Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نظری با اشاره به مسائلی که بازی‌سازان رایانه‌ای در کشور با آن دست به گریبانند، گفت: بیشترین مشکل ما مسائل مالی و توزیع بازی‌هاست که باعث می‌شود بازی‌ها به برخی از شهرهای کشور نرسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر استودیو بازی سازی شاه غول در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: تیم تولید محتوای ما؛ تیم نوپایی است و کم هزینه تر بودن بازی های موبایلی نسبت به بازی های کنسولی مهمترین هدف ما برای تولید بازی های موبایلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی نظری ادامه داد: اکنون در سطح جامعه؛ موبایل جزء جدایی ناپذیر زندگی انسان ها شده است. بازی های موبایلی؛ بازار بهتری نسبت به کنسول ها دارد ولی برای من تولید کننده که در ابتدای راه قرار دارم تولید بازی های موبایلی به صرفه تر است.

 وی افزود: اولین هدف تولید بازی های موبایلی مالی بوده و در کنار آن اهداف دیگری نیز داشتیم یکی از این  اهداف این بود که کارآموز هایی که دوست دارند تازه وارد این صنعت شوند را دعوت می کنیم، به آنها آموزش دهیم تا در کنار همدیگر یک محصولی را تولید کنیم.

این مسئول تصریح کرد: هدف بعدی بحث فرهنگی، سرگرمی و آموزش است مجموعه ای که ما الان در آن فعالیت می کنیم بیشترین تمرکز آن  روی کودک و نوجوان است. اکنون استودیوهایی که به تولید بازی های موبایلی برای قشر کودک و نوجوان مشغول هستند تعدادشون خیلی کم است.

نظری گفت: بیشتر تولید کنندگان بازی های موبایلی به سمت الگوگیری از بازی های غربی رفته اند و کمتر تولید کنندگان به سمت محتوای تولیدی و فرهنگی می روند.

وی ادامه داد: رویه ای که ما برای این استودیو در پیش گرفتیم این است که بازی های موبایلی سبک تولید کنیم مثل بازی هایپر کژوال؛الان استودیوهای بزرگی دارند در این زمینه فعالیت می کنند؛ این سبک از بازی ها تقریبا نوپا هستند.

این تولید کننده افزود: این بازی ها خیلی ساده است و فرق آن با بازی های کنسولی این است که شما هر وقت خواستید می توانید از بازی خارج شوید ولی در بازی های کنسولی به دلیل پیشرفتی که در بازی دارید نمی توانید هر لحظه که می خواهید از بازی خارج شوید باید یک مرحله را کامل رد کنید بعد از بازی خارج شوید ولی در بازی های موبایلی اینگونه نیست.

نظری گفت: هدف مان فقط ساخت بازی های داخلی نیست. یکسری محصول برای بازارهای داخلی داریم که یکسری از محصولات فرهنگی خواهند بود اکنون نیز در حال کار کردن روی آنها هستیم ولی هدف اصلی مان تولید بازی های هایپرکژوالی که به سمت ترند شدن و بزرگ شدن هستند، برویم.

وی ادامه داد: ما تاکنون تقریبا 20 بازی اچ دی ان آی، دو تا بازی اندرویدی تولید کردیم و یک بازی آنلاین هم در دست تولید داریم و بر اساس دیتا و اطلاعات جلو می رویم.

این کارشناس تصریح کرد: یک پلتفرمی به نام "غول بچه" داریم که  روش کار می کنیم و قرار است به بازی تحت وب تبدیل شود یعنی کاربر لازم نیست بازی را نصب کند کافی است روی لینک بازی کلیک کند؛ بازی به عنوان وب بالا می آید .چون داریم دیتا محور جلو می رویم فعلا تبلیغات مان را شروع نکردیم.

نظری بیان کرد: هنوز بازی های مان خیلی بولد نشده است جاهای محدود منتشر می کنیم؛ یک سری دیتا جمع می کنیم تا به جایی برسیم که بتوانیم بازی هایمان را به صورت گسترده توزیع کنیم.

وی افزود: تا الان حدود 30 هزار کاربر به صورت فعال داریم که بازی  ها ما را بازی می کنند و از خروجی آن ها یکسری دیتا جمع آوری می کنیم و ما بیشتر به دنیال مخاطب عام هستیم گروه سنی مان نیز کودک و نوجوان است.

