Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@23:35:36 GMT

۶.۵ میلیون شغل در اصناف داریم

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۳۱۳۸۵

۶.۵ میلیون شغل در اصناف داریم

به گزارش خبرگزاری مهر، علی فاضلی در همایش روز ملی اصناف که با حضور رؤسای اتحادیه‌های صنفی و فعالان اقتصادی برگزار شد، اظهار داشت: نقش مجموعه اصناف کشور در نظام توزیع کشور بی بدیل است و نقش عظیم این بخش را در اشتغال زایی به هیچ عنوان نمی‌توان نادیده گرفت زیرا حدود ۶ و نیم شغل در این مجموعه ایجاد شده است و بزرگترین شبکه و سیستم خدمات پس از فروش بر عهده اصناف است و در نهایت بزرگترین شبکه ارتباطات مردمی را مجموعه اصناف تشکیل داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ائتلاف اقتصادی بنگاه‌های کوچک و متوسط انقلاب اسلامی با بیان اینکه واحد صنفی با کمترین سرمایه ایجاد شغل و توازن منطقه‌ای ایجاد می‌کند و از مهاجرت جلوگیری می‌کند، گفت: سازمان یافته ترین نهاد مدنی کشور پس از مجلس مجموعه اصناف است و تاریخی بیش از صد سال را به خود اختصاص داده است.

فاضلی ادامه داد: بنگاه‌های کوچک و متوسط در اقتصاد دو غول بزرگ اقتصادی دنیا یعنی آمریکا و چین حدود ۵۴ درصد از تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص می‌دهند اما در ایران مجموعه اصناف حدود ۱۸ درصد از تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص می‌دهد. کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه نظیر کره جنوبی، ایتالیا از همین بنگاه‌ها برای توسعه استفاده می‌کنند و امروز غول‌های بزرگ اقتصادی دنیا از دامن همین بنگاه‌های کوچک و متوسط پرورش یافته اند، چرا در ایران در این وضعیت هستند؟

وی گفت: البته بزرگترین اشکال این است که در تدوین سیاست‌های کشور و برنامه‌های توسعه‌ای بخش اقتصاد غیردولتی به حساب آورده نشده است و دست رد به سینه مجموعه‌ای زده شد که امام آن را بازوان انقلاب نامیدند.

رئیس ائتلاف اقتصادی بنگاه‌های کوچک و متوسط انقلاب اسلامی گفت: شورای ائتلاف بنگاه‌های کوچک و متوسط انقلاب اسلامی برنامه‌هایی را برای ارائه به دولت سیزدهم فراهم و اهداف اصلی در اقتصاد کلان در بخش بنگاه‌ها وهمچنین تهدیدها و فرصت‌ها و اهداف اقتصادی اصناف تهیه و تدوین شده و اهداف اصناف کشور در برنامه اقتصادی آماده شده و در اختیار دولت سیزدهم قرار خواهد داد.

وی افزود: ما بر تمام مشکلات اقتصادی فائق خواهیم شد به شرط اینکه دولت سیزدهم اراده در بکارگیری نیروهای مردمی را داشته باشد.

کد خبر 5242593

منبع: مهر

کلیدواژه: علی فاضلی دولت سیزدهم اصناف قیمت دلار بانک مرکزی ایران شاخص کل بورس قیمت نفت مصرف برق بازار سهام بازار سرمایه قطع برق قیمت طلا انتخابات 1400 تولید نفت ارز دیجیتال رمز ارز نهاده های دامی بنگاه های کوچک و متوسط مجموعه اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۱۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • تولید نسل جدید کاتالیست‌های فرایند خالص سازی هیدروژن در کشور
  • دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند