Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» محمدرضا پورابراهیمی در نشست علنی امروز (۲ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور گفت: تقدیر و تشکر از حضور حماسی مردم در انتخابات ۲۸ خردادماه، که برگ زرین دیگری بر افتخارات نظام و جمهوری اسلامی ایران افزودند و به حمد الله  با انتخاب فردی اصلح زمام امور اجرایی کشور را برای دوره زمانی مشخص در اختیار ایشان قرار داده اند، از این رو از همه کسانی که تلاش کردند، زحمت کشیدند از جمله رسانه ملی، مجموعه عزیزان ما در حوزه وزارت کشور، شورای نگهبان و همه دستگاه های متولی و نیروی انتظامی تشکر و قدردانی می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز شرایط کشور در آغاز تحولات اساسی است، چشم امید همه مردم به اتفاقات مثبتی است که قرار است با استقرار دولت سیزدهم شروع شود، طبیعتا رئیس منتخب مسئولیت بسیار سنگینی در این خصوص دارد و انتظارات بسیار گسترده ای برای وی شکل گرفته است.

این نماینده مجلس گفت: برادر بزرگوارم، جناب آیت الله رئیسی، آنچیزی که باعث شد مجلس انقلابی و ولایی پای کار بیاید و بی سابقه ترین اقدام خود را در حمایت از فردی اصلح همانند جنابعالی به کار بگیرد، هم تاکیدات مقام معظم رهبری برای حضور همه جانبه مردم در انتخابات و معرفی فرد اصلح از صاحب نفوذان، نمایندگان، تریبون داران بود و هم شرایط خاص کشور در حوزه اقتصادی می بینیم.

وی اظهار داشت: مردم عزیز و بزرگوار؛ در طول بازه زمانی عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم تقریبا به جرأت و صراحت می گویم شاخص اقتصادی باقی نمانده که دچار آسیب جدی نشود و امروز شرایط سختی بر کشور حاکم است، البته امکان برون رفت از این مسائل قطعا وجود دارد.

پورابراهیمی افزود: انتظار ما از رئیس جمهور منتخب این است که به واسطه شرایط امروز کشور هم برنامه محتوایی جامع و کامل که مورد تایید متخصصین است با اولویت مسائل اقتصادی ارائه کند و هم طبیعتا انتظار بر این است که کارآمدترین، توانمندترین و جهادی ترین نیروهای متخصص در حوزه های مختلف را به ویژه با اولویت مسائل اقتصادی به عنوان اعضای کابینه به مجلس معرفی کند.

این نماینده مجلس بیان کرد: جناب آقای رئیس جمهور منتخب، ما تا ۲۸ خرداد تکلیف مان حمایت از این جایگاه و حضور شما در عرصه انتخابات ریاست جمهوری بود، امروز با صراحت می گویم به دلیل شرایط، موقعیت کشور و لزوم حضور افراد توانمند و محتوای برنامه جامع؛ مجلس شورای اسلامی در بررسی صلاحیت ها و برنامه محتوایی ذره ای از منافع ملی کوتاه نمی آید و براساس همین رویکرد دولت آینده هم در کنار مجلس مسیری را دنبال خواهد کرد که به صلاح کشور باشد و برون رفت از این وضعیت و خروجی آن افزایش اعتمادی عمومی است که در طول این سال ها به عنوان سرمایه اجتماعی دچار آسیب جدی شد.

وی اظهار داشت: مسلما عملکرد قابل قبولی که دولت در آینده می تواند ایجاد کند جریان حضور مردم در انتخابات بعدی را تحت تاثیر خواهد داد.

پور ابراهیمی گفت: آقای رئیس جمهور منتخب خواهش ما از شما این است، به جز افراد موثر و توانمند، رویکرد غیر سیاسی در انتخاب افراد مدنظر باشد. اگر ادبیات سیاسی بر جریان اقتصادی کشور حاکم شود طبیعتا حوزه اقتصادی کشور نمی تواند کارآمد باشد.

پور ابراهیمی اظهار داشت: سه عنصر مسلم بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه اگر با هم دیگر هماهنگ نباشد تجربه تلخ دولت یازدهم و دوازدهم که در عرصه میدانی شاهد بودیم، اتفاق می افتاد. ثبات در حوزه اقتصادی اولین اولویت نظام جمهوری اسلامی است مسائل مربوط به بهبود در جهت رشد اقتصادی اقدامات بعدی ما خواهد بود موضوعاتی که ما در مجلس برای این ثبات در دستورکار قرار داده ایم اصلاح ساختار بودجه، اصلاح ساختار نظام مالیاتی، موضوع پایه مالیاتی جدید است مانند مالیات بر مجموع درآمد، مالیات بر عایدی سرمایه امروز در دستورکار است و انتظار ما از دولت منتخب این است که در اولین فرصت برنامه کاری با همراهی مجلس اقدامات انقلابی را در خصوص اصلاح ساختار نظام  اقتصادی در دستور کار قرار دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد دیپلماسی اقتصادی  یکی از اولویت های مهم ما است، آقای رئیس جمهور  منتخب اولین مطالبه ما همکاری مشترک اقتصادی در مرزهای اطراف است.

منبع: نماینده

کلیدواژه: انتخابات سید ابراهیم رئیسی مجلس محمدرضا پورابراهیمی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۲۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند، گفت: جلوگیری از واردات و توسعه صادرات دو راهبرد مهم فعالیت‌های مناطق آزاد است.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر بعد از ظهر روز پنجشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان‌سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد: توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالان اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانی که در یک کشور با کوچکترین مساله روبرو می شوند تمام بخش ها و دولت آنان بسیج می شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانی که رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومان جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچ کدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • وجود تضاد جدی بین دولت‌سازی در توسعه غربی و مدل اسلامی
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!