Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون رییس جمهوری در امور زنان وخانواده از اجرای طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی در 1100 نقطه بسیار آسیب پذیر در دولت دوازدهم خبر داد.
معاون رییس جمهوری در امور زنان وخانواده از اجرای طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی در 1100 نقطه بسیار آسیب پذیر در دولت دوازدهم خبر داد.
معصومه ابتکار در نشست همکاری مشترک نهادهای دولتی درگیر در طرح توانمندسازی اقتصادی بانوان کارآفرین کشور از طریق دسترسی به تسهیلات ارزان قیمت که در دفتر معاونت برگزار شد، افزود: اهمیت توان افزایی اقتصادی زنان کارآفرین در گرو اتصال نخبه ها به همدیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: توان افزایی زنان در دولت دوازدهم از موضوع عدالت جنسیتی آغاز و با 176 شاخص در 31 استان انجام شد.
معاون رئیس جمهوری افزود: برنامه ریزی های مختلف در جهت الگوسازی برای زنان سرپرست خانوار و زنانی که در حاشیه شهرها زندگی می کنند طراحی و اجرا کردیم که نتیجه خوبی گرفتیم.
ابتکار اقدام دیگر صورت گرفته توسط معاونت را طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی اعلام کرد و گفت: این طرح در 1100 نقطه بسیار آسیب پذیر اجرا شد که با اجرای آن، جامعه هدف احساس تغییر بسیار کرد و برای عبور بهینه از آسیب ها و عدم بازگشت، تلاش شد کسب و کار و فعالیت اقتصادی اولویت قرار گیرد؛ اینجاست که صندوق های خرد و تشکل ها وارد می شوند و کار راه به عهده می گیرند.
وی افزود: فعالیت ها عمدتا بر پایه ارتقای توانمندی ها و پایدار شدن کسب و کارها است تا به زنان روستایی و عشایری که پایه اطلاعات ضعیفی دارند، در همه عرصه ها بهره‌ اطلاعاتی بدهیم که بهترین وسیله برای رسیدن به این هدف استفاده از اینترنت و فرصت های آن است.
معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه از طریق اتصال زنان روستایی و عشایری به بازارهای مجازی می توان در معرفی آنان و تولیدات بهره کافی برد، خاطرنشان کرد: بخشی از ارتقای توان افزایی هم از طریق شرکت های نوآورانه صورت خواهد گرفت؛ آنجا که دختران تحصیلکرده دانشگاهی دیدگاه سنتی را کنار گذاشته و به عرصه جدید فناوری های اقتصادی پا بگذارند.
ابتکار با بیان اینکه باید بسیار چابک برخورد کنیم و در گذشته نمانیم، یادآور شد: استاندارسازی محصولات سالم کار بزرگ دیگری است که مورد توجه قرار گرفته زیرا بازار امروز کالای سالم می خواهد و این یعنی روزآمدی و داشتن رویکرد سلامت محور و متوازن با تقاضای بازار مدرن.
وی با ابراز امیداوری از اینکه این شبکه سازی ها در آینده هم ارتقا یابد و زمین نماند، یادآور شد: در مورد بحث وثیقه جهت دریافت وام زنان سرپرست خانوار و کارآفرین بسیار تلاش کردیم تا سهام عدالت به عنوان وثیقه قرار گیرد اما عملا بخشنامه های صادر شده، دستورالعمل اجرایی ندارند که امیدواریم این ضرورت به زودی حل شود. 
منبع: ایرنا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۱۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

دیگر خبرها

  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • طرح پزشک خانواده طرحی برای ارتقای نظام سلامت
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • وزارت نفت ۶ هزار و ۲۰۰ پروژه مسئولیت اجتماعی در کشور در دست اجرا دارد