Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: طرح مراقبت از سلامت دانش‌آموزان همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس استان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، علی عطایی با اعلام این خبر، افزود: به دلیل شیوع ویروس کرونا و برگزاری غیر حضوری کلاس های درس، مراقبت از سلامت دانش آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، از ۶۷ درصد به ۳۹ درصد کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: معاینات پزشکی نیز با همکاری اداره کل آموزش و پرورش برای ۹۷ درصد دانش آموزان استان همدان انجام شد که امیدواریم امسال نیز به عدد قابل توجه ای برسد.

عطایی با اشاره به اینکه با نطارت، پایش و ارزشیابی دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه آموزش و پروش استان، معاینات و سجش دانش آموزان به خوبی انجام می شود، تصریح کرد: طرح مراقبت از سلامت دانش‌آموزان پایه‌های تحصیلی اول، چهارم، هفتم، دهم و تکمیل واکسیناسیون آن ها از نیمه اول مهر ماه امسال انجام می شود.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در غربالگری‌های رایگان تمامی بررسی‌های مرتبط با سلامتی دانش آموز انجام می‌شود و در صورت ابتلای فرد به بیماری‌های زمینه‌ای و مزمن برای بررسی بیشتر به پزشک ارجاع داده شده تا اقدامات درمانی مناسب و به‌موقع انجام شود.

وی با بیان اینکه طرح مراقبت از سلامت دانش‌آموزان و تکمیل واکسیناسیون آنان در پایه‌های تحصیلی اول، چهارم، هفتم و دهم اجرا می‌شود، گفت: برای سال تحصیلی جدید فراخوان‌های لازم در این خصوص منتشر خواهد شد و این طرح بدون ازدحام دانش‌آموزان و براساس نوبت‌دهی‌ اجرا می‌شود تا از به خطر افتادن سلامت دانش آموزان جلوگیری شود.

عطایی افزود: استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و شست‌وشوی مکرر دست‌ها از مهمترین نکات در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا محسوب می‌شود که این موارد باید برای دانش آموزان به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه تولید و توزیع واکسن ایرانی یکی از افتخارات کشور محسوب می شود، خاطرنشان کرد: در تمام دنیا کمتر از هفت کشور توان تولید واکسن را دارند و امروز کشور ما با وجود تحریم ها و مشکلات موجود، نه یک واکسن بلکه چندین واکسن را تولید و در دست مطالعه دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت دانش آموزان علی عطایی مراقبت از سلامت دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۹۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود

استاندار همدان گفت: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیین بزرگداشت مقام معلم باحضور استاندار همدان، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان و فرهنگیان در فامنین برگزار شد.

این آیین در راستای تجلیل و تکریم از مقام شامخ معلم باحضور 750 نفر از فرهنگیان این شهرستان (600 شاغل و 150 بازنشسته) برگزار شد.

استاندار همدان در این مراسم در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان فامنین با تاکید بر اینکه اگر کشوری به سوی پیشرفت قدم بردارد، باید در آموزش‌و‌پرورش سرمایه‌گذاری کند اظهار داشت: معلمان جایگاه و نقش اثرگذاری در زندگی دانش آموزان دارند.

علیرضا قاسمی‌فرزاد با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) با این عنوان که "هرکس به من کلمه‌ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است" گفت: همین جمله مهم و ارزشمند جایگاه والای معلم را بر همگان آشکار می‌سازد.

قاسمی فرزاد بیان کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش نسلی همانند 36 هزار دانش‌آموز شهید و 4 هزار معلم شهید را تحویل جامعه می‌دهد که در راه ایران‌ و انقلاب اسلامی جان خود را هدیه کردند.

استاندار همدان با بیان اینکه آموزش و پرورش محلی است که می‌تواند بین دانش‌آموزان تعادل ایجاد کند عنوان کرد: سطح فرهنگ‌، بینش‌ و ارزش‌ها در خانواده‌ها متفاوت است و دانش‌آموزان با ورود به مدرسه دلبستگی و وابستگی‌های دینی، ملی، اعتقادات و ارزش‌های جامعه اسلامی را نهادینه و منتقل می‌کنند.

قاسمی فرزاد از حضور خیران در ساخت مدارس تقدیر کرد و در بخش دیگری از سخنان خود افزود: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: دولت توان و تلاش خود را برای تقویت آموزش‌و‌پرورش در زمینه‌ ارتقای محتوا با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین و توسعه زیرساخت‌ها به کار بسته است.

‌انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • نواخته شدن زنگ سلامت در شهرضا
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد