Web Analytics Made Easy - Statcounter

به جز شهر بنارویه ، ۱۰ شهر و روستای دیگر در شهرهای لارستان، خنج و اوز وضعیتی قرمز و یا فوق قرمز دارند و روند پیشرفت بیماری نگران کننده است؛ همچنین روند بیماری در دوهفته گذشته جهشی ، ناپایدار و پیش رونده و در هر سه شهرستان میزان مبتلایان رو به افزایش بوده است.

این ها جدیدترین آمار و اطلاعات و آخرین وضعیت از روند بیماری کووید۱۹ از زبان مسئولان دانشکده علوم پزشکی لارستان و شهرهای جنوبی استان فارس است که نشان می دهد به هیچ وجه نباید و نمی توان روی کرونا حساب باز کرد و هر لحظه احتمال عصیان این ویروس چموش وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عادی انگاری ها ،سبک شمردن و جدی نگرفتن پروتکل های بهداشتی این روزها به حدی رسیده که برخی ها خیال می کنند که کمر کرونا خمیده شده وچندان توجهی به هشدارها و خطر پیک جدید کرونا ندارند اما غافل از آنکه کرونای عصیان گر و تاج دار بارها از وجود همین خلاء ها و کوتاهی ها نهایت بهره را برده و شدیدترین ضربه های خود را وارد کرده است.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان می گوید: بر اساس بررسی های انجام شده مهمترین عامل پیشرفت فوق العاده و روند شتابان بیماری در دوهفته گذشته غفلت از رعایت دستورالعمل ها ، عادی انگاری مردم وبرگزاری مراسم ها و آیین های مختلف و همچنین شرکت در تجمعات به ویژه عروسی ها بوده است.

وحید یگانه ظهار داشت: رعایت اصول بهداشتی درسطح منطقه به شدت کاهش یافته و کمرنگ شده و این وضعیت هم از سوی مردم و شهروندان و هم البته در بسیاری از نهادها ودستگاه های اجرایی مشهود و محسوس است.

وی تصریح کرد: دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز بارها هشدار داده که خطر دوباره و حتی ورود ویروس جهش یافته آفریقایی و هندی به بیخ گوشمان رسیده و شرایط برای وورد پیک پنجم کرونا نیز در منطقه مهیا شده است.

 او معتقد است که یک عزم راسخ و جدی برای مهار این وضعیت ضروری است و ما هم به عنوان متولی به مسئولان امر درخواست کردیم که نیازمند برخی مصوبات و پشتیبانی های جدی از سوی شورای تامین و ستاد مدیریت کرونا شهرستان برای اعمال برخی محدودیت ها و تشدید سخت گیری ها هستیم.

یگانه تصریح کرد: با وجود همه هشدارهای لازم از سوی دانشکده علوم پزشکی و اطلاع رسان ها و اعلام خطر و هشدار از رسانه ها اما باز هم به نظر می رسد گوش های برخی ها چندان بدهکار نیست.

او گفت: همچنین با توجه به همسایگی با استان هرمزگان و مراودات تجاری و رفت و آمدهای متعدد و با توجه به درگیری بالای این استان به کرونای هندی و آفریقایی این تهدید جدی در مجموعه علوم پزشکی لارستان برای بروز پیک پنجم با انواع ویروس جهش یافته دور از انتظار نیست.

وی افزود: یکی از خطرات جدی و چالش های فرا روی تشدید و  قرمز شدن وضعیت کرونایی در شهرستان های لارستان، خنج و اوز و حتی گراش همین قرابت ها و مراودات و همسایگی با شهرها و استان های با وضعیت هشدار و قرمز کرونایی است.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان با اشاره به روند تزریق واکسن در منطقه لارستان  نیز گفت: از آغاز اجرای طرح واکسیناسیون کرونا در لارستان تاکنون ۱۹ هزار دوز واکسن تزریق شده است.

وی با بیا اینکه واکسن ایرانی برکت نیز به زودی در شهرستان وارد چرخه تزریق خواهد شد، افزود: نخستین مورد تزریق این واکسن به یکی از پرسنل معاونت بهدشت دانشکده با موفقیت انجام شد که تاکنون هیچ گونه عوارض ناشی از تزریق آن گزارش نشده است.

بر اساس اعلام دانشکده علوم پزشکی لارستان شمار افراد بستری در بیمارستان ها ومراکز مرجع کرونایی در شهرستان های لارستان، خنج و اوز هم اینک و تا صبح پنجشنبه  ۹۶ مورد است.

 همچنین تعداد بهبود یافتگان سه شهرستان لارستان، خنج و اوز و از زمان بروز کرونا تاکنون نیز ۱۱ هزار و ۹۲۱ نفر و شمار جانباختگان ناشی از کووید ۱۹ در این شهرستان نیز به ۲۳۳نفر رسیده است.

شهرستان لارستان به مرکزیت شهر لار در فاصله حدود ۳۸۰ کیلومتری شیراز واقع شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا بنارویه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان کووید-19 لارستان بهداشت و سلامت فارس پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بنارویه ویروس کرونا بنارویه کووید 19 لارستان بهداشت و سلامت فارس دانشکده علوم پزشکی لارستان خنج و اوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۱۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر

سعید موسی‌نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۲ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران خودکشی کرد و به زندگی خود پایان داد.

عصرایران به نقل از خبر نامه امیر کبیر در خبری نوشت: پیکر این دانشجو شامگاه ۱۳ اردیبهشت در اتاقش در کوی دانشگاه تهران پیدا شده است. روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در پیامی با تایید مرگ سعید موسی‌نژاد، درگذشت او را به خانواده و هم‌کلاسی‌هایش تسلیت گفته است.

سعید موسی‌نژاد، اهل اردبیل بود و ساعاتی پیش از اقدام به خودکشی در پستی در اینستاگرامش سخنان آخر خود را منتشر کرده بود. در هفته‌های گذشته خبر خودکشی و مرگ دست‌کم دو پزشک در شهرهای تهران و جاسک نیز منتشر شد.

رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران در آبان ماه سال گذشته از خودکشی منجر به مرگ ۱۶ دستیار پزشکی (رزیدنت) طی یک سال خبر داده بود.

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد