Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@16:10:08 GMT

شماره ششم ماهنامه مطالعات دولت منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۳۶۱۵۲

شماره ششم ماهنامه مطالعات دولت منتشر شد

با پایان انتخابات ریاست‌جمهوری، دکتر روح‌الله هنرور در سرمقاله شماره ششم ماهنامه دولت؛ هسته مرکزی دولت، مالیه دولت، دولت الکترونیک، اقتصاد و صنعت و... در کابینه آتی را راهکار موثری برای تسهیل پیشبرد برنامه‌های اجرایی دولت و تسریع اصلاح نظام‌ها و رویه‌های ناکارآمد اداری می‌داند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با پایان انتخابات ریاست‌جمهوری، دکتر روح‌الله هنرور در سرمقاله این شماره با عنوان «اولویت‌های کابینه سیزدهم و اهمیت رویکرد تیمی»، هماهنگی درون کابینه در قالب شکل‌دهی به تیم‌های کاری پیرامون مسائلی از قبیل: هسته مرکزی دولت، مالیه دولت، دولت الکترونیک، اقتصاد و صنعت و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در کابینه آتی را راهکار موثری برای تسهیل پیشبرد برنامه‌های اجرایی دولت و تسریع اصلاح نظام‌ها و رویه‌های ناکارآمد اداری می‌داند.

الهه فرمد با مرور گزارش IfG با عنوان «دولت دیجیتال در دوره بحران کرونا»، از نقش همه‌گیری ویروس کرونا بر شتاب بخشیدن به تحقق دولت الکترونیک در انگلستان می‌گوید و توفیق نظام خدمات عمومی انگلستان در ارائه بدون وقفه خدمات عمومی در دوران همه‌گیری را بررسی می‌کند.

رضا قاسمی‌پور، در یادداشت خود با عنوان «نهادهای مالی، حلقه مفقوده فرآیند خصوصی‌سازی» سعی دارد با نگاهی به نقش صندوق‌های Private Equity  در فرآیند خصوصی‌سازی نشان دهد که چطور بی‌توجهی به توسعه زیرساخت‌ها و نهادهای مالی و فقدان نهادهای مکمل مالی، عامل شکست در تجربه خصوصی‌سازی در کشور بوده است.

زهرا بیدار در دومین بخش یادداشت دنباله‌دار خود، به معرفی «قانون مدیریت خدمات کشوری» و بررسی مبانی نظری حاکم بر این قانون می‌پردازد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۶۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید پاداش، معاون هماهنگی و نظارت و زیربنایی معاون اول رئیس‌جمهور، در نشست شورای راهبری بهبود محیط کسب‌وکار با موضوع بررسی راهکارهای تحقق شعار سال، با بیان اینکه هنوز مفهوم مشارکت مردم کاملاً روشن نیست، اظهار کرد: در دولت روش‌های متعارف مشارکت، همان روش‌های مشخص شده در قانون بودجه تعیین شده است. درباره حوزه‌ای که بخش خصوصی می‌تواند مشارکت کند نیز فعلاً جمع‌بندی ما خدمات فنی و مهندسی است. از اتاق ایران می‌خواهیم برای تعیین شاخص‌ها و حوزه‌های مشارکت مردم کمک کند.

وی افزود: بسته دولت برای اجرای شعار سال، بر مبنای دو محور اصلی تأمین مالی و بهبود فضای کسب‌وکار در دست تدوین است.

پاداش با اشاره به اینکه اقداماتی در رابطه با بهبود تأمین مالی غیربانکی در دست اجراست، گفت: سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی بنگاه‌ها از طریق بازار سرمایه انجام شده است؛ اما کافی نیست و باید افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در خوش‌بینانه‌ترین حالت تأمین مالی از طریق بازار سرمایه کمتر از ۷ درصد است، افزود: با دستور معاون اول رئیس‌جمهور، کارگروه تأمین مالی برای جهش تولید تشکیل شده است. اولویت روش‌های تأمین مالی در این کارگروه به ترتیب بازار سرمایه، فاینانس و از محل افزایش بخش جدید منابع در نظام بانکی است.

پاداش با تأکید بر اینکه باید نابرابری در دسترسی بنگاه‌ها به منابع از بین برود، ادامه داد: در این راستا قرار است، بخش عمده تسهیلات به بخش خصوصی و بر اساس اولویت‌بندی وزارت صمت تخصیص داده شود. بسته تأمین مالی بخش خصوصی در سراسر کشور آماده شده و این مبنایی برای حل نابرابری تأمین مالی میان بخش خصوصی و دولتی است.

وی اظهار کرد: با ایجاد کارگروه تأمین مالی با دو محور اصلی رفع نابرابری در دسترسی بخش خصوصی به منابع و تنوع ابزارهای تأمین مالی تلاش می‌کنیم مشکل تأمین مالی را حل کنیم.

معاون هماهنگی و نظارت و زیر بنایی معاون اول رئیس‌جمهور، با طرح پیشنهاد تشکیل کارگروه واکنش سریع با اتاق ایران، گفت: برای افزایش تعامل با اتاق ایران یک نماینده از سوی این معاونت به شورای راهبری معرفی خواهد شد.

کد خبر 6098299 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم