Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اعتبارات سازمان حفاظت محیط زیست استان در بودجه ۱۴۰۰ حدود ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

کیامرث حاجی زاده روز پنجشنبه اظهار داشت: افراد سودجو با تعرض به محیط زیست قصد به هم زدن تعادل زیستگاه های حیات وحش را دارند اما نمی دانند محیط بانان تا پای جان از محیط زیست دفاع می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ضرورت پاسداشت محیط زیست تاکید کرد و افزود: ارزش محیط بانان کمتر از رزمندگان دفاع مقدس نیست.

حاجی زاده بیان کرد: کم بارشی، خشکسالی و تغییر در اقلیم جوی ؛ زندگی را تحت تاثیر قرار داده است و استانی که بعد از شمال از نظر میزان بارندگی در جایگاه دوم کشور قرار داشت اکنون چشمه هایش در حال خشک شدن  بوده و سطح ایستایی چاه ها زیر ۴۰ متر کاهش یافته است.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: پروژه های عمرانی استان باید دارای پیوست های زیست محیطی باشند.

وی با تاکید بر اینکه حفاظت از محیط زیست جزو اولویت های ما است، بیان کرد: امروز بعضی از شهرها اولین شهر در بحث شدت گرما و آلودگی و گرد و خاک است و تبعات بسیاری بر سلامتی انسان ها دارد.

حاجی زاده ابراز داشت: آلودگی هوا یکی از دلایل شدت رشد بیماری کرونا در جسم برخی بیماران بود.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: حفظ محیط زیست به ویژه در این برهه زمانی خیلی مهم است.

وی با اشاره به اینکه به علت عدم بارش مناسب در فصول سرد سال با معضلات خشکسالی در مناطق سردسیری رو به رو هستیم، عنوان کرد: خیلی از چشمه های  ما خشک شده اند و در بحث هوا تغییر اقلیم صورت گرفته است.

حاجی زاده عنوان کرد: قانون هوای پاک الزاماتی دارد که دستگاه های اجرایی ملزم به عملیاتی کردن آن ها هستند.

وی خواستار فعال شدن کمیته های ذیل این کارگروه شد و افزود: نشست استانی این کارگروه به صورت ماهانه برگزار می شود.

حاجی زاده بر اجرای نهضت سبز در کارخانجات استان تاکید کرد و گفت: شهرداری ها را مکلف کردیم که نسبت به ساماندهی فضای سبز ورودی شهرها اقدامات لازم را انجام دهند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: اجرای طرح کمربند سبز شهرهای استان باید در سال ۱۴۰۰ با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی عنوان کرد: با پیگیری های استاندار، مجمع نمایندگان استان، سازمان برنامه و بودجه، رایزنی های این معاونت و تعامل خوب با سایر دستگاه های اجرایی در مرکز امسال در سرجمع اعتبارات رشد خوبی در بودجه های استان داشتیم.

وی خواستار تامین اعتبار مورد نیاز برای خریداری ۵ دستگاه سنجش آلودگی هوا و نصب ۳ دستگاه تلویزیون در ۳ شهر یاسوج، گچساران و دهدشت جهت نمایش آنلاین وضعیت هوا برای مردم از سوی برنامه و بودجه شد.

حاجی زاده ضمن تقدیر از تلاش های مجموعه اصحاب رسانه استان و صدا و سیما و پوشش برنامه های ویژه محیط زیست از سوی رسانه ها، گفت: انتظار می رود سازمان های مردم نهاد نیز همگام با رسانه ها پای کار باشند.

وی تاکید کرد: یکی از معضلات اصلی در این استان آلودگی هوا و آتش سوزی مزارع است.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه ‌و بویراحمد بیان کرد: هفته گذشته عده ای سودجو در کوه حاتم آتش سوزی عمدی ایجاد کردند و افراد به طمع قاچاق زغال در روستایی که در محدوده استان ما نبود با تیراندازی هوایی رعب و وحشت ایجاد کرده بودند.

حاجی زاده قاچاق زغال را تهدیدی برای محیط زیست دانست و افزود: می توان با ایجاد اشتغال پایدار و پرداخت وام به افراد بومی این منطقه از تخریب محیط زیست جلوگیری کرد.

وی با اشاره به اعزام دو بالگرد برای مدیریت آتش سوزی در این منطقه از سوی استان، عنوان کرد: با تلاش مجموعه بحران استانداری، سایر نیروهای امدادی  و مردمی آتش سوزی مهار شد و در این آتش سوزی استان با ۱۰۰ درصد توان خود در بحث مقابله با حریق پای کار بود.

حاجی زاده با تاکید بر اینکه در خصوص آتش سوزی کوه دیل و لار نیز ظرف کمتر از ۱۲ ساعت ۳ بالگرد در لار و ۲ بالگرد به کوه دیل اعزام شدند و این موضوع یک رکورد بود.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: مناطق ما سخت گذر است و باتوجه به شرایط توپوگرافی در بحث اطفای حریق انفرادی تجهیزات خوبی تخصیص یافت و بین فرمانداری ها توزیع شد.

وی با تاکید بر اینکه ما نیروهای آموزش دیده حرفه ای در بحث مقابله با حریق داریم، بیان کرد: نسبت به گذشته در بحث مقابله با حریق باید به دستگاه های متولی نمره خوبی داد.

حاجی زاده با بیان اینکه فرهنگ مدیریت ما با مقوله پیشگیری همخوانی ندارد، عنوان کرد: اصحاب رسانه، دستگاه های اجرایی، صدا و سیما و دلسوزان طبیعت باید در راستای پیشگیری و مقابله با بحران های زیست محیطی تلاش کنند و در راستای افزایش آگاهی مردم آموزش های لازم را به آنها ارائه دهند.

وی، ابراز داشت: امید است روزی فرابرسد که فرهنگ مدیریت ما در بحث پیشگیری و پیش بینی مطلوب شود./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد حاجی زاده محیط زیست آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • تدریس مشق عشق در یک مدرسه عشایری+ فیلم و عکس
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری و مرطوب شده است
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست