Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی سال گذشته ، بیماری همه گیر کووید ۱۹ دکترها مجبور کرده است که نحوه معاینه ، درمان و تعامل با بیماران خود را تغییر دهند.

به گزارش برنا؛ حفظ تمام اقدامات ایمنی لازم تمامی دکتران را بر آن داشته است تا راه های جدیدی برای راحتی و ارتباط با بیماران پیدا کنند، حتی اگر نتوانند دست آنها را بگیرند یا لبخندشان را با وجود ماسک با یک دیگر شریک شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکترها می دانند که بیماران آنها نیز مجبور شده اند تغییراتی را در زندگی خود به وجود آورند. آنها مجبور شده اند روش های جدیدی برای ارتباط با پزشک و دیگران در تیم مراقبت های بهداشتی خود بیاموزند. اما به رغم همه موانع جدید ایجاد شده توسط این ویروس ، به نظر می رسد برخی از درسهایی در مورد همه اینها وجود دارد که روابط پزشک و بیمار را بهبود می بخشد.

 شما هرگز درک نخواهید کرد که در این دوران یک پزشک چقدر به نشانه های دیداری ، حرکات صورت و حرکات ظریف زبان بدن بیماران توجه می‌کند تا بتواند آنها را درمان کند.در ابتدا وقتی پزشکان شروع به صحبت با بیماران از طریق تلفن می‌کردند، به سرعت فهمیدند که درک کامل وضع آنها وقتی که هیچ حرکتی از بدن یا حرکات صورت برای هماهنگی با آنچه می شنوند وجود ندارد ، کار بسیار دشوارتری است. آنها همچنین اعتماد به نفس کمتری داشتند.

توجه: وقتی متوجه شدید که شخصاً با پزشک خود در حال صحبت  هستید یا روی صفحه مجازی او هستید ، به فکر ایجاد تصاویر بصری برای وضعیت خود باشید که می تواند به شما کمک کند تا دکتر وضعیت شما را بهتر درک کند.

خودآزمایی می تواند ابزاری مفید باشد. لمس و احساس همیشه جزئی جدایی ناپذیر در عمل پزشکی بوده است. وقتی بیماران درد دارند ، پزشک اغلب می خواهد احساس گرفتگی عضلات  ، نقاط تحریک کننده حساس ، درجه حرارت پوست آنها و آزمایش مواردی مانند عملکرد عصب و قدرت عضلات را در کنترل داشته باشد. اما نیاز به اقدامات احتیاطی فاصله گذاری اجتماعی و تأکید بر عملکرد سلامتی از راه دور باعث شده است که بیماران  بیشتر درگیر پروسه معاینه خود شوند.

پزشکان اغلب با کمک حرکات یا استفاده از توپ‌های غلتان از بیمار می‌خواهند که وضعیت خود را برای پزشک توضیح بدهد.

توجه: با یادگیری چگونگی خودآزمایی ، می توانید خود را در فهماندن بهتر برخی از مشکلات بدنس و همچنین یافتن راه حل ها توانمند کنید.

ویزیت مجازی می تواند مزایایی داشته باشد. همه گیری بسیاری از بیماران را مجبور کرد برای اولین بار با پزشکان خود تعامل مجازی داشته باشند. جایی که پزشکان از بسترهایی مانند بزرگنمایی برای تعامل با بیماران خود برای درمانهای فردی و همچنین در گروههای کوچک برای مواردی مانند کلاسهای روانشناسی ، هنر درمانی و کلاسهای ورزشی استفاده کرده اند. در حالی که این تعامل مجازی برای برخی از بیماران دشوار بوده است ، اما کار با بیماران به صورت مجازی به پزشک این فرصت را داده است که آنها را در محیط خانه خود ببیند. داشتن این دید در محیط منزل بیمار می تواند به پزشکان ، فیزیوتراپیست ها و مشاوران کمک کند تا بینش های بیشتری در مورد زندگی بیماران خود به دست آورند که می تواند برای بهبود درمان استفاده شود. تعامل با بیماران در شرایط خاص این فرصت را به پزشک داده است تا عمیق تر آنها را درک کند و بتواند در کمک به آنها تأثیر بیشتری داشته باشد.

توجه: سعی کنید از ویزیت مجازی پرهیز نکنید. اگرچه ممکن است تا حدودی ناراحت کننده باشد ، اما ارتباط با پزشک از خانه خود مزایایی دارد.احتمال دارد که بیماری کووید ۱۹ در نحوه مدیریت سلامتی افراد اثرات ماندگاری برجای بگذارد. با وجود همه چالش ها ، درس های مثبت زیادی را می توان از این تجربه گرفت که بتوانند نحوه همکاری پزشکان و بیماران را بهبود بخشند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماسک ویروس پزشک درمان اعتماد به نفس پوست مشکلات روانشناسی واکسیناسیون پزشکان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران