Web Analytics Made Easy - Statcounter

عظیمی گفت: همه دستگاه‌های ذیربط سازوکاری فراهم کنند که توزیع خوراک دام برای عشایر ساماندهی شود و به طور عادلانه انجام گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، سیدمسعود عظیمی بعدازظهر امروز در نشست شورای عشایری استان که به درخواست سپاه الغدیر استان جهت بررسی مشکلات عشایر برگزار شد، خشکسالی، کمبود نهاده‌های دامی، آبشخور دام‌ها، عدم بیمه دام و عشایر، توزیع ناعادلانه نهاده‌ها، تأمین آرد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را از جمله این مشکلات عنوان کرد و گفت: باید با استفاده از اعتبارات استانی و همچنین با کمک اعتبارات ملی انتظارات عشایر استان برآورده شود.

وی ادامه داد: خشکسالی طی تقریباً 20 سال اخیر موجب شده که وضعیت مراتع ما به بحران برسند و از این جهت باید اقداماتی صورت گیرد تا آب و نهاده‌های دامی به مقدار مورد نیاز به عشایر برسد و همه دستگاه‌های ذیربط سازوکاری فراهم کنند که توزیع خوراک دام برای عشایر ساماندهی شود و به طور عادلانه انجام گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد عنوان کرد: باید فرمانداران دو شهرستان ابرکوه و خاتم آمار دقیق عشایر این مناطق را در اختیار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قرار دهند و در این زمینه راستی آزمایی انجام گیرد و در نهایت پیگیری لازم جهت اصلاح آمار عشایر در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی انجام گیرد.

عظیمی گفت: فرمانداران ابرکوه و خاتم با توجه به جمعیت عشایری و بحرانی شدن شرایط آب‌های سطحی و نیاز مبرم به آبرسانی به عشایر برای آشامیدن و مصرف دام نسبت به تأمین منابع آبی در نزدیکترین محل موجود برای انتقال آب از طریق تانکر انتقال آب از تانکر به منابع مصرفی با همکاری منابع طبیعی از چاه‌های در اختیار، آب و فاضلاب استان و همکاری آب منطقه‌ای اقدام شود.

وی ادامه داد: مدیریت بحران استان با توجه به امکانات در اختیار و شرایط بحرانی دو شهرستان ابرکوه و خاتم، امکاناتش را به جز در شرایط اضطرار استان در اختیار مدیریت امور عشایری استان قرار دهد که با هماهنگی فرمانداران دو شهرستان نسبت به تأمین آب و حمل‌ونقل انتقال لوازم، دام و تجهیزات مورد نیاز عشایر اقدام شود.

عظیمی ضمن تأکید بر ارائه تسهیلات جهت حل مشکلات عشایری گفت: با هماهنگی مدیرکل امور روستایی مساعدت لازم باید صورت گیرد و با توجه به مباحث مطروحه در گزارش فرماندهان سپاه الغدیر و بازدیدی که از عشایر استان به عمل آورده‌اند فرمانداران دو شهرستان می‌بایست نسبت به تأمین اعتبار از محل اعتبارت سال 1400 برای امور عشایر اقدام کنند و جهاد کشاورزی نیز مکلف است اقدامات لازم برای جذب اعتبارات ملی برای مباحث مختلف و مشکلات عشایر به عمل آورد و گزارش آن را به صورت ماهانه به استانداری منعکس کند.

وی در خصوص بیمه عشایر نیز تصریح کرد: فرمانداران دو شهرستان ابرکوه و خاتم با همکاری اداره بیمه روستایی و عشایر، باید کلیه عشایر واجد شرایط را شناسایی و نسبت به تحت پوشش بیمه قرار گرفتن آنها اقدام کنند و همچنین مصوبات کنگره 4 هزار شهید استان در زمینه پوشش بیمه‌ای هزار خانوار عشایر به صورت رایگان پیگیری و عملیاتی شود.

عظیمی بر هویت گذاری و پلاک گذاری دام‌های سبک متعلق به عشایر استان نیز تاکید کرد و گفت: ظرف مدت یک ماه باید نسبت به هویت گذاری تمام دام‌های عشایر در استان اقدام شود که نیروهای بسیجی نیز در این زمینه به کمک مسئولان این شهرستان می‌آیند، همچنین سهمیه نهاده‌های دامی برای دام عشایر استان نیز باید در اختیار آن ها قرار گیرد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: فرمانداران دو شهرستان نهاده های دامی ابرکوه و خاتم عشایر استان انجام گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان

این روز‌ها امور عشایری شهرستان آبدانان در حال اصلاح و بهسازی راه عشایری بانگنبد آبدانان است.

نوروزی مدیر امور عشایری شهرستان آبدانان گفت: بیشتر راه‌های عشایری این شهرستان به دلیل بارش‌های اوایل فروردین قطع شده و تردد مردم عشایر با شهر غیر ممکن شده، با اقدامات جهادی اداره کل امور عشایری ادوات دولتی و اجاره‌ای به کار گیری شده و بیشتر راه‌های عشایری، در حال بازگشایی است.

راه‌های عشایری استان ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر است که بالغ بر ۴۱۰ کیلومتر آن مربوط به راه‌های سخت گذر عشایر آبدانان است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • ۶۳۰ پنل‌خورشیدی بین عشایر ایلام توزیع می‌شود
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان