Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مقدم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از آغاز شیوع کرونا تاکنون، همیشه اوج این بیماری با روزهای پرکار اصناف همزمان بوده است و تعطیلی بازار و کسبه در گروههای شغلی مختلف، ضرر و زیان زیادی را متوجه آنان کرده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق فعالیت های صنفی در گناباد امرار معاش می کنند، گفت: شیوع کرونا و تعطیلی کسب و کارها،  بخش زیادی از این افراد را با تنگناهای اقتصادی مواجه کرده و ضربه مهلکی بر بنیه آنان وارد کرد که در مقابل سختگیری و دستور العملهای بانکی بر دامنه مشکلات فعالان صنفی افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتاق اصناف گناباد با اشاره به تحقق برخی از حمایتهای بخشهای دولتی از اصناف متضرر در شرایط شیوع کرونا، خواستار پشتیبانی بیشتر نظام بانکی و بیمه ای نسبت به اعمال سازو کاری برای پرداخت اقساط بانکی این بخش شد.

وی با بیان آنکه در این شرایط بیمه حمایت خاصی از اصناف در این شرایط نکرده است، گفت: هزینه های بیمه ای بر دامنه این مسائل و مشکلات کسبه افزوده است، در حالی که واسطه ها بدون پرداخت این هزینه ها سود زیادی کسب کرده اند.

مقدم افزود: اصناف در این شرایط به دلیل تشدید مشکلات ناشی از تبعات شیوع ویروس کرونا توان پرداخت هزینه های بالای بیمه و مالیات را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر بی ثباتی بازار،  تورم و نوسانات قیمت کالاها و خدمات بر دامنه این مشکلات افزوده و بعضا به نارضایی مردم از اصناف َمنجر شده است.

وی اضافه کرد: بازاریان گنابادی برای عبور از این وضعیت و کاهش مشکلات متعدد خود نیازمند حمایت بیشتر مسوولان مربوط در دولت آینده هستند تا گوشه ای از این ضرر و زیان در دوران کرونا کاهش یابد.

مقدم افزود: بازاریان از دولت سیزدهم و رییس جمهوری منتخب انتظار دارند که برای کاهش التهابات بازار در شرایط شیوع کرونا، با برنامه ریزی موثر، اقدام به اعمال معافیت های مالیاتی برای این قشر کرده و تسهیلات بانکی مشابه آنچه به صنعتگران و تولید کنندگان داده می شود، به کسبه بپردازند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد هم با اشاره به ضرر و زیانهای اقتصادی اصناف در شرایط شیوع کرونا، از دولت آینده خواست که با تدوین بسته های حمایتی ویژه این قشر را مورد حمایت قرار دهد و ضمن اصلاح قانون و مقررات نظام صنفی در راستای توسعه صنوف بخصوص بخش تولیدی گام بردارد و بستر توسعه کمی و کیفی اشتغال و به خصوص رشد تولیدات کوچک را فراهم کنند.

هادی ایزدی گفت: نامگذاری روز اول تیرماه به عنوان روز ملی اصناف بیانگر اهمیت، جایگاه ویژه و دیدگاه خاص نظام جمهوری اسلامی ایران به این قشر جامعه است.

پنج هزار و ۷۳ واحد صنفی در بخش های تولیدی، خدماتی، فنی و توزیعی در شهرستان گناباد فعالیت دارند و ۲۰ درصد آنها را صنوف تولیدی تشکیل می دهند.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها گناباد اصناف ستاد تنظیم بازار اتاق اصناف ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گناباد اصناف ستاد تنظیم بازار گناباد اصناف ستاد تنظیم بازار اتاق اصناف ایران شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۹۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی خواستار رفع مشکلات جنوب غرب تهران شد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز پنجشنبه در راستای سفرهای استانی و در اولین برنامه از سلسله بازدیدها از محلات تهران و پیگیری مشکلات مردم، پس از بازدید از بخش‌هایی از مناطق ۱۷ و ۱۸ در جنوب غرب پایتخت، در جلسه پیگیری موضوعات ویژه این دو منطقه در مسجد ابوذر، واقع در محله فلاح حضور یافت و پس از شنیدن گزارش مسائل و مشکلات اولویت‌دار مردم این مناطق، دستوراتی جهت تسریع در رفع این مشکلات صادر کرد.

بیشتر بخوانید: رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا پیام مهمی را به جهان داد

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، وزاری بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، استاندار، شهردار و رئیس شورای شهر تهران نیز حضور داشتند، ابتدا موضوع کمبود فضاهای بهداشتی و درمانی و همچنین توسعه و تجهیز چهار بیمارستان موجود در این مناطق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیسی پس از شنیدن گزارشات معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار تهران، مقرر کرد موضوع تامین مالی فاز۱ طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد در اسرع وقت از سوی وزارت بهداشت تامین و این بیمارستان تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

همچنین جهت تامین زمین مورد نیاز برای توسعه بیمارستان ضیائیان مقرر شد شهردار تهران طی جلسه‌ای با وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، موضوع استفاده از زمین‌های متعلق به این وزارتخانه را بررسی و پس از احصا راهکار، نتیجه را جهت تصویب به دولت ارائه کنند.

همچنین با دستور رئیس جمهور در این جلسه مقرر شد مشکل تجهیز بیمارستان‌های این دو منطقه با همکاری وزارت بهداشت و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین این حوزه در اسرع وقت مرتفع شود.

مشکل کمبود سرانه آموزشی در مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران از دیگر موضوعات ویژه و اولویت‌دار این مناطق بود که در این جلسه در حضور رئیس جمهور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت با دستور رئیس جمهور و ناظر به نیاز مبرم مردم این مناطق به فضاهای آموزشی مقرر شد در مرحله اول در هر منطقه ۳ الی ۵ مدرسه به فوریت احداث شود.

همچنین بنا به تاکید رئیس جمهور و در راستای ایجاد نشاط اجتماعی بیشتر، به ویژه در میان نسل جوان مقرر شد در هر یک از این مناطق دو مجموعه ورزشی احداث شود. دکتر رئیسی از وزیر آموزش و پرورش نیز خواست به منظور اجرای عدالت آموزشی برای کاهش هر چه بیشتر مدارس دو شیفته در این مناطق در اسرع وقت برنامه‌ریزی و اقدام کند.

سومین موضوع ویژه و اولویت‌دار مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران نیز موضوع بافت فرسوده در این مناطق بود که رئیس جمهور پس از شنیدن گزارش معاون اجرایی، وزیر راه و شهرسازی، شهردار و استاندار تهران، با تاکید بر اهمیت نقش مشارکت مردمی در حل این مشکل، از مسئولان مربوطه خواست با بررسی راهکارهای قانونی، بسته تشویقی شامل مجموعه‌ای از مشوق‌ها و تسهیلات حمایتی دولت برای بازسازی بافت فرسوده توسط مردم را تهیه و تدوین و در این مناطق به شکل عمومی اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228438 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • رئیسی خواستار رفع مشکلات جنوب غرب تهران شد
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!