Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق برای تنوع‌بخشی هر چه بیشتر به منابع مالی مورد نیاز زیست‌بوم توسعه صنایع نرم و هویت‌ساز، با صندوق‌ها و مراکز مختلفی همکاری دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید مهدی حیاتشاهی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق در باره کارکرد‌ها و خدمات این صندوق گفت: صنایع خلاق از دو جنبه دارای اهمیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول اینکه عموماً رشد این صنایع به نسبت میانگین رشد صنعتی، از رشد بالاتری بهره‌مند است و خصوصاً در سال‌های اخیر علیرغم بحران‌های مالی جهانی، همیشه توان خویش را حفظ کرده و بخش مهمی از اشتغال را در صنایع کوچک و متوسط نیز ایجاد کرده اند. دوم این که این صنایع از تاریخ و فرهنگ و میراث فرهنگی، طبیعی و تاریخی نشات گرفته و رشد می‌کنند و علاوه بر جنبه اقتصادی و کارآفرینی، بستری برای معرفی و گسترش فرهنگ و سنت بوده و ایجادکننده تنوع فرهنگی هستند.

وی افزود: کوتاه شدن زمان بازگشت سرمایه نسبت به سایر زمینه‌ها امکان افزایش تعداد سرمایه گذاری را در بازه زمانی معین افزایش می‌دهد و این از جمله مزایای این صندوق است. همچنین باید توجه داشت که حجم کمتر سرمایه گذاری امکان ارائه خدمات به تعداد بیشتری طرح را ایجاد و از نظر آماری میزان ریسک سرمایه گذاری را کاهش می‌دهد.

حیاتشاهی ضمن توضیح بیشتر در مورد کارکرد‌های این صندوق گفت: با شروع برنامه حمایت از اقتصاد خلاق و صنایع خلاق در قالب برنامه توسعه زیست بوم شرکت‌های خلاق در معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری نیاز به یک مرجع مالی و تخصصی برای ارائه خدمات در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی و گیاهان دارویی شناسایی شد که به ایجاد این صندوق منجر شد؛ لذا برنامه ایجاد، راه اندازی و اخذ مجوز ایجاد صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی صنایع خلاق آغاز و در سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرد.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق، با اشاره به اهداف تعیین شده برای این نهاد، افزود: این صندوق دارای دو رویکرد کلی در فعالیت‌ها و خدمات خود می‌باشد. اول: ارائه خدمات مالی و توسعه‌ای به شرکت‌های خلاق و نوآور در جهت رشد و توسعه فعالیت، بازار و درآمد این شرکت‌ها، با روش‌های ارائه انواع تسهیلات، ضمانت نامه، سرمایه گذاری، لیزینگ، توسعه بازار و مشاوره.

وی همچنین گفت: رویکرد دوم ارائه خدماتی مانند کارگزاری مالی، مدیریت و مشاوره منابع، سرمایه گذاری، ارزیابی، ارائه تسهیلات، است. در حال حاضر خدمات این صندوق شامل صدور ضمانت نامه و ارائه تسهیلات بر اساس درخواست متقاضیان و مصاحبه اولیه با آن‌ها در حال ارائه است.

متقاضیان می‌توانند شرایط اولیه خود را از طریق سایت این صندوق به آدرس Cidfund.ir بررسی و از طریق راه‌های ارتباطی معرفی شده در این سایت جهت مذاکره اولیه، بیان شرایط و خواسته‌های خود با واحد‌های خدماتی مرتبط ارتباط برقرار کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان سرمایه گذاری ارائه خدمات صنایع خلاق شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از صندوق توسعه ملی، رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استانهای فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رییس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‌‏

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک