Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بنیاد برکت از اجرای ۱۸۰ هزار طرح اشتغال زایی تا پایان سال جاری در کشور خبر داد و گفت:امسال با اجرای ۵ هزار طرح اشتغال،۳۰ هزار مهاجرت معکوس از شهر‌ها به روستا خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید امیر حسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) امروز در نشست خبری با اشاره به فعالیت ستاداجرای در ایجاد شغل در کشور، گفت:مهمترین وظیفه بنیاد برکت ایجاد اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به راه اندازی پویش «به روستا برمی گردیم»، ادامه داد:۸۰۰ اردوگاه و واحد تولیدی بزرگ و متوسط ایجاد ایجاد شده؛ ضمن اینکه ۲۰۰ هزار شغل ایجاد شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت اضافه کرد:از اواسط سال۹۷، ۱۰هزار طرح بنگاهی خرد و در سال۹۸، به ۴۰ هزار طرح و در س۶۰ هزار طرح اضافه شد و اکنون ۱۱۶ هزار طرح در کشور اجرا شده و تا پایان سال به ۱۸۰ هزار طرح اشتغال خواهد رسید.

مدنی با اشاره به اجرای طرح‌های اشتغال در ۶۴۱ بخش، افزود:در ۲۹۷ شهرستان و ۸۰۳۵ روستا طرح اشتغال اجرا شده است.

وی با اشاره به اجرای ۳۸۱۴ طرح در ۳استان مرزی کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی برای کولبران، بیان داشت:۱۱۴۴۲ شغل برای این افراد ایجاد شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت از ایجاد ۱۱۰۹ طرح اشتغال برای معلولان خبر داد و گفت:از ۱۱۵هزار طرح اشتغال،۶۵۸۵ طرح مربوط به زنان سرپرست خانوار است.

مدنی یادآور شد:مدت ۳۰ ماه در کنار افراد شرکت کننده در طرح‌های اشتغال حضور داریم.

وی با اشاره به بهره برداری از ۵۰۰ طرح اشتغال از امروز، تصریح کرد:امسال آمادگی داریم با اجرای ۵هزار طرح اشتغال ۳۰ هزار مهاجرت معکوس به روستا خواهیم داشت و این ظرفیت می‌تواند تا حداکثر ۱۰ هزار طرح با ۶۰ هزار مهاجرت معکوس به روستا برید و این آمادگی را داریم.

مدنی از حضور فعالانه بنیاد برکت در ۳۵۰ شهرستان کشور خبر داد و گفت:امسال ۵۰۰ طرح اشتغال اجرا شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت از اجرای ۷۰ هزار طرح خرد در سال گذشته خبر داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روستا بنیاد برکت مهاجرت معکوس اشتغالزایی مدیرعامل بنیاد برکت هزار طرح اشتغال مهاجرت معکوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • روستای "سویرو" بانه شهری برای لک‌لک‌ها
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • اجرای پویش « با انرژی» در غرب مازندران