مدیر تولید بازی های موبایلی  به چالش ها و مشکلات تولید بازی در کشور اشاره کرد و تاکید کرد: کلا در زمینه بازی اگر بخواهید در ایران فعالیت کنید از روز اول تا انتها مشکلات گریبان شما را می گیرد. عدم دسترسی به بازارهای خارجی یکی از مهمترین مشکلات ماست؛ یکسری از سرویس ها هستند که ما برای استفاده از آنها نیاز است که سرویس را خودمان توسعه دهیم و نیازمند زمان و هزینه چند برابری هستیم.

نظری گفت: مسئله بعد افکاری است که بعضا تولیدکنندگان بازی ها از هر طرف می شنوند، برای مثال بنیاد باز های رایانه ای می خواهد برای بازی های ساخت ما تصمیم بگیرد یا تولید هر بازی نیاز به مجوز دارد؛ اینها سنگ بزرگی سر راه ماست.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: استودیوهای خارجی که در ایران فعالیت می کنند هیچ گونه مجوزی ندارند و بازی هایشان را از طریق نهادهای مختلف اندرویدی منتشر می کنند بعد نوبت به تولید کننده داخلی که می رسد باید وارد پروسه مجوز شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تولید بازی های موبایلی بازی های کنسولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۱۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به بازگشت قیمت طلا در بازارهای جهانی از مسیر صعود با شیب تند، از کاهش قیمت‌ سکه و طلا در بازار داخل خبر داد.

نادر بذرافشان در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت اونس جهانی طلا میانگین ۴۴ کاهش اونس جهانی طلا را داشتیم؛ البته میزان کاهش تا ٨٠ دلار هم رسید اما نوسانات طی دو روز اخیر، این میزان کاهش را کمتر کرد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: به‌تبع روند نزولی قیمت‌ها در بازارهای جهانی و همچنین باتوجه به آرامش در بازار ارز داخلی و نوسانات حداقلی نرخ ارز در داخل و همچنین نبود هیجان در اخبار سیاسی و اقتصادی جهان، بازار سکه و طلای داخلی نیز به‌دور از هرگونه التهاب، روند کاهشی قابل توجهی را تجربه کرده است.

١.١۵٠ میلیون تومان از بهای سکه و ١۵۵ هزار تومان از بهای طلا ریخت 

وی در رابطه با قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا در آخرین معاملات پایانی هفته و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: هر قطعه سکه تمام طرح جدید با یک میلیون و ١۵٠ هزار تومان کاهش قیمت‌ نسبت به ابتدای هفته در آخرین معاملات روز گذشته (پنجشنبه) به ۴٢ میلیون و ١۵٠ هزار تومان رسید. سکه تمام طرح قدیم نیز با یک میلیون کاهش در پایان هفته ٣٩ میلیون و ٢٠٠ هزار تومان تعیین قیمت شد. نیم سکه در آخرین معاملات پایانی هفته ٢۴ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان و ربع سکه ١۴ میلیون و ٩٠٠ هزار تومان تعیین قیمت شدند که به ترتیب نیم سکه ٨٠٠ هزار تومان و ربع سکه ٧٠٠ هزار تومان ارزان‌تر از ابتدای هفته بوده است. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز با ٢٠٠ هزار تومان کاهش قیمت نسبت به ابتدای هفته، شش میلیون و ٨٠٠ هزار تومان دادوستد شد.

بذرافشان ادامه داد: هر مثقال طلای ١٧ عیار با ۶٧٠ هزار تومان کاهش نسبت به ابتدای هفته به ١۵ میلیون و ٣٢٠ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ١٨ عیار نیز با ١۵۵ هزار تومان کاهش نسبت به ابتدای هفته، سه میلیون و ۵٣٩ هزار تومان مبنای معاملات طلا قرار گرفت.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در رابطه با آخرین وضعیت حباب سکه نیز گفت: حباب سکه در یک هفته اخیر تغییر چندانی نداشت. نوسانات افزایشی یا کاهشی داشت اما در مجموع تغییر خاصی نداشت؛ در آخرین معاملات پایانی هفته، هر قطعه‌ سکه هفت میلیون و ۵٠٠ هزار تومان دارای حباب بوده است. 

این مقام صنفی در پایان بر رکود حاکم بر بازار و نبود تقاضا تاکید و نسبت به ادامه‌ی این روند که از سال گذشته بر بازار حکمفرما شده و از ابتدای سال جاری نیز تشدید شده است، ابراز نگرانی کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کامیابی‌نیا: درمورد حذف پرسپولیس نظری ندارم
  • کمال: نظری در مورد حذف پرسپولیس ندارم
  • بادامکی: تعویضی‌های پرسپولیس باید عملکرد بهتری داشته باشند
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه یک کانال دیگر عقب‌نشینی کرد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۵ اردیبهشت؛ تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا قیمت سکه کاهشی شد؟