نکته که هرگونه تحلیل در مورد میزان مشارکت مردم بدون توجه به مؤلفه‌های چهارگانه در پیام مقام معظم رهبری قطعاً تحلیل ناکافی و غیردقیقی خواهد بود، گفت: مردم در شرایطی رأی دادند که مشکلات اقتصادی جدی بود، عملکرد دولت مستقر، دل‌بستگی‌ها و امیدهای بخش زیادی از جامعه را به ناامیدی تبدیل کرده بود. و متأسفانه در برخی از مردم این عملکرد ضعیف موجب روی‌گردانی از انتخابات شده بود. تا حدودی باید گفت متأسفانه سرمایه‌های اجتماعی و پشتوانه مردمی نظام تضعیف‌شده بود.

نائینی از رشد سیاسی مردم با وجود همه عوامل کاهنده مشارکت خبر داد و بیان کرد: مردم در سراسر کشور به‌طور متوسط دو ساعت در اجرای انتخابات، با اختلال در شعبات رأی‌گیری مواجه شدند. ترس از تهدید بیماری کرونا در اجتماعات رأی‌گیری مسئله‌ای بود که در همه نظرسنجی‌ها تا حدودی پیش‌بینی‌شده بود و از همه مهم‌تر شکل‌گیری عملیات روانی بسیار پردامنه و با هدف شکل دادن به یک جبهه ضد مشارکت با کمپین‌های مجازی، پدیده منحصربه‌فرد این انتخابات بود. به همین جهت این میزان رأی، ارزش مضاعف دارد و رأی در فضای جنگ تمام‌عیار نرم، همراه با رشد سیاسی بود.

وی با اشاره به شیوع کرونا و تأثیر آن در میزان مشارکت مردم بیان کرد: همه کشورها در شرایط شیوع کرونا، نگران حضور مردم در انتخابات بوده‌اند و به همین جهت تمهیداتی ازجمله تأخیر در زمان انتخابات، افزایش تعداد روزهای رأی‌گیری و یا افزایش ظرفیت رأی‌گیری پستی و الکترونیکی داشته‌اند. انتخابات در ۲۸ خرداد، بدون تأخیر و با همان سازوکارهای قبلی انجام شد. ازاین‌جهت با محاسبه مؤلفه کرونا بر اساس یافته‌های برخی از نظرسنجی‌ها، مشارکت واقعی را باید بیش از مشارکت اعلام‌شده در نظر گرفت.

مشاور فرمانده کل سپاه با اظهار به اینکه انتخابات خرداد ۱۴۰۰، انقلاب اسلامی را یک‌بار دیگر واکسینه کرد، افزود: رأی در شرایط جنگ نرم معنای متفاوت و ارزش راهبردی دارد و یک تودهنی محکم به جبهه ضد مشارکت و تفکر لیبرالی در اداره کشور بود. در حقیقت این رأی، دفاع کامل از هویت دینی، انقلابی و ملی بود. در شرایطی که همه عوامل کاهنده و بازدارنده رأی وجود داشت، ارزش این رأی متفاوت و خلق یک حماسه شورانگیز در قلب میدان نبرد سیاسی بود.

وی در خاتمه با تأکید بر اینکه این پیروزی حماسی شروع یک کار بزرگ است، گفت: همچنان که شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی فرمودند چهل‌سالگی انقلاب، بلوغ انقلاب و شروع یک دوره جدید است. در این دوره جدید با باور به اینکه کشور جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت حل همه مسائل را دارد، باید برای بازسازی اعتماد و امید در مردم، دولت منتخب مردمی را کمک کنیم.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس مقام معظم رهبری قاسم سلیمانی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰؛ حضور مردم در روز تعیین سرنوشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران انتخابات ۱۴۰۰ جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس مقام معظم رهبری قاسم سلیمانی مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی منحصربه فرد مشارکت مردم ملت ایران دفاع مقدس ۲۸ خرداد رأی گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار فدوی: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه تفکر و شاخصه انقلاب اسلامی در اقصی نقاط دنیا به یک مکتب تبدیل شده است، گفت: شهید حجازی از عزیزانی است که تاثیرگذاری‌اش در جبهه مقاومت به قدری بود که عزیزان مقاومت هر مرتبه اثر خاص وجودی او را مرتباً تکرار می‌کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه نیوز، دریادار پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در مراسم بزرگداشت سومین سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی اظهار کرد: بسیاری از ما از نظر سنی نسبت به شناخت شهید حجازی اطلاعات کافی نداریم چون شهید حجازی چند سال از ما بزرگ‌تر بود و او پاسداری از انقلاب اسلامی را از زمان مبارزه با طاغوت را آغاز کرد.

وی ادامه داد: او به نحو احسن تمام مراحلی را که می‌بایست طی کند تا به مرتبه اعلای شهادت برسد، طی کرد و در همه این مراتب و همه سال‌های طولانی مراقبت از خود شاخصه بزرگی بود که او داشت.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به نقش شهید حجازی در محور مقاومت اظهار کرد: او یکی از عزیزانی است که تاثیرگذاری‌اش در جبهه مقاومت به قدری بود که عزیزان مقاومت هر مرتبه اثر خاص وجودی او را مرتباً تکرار می‌کردند.

وی با اشاره به حضور سردار حجازی به‌عنوان فرمانده نیروی مقاومت بسیج افزود: هنگامی که شهید حجازی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران بود از آنجا به رده یک نیرو رفت و نه در رده ستاد نیرو بلکه در رده یک نیرو شروع به کار کرد که حضور بیش از ۷ ساله او برکات بسیاری داشت.

سردار فدوی اظهار کرد: شهدا و شهید حجازی در اعلی علیین و مراتب بالا قرار دارند که ذهن ما به آنجا خطور نمی‌کند ولی ما می‌توانیم از شهید حجازی و سایر شهدا مدد بجوییم تا بتوانیم از وجود آن‌ها بهره ببریم.

وی افزود: البته باید بررسی کنیم که آن‌ها چه اقداماتی انجام دادند که موجب شد تا به چنین رتبه‌ای برسند و با الگو گرفتن از این اقدامات به چنین مراتبی برسیم.

سردار فدوی با بیان اینکه باید شهیدانی همچون حجازی را الگوی خود قرار بدهیم، تصریح کرد: شهید حجازی با طمأنینه و سعه صدری که داشت در همه مسئولیت‌های خود در پاسداری از انقلاب اسلامی، این ویژگی خود را بروز می‌داد.

وی ادامه داد: او در سال‌های حضور در جبهه مقاومت موجب اقتدار و اوج‌گیری این جبهه شد و نقش بسیار موثری در این‌ باره ایفا کرد. البته شهیدانی همچون سردار زاهدی نیز در این میان نقش بسیاری ایفا کردند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه در اصل دوم قانون اساسی تاکید جدی بر موضوع پشتیبانی از مظلوم و دفاع در مقابل ظالم شده است، تاکید کرد: سپاه پاسداران با قدرت این تکلیف و این دستور را به اجرا گذاشت و بسیاری از پاسداران و مسئولان سپاه پاسداران در این رویه قرار گرفتند و حداکثر تلاش خود را انجام دادند همچون شهیدان حجازی، سلیمانی، زاهدی و بسیاری از شهدا.

وی با اشاره به مبارزات حضرت امام خمینی(ره) با آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه داد: ۶۰ سال پیش با شروع نهضت اسلامی، امام خمینی(ره) خبیثان آمریکایی و صهیونیسم را مورد حمله مستقیم قرار داد و بعد از ۶۰ سال بیش از ۹۲ درصد از کشورهای جهان همان مطلبی که ایشان مطرح کرده بودند را در ۲۰۰ روز گذشته تکرار کردند.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه تفکر و شاخصه انقلاب اسلامی در اقصی نقاط دنیا به یک مکتب تبدیل شده است، بیان کرد: این در اثر حرکت عظیم انقلاب اسلامی بود و پس از نقطه عطف او یعنی پیروزی انقلاب اسلامی به یک جریان مستمر تبدیل شد که تفکر، روند و شاخصه‌های انقلاب اسلامی در اکثر نقاط دنیا البته آن‌هایی که به انقلاب اسلامی نزدیک‌تر بودند، انجام شده است.

وی افزود: امروز در مرکز شیطان بزرگ در آمریکا علیه نظام استکباری آمریکا و صهیونیست‌ها شعار داده می‌شود که به طور خاص در روزهای اخیر در دانشگاه‌های آمریکا آن را شاهد هستیم.

سردار فدوی ادامه داد: این روند منحصر به مسلمانان، شیعیان و جبهه مقاومت نیست البته به همه مستضعفان عالم که تحت ظلم قرار گرفتند هم موکول نیست بلکه همه کسانی که از دل خود از آنچه شیاطین مانند شیطان بزرگ آمریکا و ایادی آن همچون رژیم صهیونیستی به وجود آورده‌اند، اعلام برائت می‌کنند و علیه سردمداران آن شعار می‌دهند. این حرکت یک حرکت شتابدار و رو به جلو است که دائماً تداوم دارد.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به فرامین فرمانده معظم کل قوا در حمایت از جبهه مقاومت تصریح کرد: امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) به ما دستور داده است تا مطابق با فرامین خداوند متعال از مظلومان حمایت کنیم.

وی ادامه داد: ما پشتیبانی از مظلوم در برابر ظالم را دائما ادامه می‌دهیم یعنی آن‌هایی که می‌خواهند در برابر ظلم ظالمان و مستکبرین ایستادگی کنند و حریت و آزادگی را که در خلقت همگان قرار دارد به منصه ظهور برسانند و این روند هر روز ادامه دارد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه ضمن اشاره به تحولات غزه در مبارزه با رژیم صهیونیستی اظهار کرد: چقدر زیبا در این ۲۰۰ روز جلوه‌گری کردند کسانی که شاید ۱۰ سال پیش اسمی از آن‌ها وجود نداشت. هنگامی که خبیثان آمریکایی و ایادی آن‌ها به یمن حمله کردند، گفتند که یمن فقیرترین کشور جهان است و طی یک یا دو هفته می‌توانیم به مقاصد خود دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: همچون یمن، جبهه مقاومت در عراق حزب الله لبنان چرا که بر اساس قاعده‌ای که خداوند با صراحت در قرآن کریم اعلام کرده است اقدام کردند یعنی انجام تکالیفی که خداوند بر عهده آن‌ها قرار داده است. البته تکالیفی که خداوند بر عهده بندگان خود گذاشته است پیش از تکلیف توانمندی اجرای آن را به بنده خود داده است.

سردار فدوی تصریح کرد: خداوند هیچ تکلیفی را برای بنده خود مشخص نکرده که نتواند انجام دهد. ما در طی ۴۵ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی این مورد را مشاهده کرده‌ایم و ظهور و بروز داشته است.

وی ادامه داد: مستکبرین عالم فکر نمی‌کردند که روزی در منطقه غرب آسیا آنچنان توانمندی به وجود بیاورد که اساس آن‌ها را زیر سوال ببرد و برده است.

در این مراسم که در مسجد پیامبر اعظم (ص) شهرک شهید محلاتی برگزار شد،  سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «محمد شیرازی»رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا، سردار سرتیپ پاسدار «محمدرضا فلاح‌زاده» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «محسن رضایی» دبیر شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، سردار سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده قرارگاه فرهنگی، اجتماعی بقیةالله (عج)، «مهدی فضائلی» عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ بسیجی «محمدرضا نقدی»معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «اسماعیل احمدی‌مقدم» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «حیدر مصلحی» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، سردار سرلشکر «مصطفی ایزدی» فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی محمدی‌سیرت» مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار «حسین اشتری» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار «قاسم قریشی» جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار سرتیپ دوم «یدالله جوانی» معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و خانواده شهید حجازی حضور داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • جانشین فرمانده کل سپاه: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • سردار فدوی: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند