Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناسا، شرکت "لاکهید مارتین" را برای ساخت آئروشل و سپر حرارتی ماموریت آینده خود در مریخ انتخاب کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، "آزمایشگاه پیش‌رانش جت" (JPL) ناسا شرکت آمریکایی "لاکهید مارتین" (Lockheed Martin) را برای طراحی و ساخت "آئروشل" (Aeroshell) و سپر حرارتی ماموریت خود موسوم به "ماموریت بازآوری نمونه مریخ" (MSR) انتخاب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماموریت، به گردآوری نمونه‌های سنگ و گرد و غبار مریخ و آوردن آنها به زمین کمک خواهد کرد.

ماموریت بازآوری نمونه مریخ که پرتاب آن برای ژوئیه سال ۲۰۲۶ در نظر گرفته شده است، بخشی از ماموریت‌های آوردن نمونه از مریخ به شمار می‌رود تا بدین ترتیب، بخش‌هایی از مریخ را برای تجزیه و تحلیل به زمان بیاورد. مرحله نخست این ماموریت، با عبور مریخ نورد "استقامت" (Perseverance) از روی سطح مریخ برای یافتن نشانه‌های زندگی میکروبی در حال انجام شدن است. نمونه‌های خاک و سنگ جمع‌آوری شده توسط این مریخ‌نورد، بسته‌بندی و در مخازن ذخیره می‌شوند.

گام بعدی این پژوهش، ورود فرودگر ماموریت بازآوری نمونه مریخ است. این فرودگر، مریخ‌نورد دیگری را حمل خواهد کرد که مسیرهای مریخ‌نورد استقامت را دنبال می کند تا به جمع‌آوری نمونه‌های ذخیره شده بپردازد. این نمونه‌ها به فرودگر باز می‌گردند و در یک موشک کوچک بارگیری می‌شوند. این موشک با فضاپیمای دیگری ملاقات می‌کند تا نمونه‌ها را در دهه آینده به زمین بازگرداند.

در هر حال برای این که چنین برنامه‌ای به وقوع بپیوندد، فرودگر بازآوری نمونه مریخ باید به صورت ایمن به مریخ برسد. این بدان معناست که مهر و موم کردن فرودگر در یک آئروشل، نه تنها از آن در سفر به مریخ و ورود به جو این سیاره سرخ محافظت می‌کند، بلکه آن را از نظر بیولوژیکی عقیم نگه می‌دارد تا از آلوده شدن مریخ به میکروب‌های زمین پیشگیری کند.

از آنجا که فرودگر بازآوری نمونه مریخ هنوز در مرحله طراحی به سر می‌برد، لاکهید مارتین در حال ساختن آئروشل جدیدی است. آئروشل، از یک بدنه مخروطی تشکیل شده که از یک ماده محافظ حرارت موسوم به "SLA-۵۶۱v" ساخته شده است. لاکهید مارتین، آئروشل را با استفاده از سیلیکون سبک وزن و چوب پنبه ساخته است.

"دیوید بوچر" (David Buecher)، مدیر برنامه لاکهید مارتین برای ماموریت بازآوری نمونه مریخ گفت: ما به خاطر طراحی، ساخت و آزمایش یک آئروشل برای این ماموریت و همکاری دوباره با آزمایشگاه پیش‌رانش جت ناسا هیجان‌زده هستیم. خوشحال هستیم که می‌توانیم نقشی در محافظت از فضاپیمای آینده ناسا هنگام فرود روی مریخ داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت لاکهید مارتین ناسا مريخ آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا مریخ نورد استقامت لاکهید مارتین مریخ نورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۲۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مارتین لوتر کینگ و خشونت

خبرگزاری علم و فناوری آنا، آزاده پورحسینی؛ مارتین لوتر کینگ کشیش و فعال مدنی آمریکایی بود که برای برابری حقوق سیاهپوستان تلاش می‌کرد. او معتقد بود که استفاده از راه‌های صلح‌آمیز، مانند صحبت کردن و پیدا کردن نقاط مشترک می‌تواند به افراد در درک یکدیگر کمک کند. کینگ می‌گفت که استفاده از خشونت می‌تواند به دیگران صدمه بزند و آسیب‌هایی را ایجاد کند که از رفع آن سخت است. کینگ فکر می‌کرد خشونت مسائل واقعی را حل نمی‌کند و می‌تواند مردم را واقعاً غمگین و وحشت‌زده کند. مارتین لوتر کینگ می‌گفت: « خشونت راه خوبی برای حل مشکلات نیست.» او فکر می‌کرد که حتی زمانی که همه چیز واقعا سخت است، بهتر است برای یافتن راه حل‌های صلح آمیز تلاش کنیم.

او می‌خواست در تمام مسائل با همه منصفانه رفتار شود و استفاده از خشونت می‌تواند مشکلات را بیشتر و بدترکند. کینگ معتقد بود که همه باید بتوانند احساسات و افکار خود را بدون ترس بیان کنند. به عقیده او استفاده از خشونت می‌تواند باعث شود مردم احساس کنند صدایشان شنیده نمی شود. او می‌خواست که مردم از عشق و درک متقابل استفاده کنند تا دنیا را به مکانی بهتر برای همه تبدیل کنند.

به نظر این فعال صلح طلب همه می‌توانیم با مهربانی و احترام با دیگران، در بقیه حس خوب ایجاد کنیم. او معتقد بود که انتخاب راه‌های صلح‌آمیز حتی زمانی که سخت است، می‌تواند دنیا را به جای بهتر و شادتری برای همه تبدیل کند.

ایستگاه فکر

آیا تا به حال از دست کسی عصبانی شده‌اید که بخواهید به او آسیب بزنید؟

این خشم غیر عادی نیست، اما باید بدانیم که با این احساس بد و شدید چکار کنیم که بعدا پشیمان نشویم.

کینگ فکر می‌کرد وبرای مقابله با ظلم و ستم راه‌هایی وجود دارد که از نظر اخلاقی صحیح تر و تاثیر گذارتر است.

نظر شما چیست؟

اگر یکی از همکلاسی‌هایتان شما را اذیت کند، آیا این حق را دارید که به او آسیب بزنید؟

اگر جزء گروهی باشید که با آنها ، با بی عدالتی رفتار شده است. آیا خشمگین می‌شوید؟

داستان کوتاه

روزی روزگاری در یک مهدکودک شلوغ پسر کوچکی به نام جیم بود. یک روز در حین بازی وقتی جیم  نتوانست با شن، برجی را که می‌خواست بسازد، عصبانی شد. از شدت ناراحتی صورتش از قرمز شد و اشک در چشمانش حلقه زد.

عصبانیت جیم با وجود تمام تلاش‌های معلمش برای دلداری دادن او بیشتر شد و شروع به داد و فریاد کرد و برج‌های دیگر بچه‌ها را به زمین زد. بچه‌های دیگر با ترس و نگرانی به او نگاه می‌کردند و نمی دانستند در برابر رفتار جیم باید چکار کنند.

مدیر مهدکودک با دیدن این فریاد‌ها، با رفتاری آرام و فهمیده نزدیک شد و به آرامی جیم را برای مدتی به گوشه ای ساکت راهنمایی کرد.

مدیر جیم را در آغوش کشید و به آرامی به تمام صحبت‌هایش گوش کرد.

پس از مدتی، جیم آرام شد، نفس‌های سنگینش تبدیل به هق هق آرامی شد.

مدیر از او خواست تا احساساتش را با نقاشی کشیدن به او بگوید.کم کم عصبانیتش از بین رفت. چون احساس می‌کرد حرف‌هایش شنیده شده و درک می‌شود.

با گذشت زمان، جیم در یک فعالیت گروهی به بچه‌های دیگر پیوست، این بار با احساس آرامش و میل به همکاری کردن.

دوستانش با آغوش باز از او استقبال کردند و همگی درس‌های ارزشمندی در مورد مدیریت احساسات و حمایت از یکدیگر در مواقع عصبانیت و ناراحتی آموختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد
  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد
  • ایدئال‌گرایی برای فرزندآوری بین مردم زیاد شده است/جامعه جوان پویا آینده کشورمان را می‌سازد
  • ایده آل گرایی برای فرزندآوری بین مردم زیاد شده است/جامعه جوان پویا آینده کشورمان را می‌سازد
  • مارتین لوتر کینگ و خشونت
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت