Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی جوکار چهارشنبه در جلسه با حضور کارشناسان باغبانی با اشاره به کشت ارقام مختلف خرما در جهرم،افزود: شاهانی رقم غالب شهرستان است و زاهدی، پیارُم، کبکاب و مجول در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی بیان کرد: خرمای شاهانی یکی از مهمترین و فراوان‌ترین ارقام خرمای فارس است که حدود ۹۵ درصد از نخل‌های جهرم را شامل می‌شود و شهرستان جهرم با ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار نخلستان از قطب‌های مهم تولید خرما در فارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خوشه‌آرایی چهار هزار هکتار از نخلستان‌های جهرم در حال انجام است، اظهار کرد: نخل‌داران در شهرستان جهرم از اواخر خردادماه خوشه چینی را آغاز کردند که تا کنون ۵۰درصد این عملیات انجام شده است.

وی تصریح کرد: هشت هفته بعد از عملیات گرده‌افشانی خوشه‌های سبز خرما توسط افراد ماهر به شکلی زیبا و منظم بر روی شاخه‌های درخت نخل قرار می‌گیرد.

وی ابراز کرد: آرایش خوشه نخیلات که از مراحل داشت است و مهمترین مرحله بعد از گرده‌افشانی است.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم گفت: آرایش خوشه‌چینی نخیلات و تنک‌کردن خوشه باعث  افزایش دسترسی میوه به ماده غذایی می‌شود، از شکست ساقه اصلی جلوگیری می‌کند و همچنین باعث کیفیت محصول بهتر می‌شود.

جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی نخل نخلستان جهرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی نخل نخلستان وزارت جهاد کشاورزی نخل نخلستان جهرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۶۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ یارمحمدی گفت: تغییرات سالانه ترکیب کشت در مناطق، تحت تأثیر عوامل متعدد از جمله مسائل اقتصادی شامل میزان تقاضا، قیمت بازار، هزینه های تولید، رعایت تناوب زراعی، آفات و بیماریهای مشترک با سایر محصولات کشاورزی است.

وی با اشاره به کاهش تولید و سطح زیر کشت محصول سیر در شهرستان طارم، افزود: علاوه بر موارد ذکر شده در این خصوص، کاهش بارندگی در فصل کاشت، جایگزینی سایر محصولات از جمله سیب زمینی و باقلا موجب کاهش تولید سیر در شهرستان طارم طی سال زراعی جاری شد.

مدیر جهاد کشاورزی طارم ادامه داد:‌ سطح زیر کشت محصول سیر در سال زرعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در شهرستان طارم حدود ۴۰۰ هکتار است و همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز می شود و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می یابد.

وی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان کرد و گفت: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشورهای دیگر صادر می شود.

هم اکنون ۵۵۰ بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می کنند.

دیگر خبرها

  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • ادامه آبیاری نخلستان‌های آبپخش تا برداشت محصول
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • توقیف دستگاه حفاری غیر مجاز در جهرم
  • برداشتِ خوشه‌های طلایی گندم در منوجان