Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا شریعتی روز چهارشنبه در بازدید از کارخانه زعفران مصطفوی در مشهد افزود: این سرمایه گذاری ها باید برای سایر محصولات کشاورزی نیز در کشور تدوین و الگوبرداری شود.
وی ادامه داد: اگر این اقدامات انجام نشود این محصول نیز مانند فرش و زیره از ما ربوده خواهد شد بطوریکه فرش هندی و دیگر کشورها جایگاه جهانی فرش ایران را تصاحب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان ملی استاندارد گفت: اگر اقدامات سازمان جهانی تولید و صادرات زعفران (اوسک) در خراسان رضوی برای زعفران انجام نمی‌شد آنجه بر سر فرش ایران آمده بر سر زعفران هم می آمد.

وی افزود: سازمان اوسک به منافع شرکتها، کشاورزان و سایر اجزای زنجیره تولید زعفران نیز توجه کرد. 

شریعتی ادامه داد: اشکال اساسی در حوزه کشاورزی کشور نبود الگوی کشت برای کشاورزان است لذا با ارایه الگوی کشت مناسب به کشاورزان می توان شاهد بهره وری و تولید محصولات باکیفیت بود.

وی گفت: با تلاشهای صورت گرفته حدود ۱۰ سال است، استانداردهای جهانی زعفران که پیشتر در اختیار اسپانیایی ها بود با محوریت خصوصیات زعفران ایران تدوین شده و اکنون خصوصیات زعفران ایرانی مبنای استاندارد جهانی این محصول است.

رییس شرکت زعفران مصطفوی نیز گفت: در حال ساخت کارخانه جدید به مساحت ۱۸ هزار متر هستیم و واحد جدید دارای هفت خزانه زعفران است.

سید احسان مصطفوی افزود: باید سازمانی باشد که مجموعه های مختلف تولید و فرآوری زعفران را زیر پوشش قرار دهد.
موسس سازمان اوسک ادامه داد: علاوه بر طرح های مختلف تحقیقاتی با همکاری دانشگاه فردوسی و با استفاوه از یک نرم افزار برای تعیین بهترین زمان و میزان کشت، طرح توجیهی کشت را برای کشاورزان تهیه کرده‌ایم.
وی گفت: پیشتر تولید و کشت بدون برنامه وضعیت نامناسبی برای تولید زعفران ایجاد کرده بود که این طرح توجیهی کشت از  عدم نوسان قیمت جلوگیری می کند.

رییس سازمان ملی استاندارد در سفر یک روزه به مشهد از واحد تولیدی زعفران مصطفوی و شرکت عالیس در شهرکهای صنعتی مشهد و چناران بازدید کرد.  

سالانه افزون بر ۳۰۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد در خراسان رضوی صادر می شود.

هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی در استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش نظارتی سازمان استاندارد قرار دارند. صنایع غذایی حوزه فعالیت نیمی از این واحدهای تولیدی است. 

برچسب‌ها مشهد سازمان ملی استاندارد ایران غلامرضا شریعتی چناران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد سازمان ملی استاندارد ایران غلامرضا شریعتی مشهد سازمان ملی استاندارد ایران غلامرضا شریعتی چناران خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۴۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری حدود ۲۸۰۰ تن گل محمدی تر در استان برداشت شود.

یوسف گازران در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص پیش‌بینی میزان تولید گل محمدی طی فصل برداشت این محصول در خراسان رضوی اظهارکرد: سطح زیر کشت گل محمدی به دلیل خشکسالی‌ها و افت چاه‌های آبیاری در استان از ۱۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت.

وی افزود: این سطح در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۷۰۰ هکتار بوده که کشاورزان بدون آگاهی از اقلیم کاشت این گیاه که باید در کوهپایه‌ها توسعه یابد در دشت‌ها بدون در نظر گرفتن صنایع فرآوری اولیه مانند خشک‌کن‌ها و دستگاه‌های تقطیر اقدام به کاشت کردند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: به دلیل عدم تناسب هزینه‌ها با قیمت گل تر، آن تعداد از کشاورزانی که تنها گل تر می‌فروختند چون درآمد اقتصادی نداشتند، متاسفانه گلستان‌های چند ساله را از بین بردند.

گازران درباره پیش بینی تولید گل محمدی در سال جاری خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری حدود ۲۸۰۰ تن گل محمدی تر در استان برداشت شود.

کارشناس‌ مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • توقیف ۸۵ خودرو حادثه‌ ساز در خراسان رضوی
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است