Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین یک کارآفرین گفت: افرادی که در سنین پایین شکست می‌خورند افرادی هستند که زود به موفقیت دست پیدا می‌کنند کارآفرین نباید منتظر تغییر مدیران و دولت‌ها باشند بلکه افرادی که ریسک می‌کنند راه را پیدا خواهند کرد.

اسماعیل طارمی کارآفرین ۲۷ ساله در گفت‎وگو با ایسنا اظهار کرد: پدرم در بازار داخلی مشغول به فعالیت بود و با کمک یکی از صادرکنندگان و حمایت آنان موفق به انجام صادرات محصولات کشاورزی شدیم، باید بگویم که برادر ۲۲ ساله‌ام نیز پا به پای من در این عرصه فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: محصولات منطقه پس از برداشت وارد بازارهای داخلی می شد که به‌دلیل دلال‌بازی و وجود واسطه محصولات کشاورزی با پایین‌ترین قیمت خریداری می‌شد پس از تحقیق و بررسی دیدیم که در کرج گوجه را به‌صورت نارس بسته‌بندی می‌کنند و به کشورهای حاشیه خلیج فارس ارسال می‌کنند؛ لذا فعالیت‌ خود را آغاز کردیم و از سال ۹۶ در عرصه بسته‌بندی و درجه‌بندی محصولات زراعی و باغی فعالیت داریم.

این کارآفرین تصریح کرد: در سال نخست به‌دلیل نداشتن فضای فیزیکی محصولات را بر روی زمین کشاورزی بسته‌بندی کردیم که همین علت باعث افت کیفیت محصول شد پس از آن در سال دوم فضای فیزیکی اجاره کردیم و مشغول به فعالیت شدیم؛ در حال حاضر ۳۰ خانم با ما فعالیت دارند و مشتریان ما به‌صورت مستقیم از ترکیه، عراق، روسیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس مشتریان ما هستند. در سال جاری دستگاه میوه‌خشک‌کن خریداری کردیم تا در کنار صادرات محصولات کشاورزی میوه خشک نیز صادر کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در روستای جعفرآباد خرمدشت زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع تهیه کردیم تا در آن سوله و سردخانه راه‌اندازی کنیم اما سازمان جهادکشاورزی برای تغییر کاربری همکاری ندارد.

طارمی اظهار کرد: فصل برداشت محصول در تابستان است و پرکارترین فصل ما طی سه ماه پیش روست، در زمستان نیز از دزفول و چابهار محصول کشاورزی وارد کرده و در سردخانه نگهداری خواهیم کرد. با راه‌اندازی این سردخانه ۵۰ نفر به‌صورت مستقیم مشغول به کار خواهند شد که به‌دلیل ظرافت بسته‌بندی عمده شاغلان بانوان خواهند بود.

وی اضافه کرد: افرادی که در سنین پایین شکست می‌خورند افرادی هستند که زود به موفقیت دست پیدا می‌کنند کارآفرین نباید منتظر تغییر مدیران و دولت‌ها باشند بلکه افرادی که ریسک می‌کنند راه را پیدا خواهند کرد.

این کارآفرین اضافه کرد: به کسانی که قصد ورود به عرصه بسته‌بندی را دارند باید بگوییم که در ابتدا باید تحقیق میدانی داشته باشند و ببینند که چه محصولی مشتری دارد تا آن را تأمین کنند، مشاوره با افراد موفق موجب موفقیت در این عرصه خواهد شد پس از آن می‌توانند با سردخانه‌داران صحبت کرده و قرارداد ببندند و کار را شروع کنند، برای تبلیغات نیز می‌‎توانند از عرصه فضای مجازی استفاده کنند.

طارمی در پایان با اشاره به مزایای مشاغل خانگی تشریح کرد: مشاغل خانگی مزایای بسیاری دارد و با توجه به آزاد بودن وقت بانوان روستایی در بخشی از روزهای سال این مشاغل باعث می‌شود از ظرفیت و پتانسیل روستاها استفاده کنیم و روستاها تولیدمحور شود. البته این را باید بگویم که در روستاها به‌دلیل وجود خانه‌های حیاط‌دار راه‌اندازی مشاغل خانگی ممکن است. در محیط روستایی همه یکدیگر را می‌شناسند و به هم کمک می‌کنند البته در مشاغل خانگی سخت‌گیری و موانع زیادی نیز وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توانیم به صدور مجوز از جانب نهادهای مربوطه اشاره کنیم اگر این موانع از سر راه صاحبان ایده و کسب و کار برداشته شود شاهد رشد خوبی در عرصه مشاغل خانگی به‌ویژه در روستاها خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، این مصاحبه در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و معرفی پیشرانان توانمند استان صورت پذیرفت. کارفرمای این طرح ملی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده و جهاددانشگاهی مجری این طرح است؛ علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات تکمیلی به سایت www.inhb.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی موانع تولید قزوين مشاغل خانگی بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۱۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است

جام جم آنلاین اصفهان؛ محمد اسماعیل زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد:در سال گذشته نیز برخی پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.
وی افزود:  ساخت پارک‌های محلی، احداث میدان «نماز» و یادمان شهید گمنام، اصلاح هندسی برخی معابر، لکه‌گیری و آسفالت و بهسازی شماری از مسیرها از جمله این طرح‌هاست.
شهردار محمدآباد تصریح کرد:بهره برداری از پارک کوهستانی، اصلاح و تعبیه روشنایی میدان ورودی شهر از سمت اصفهان، احداث میدان خروجی شهر به سمت شهرضا و تکمیل آزادسازی برخی خیابان‌ها از جمله دیگر پروژه‌های مورد اشاره محسوب می‌شود. 
وی اضافه کرد: مرمت آثار تاریخی و گردشگری، تکمیل پد(محل استقرار و پرواز) بالگرد و تکمیل استخر ذخیره آب‌های سطحی از جمله پروژه‌هایی دیگری است که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 
اسماعیل زاده با بیان اینکه سومین نمایشگاه گردشگری، صنایع دستی و مشاغل خانگی را در ارگ تاریخی این شهر افتتاح کردیم، گفت: بالغ بر ۳۰ غرفه از برخی شهرهای استان‌ اصفهان و مناطق دیگر مانند آذربایجان شرقی و کرمان در این نمایشگاه حضور دارند. 
وی با اشاره به اینکه گردشگری از جمله مباحث با اهمیت این خطه به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: هرچه بتوانیم زیرساخت‌های مرتبط با این صنعت را ارتقا بخشیم می‌توانیم محمدآباد را به خطه‌ای مسافرپذیر تبدیل کنیم. 
اسماعیل‌زاده گفت: نمایشگاه نامبرده از لحاظ کمی و کیفی نسبت به سال‌های قبل بهبود یافته است و امیدواریم این روند رو به رشد در سال‌های آینده نیز تداوم یابد. 
وی اضافه کرد: شهر محمدآباد و به طور کلی شهرستان جرقویه از منابع طبیعی و محیط زیست زیبا و بکر سود می‌برد و بی‌شک گردشگری طبیعی بویژه با توجه به مجاورت آن با پارک ملی کلاه قاضی قابلیت پیشرفت دارد.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری