Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ «محمد مددی» روز پنجشنبه در بازدید از شرکت بافتینه شهرستان ملایر اظهار داشت: واحدهای بافتینه و بافتسان با توجه به داشتن آزمایشگاه‌ها، امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در خصوص پروانه کاربرد نشان استاندارد از وضعیت قابل قبولی برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه محصولات تولیدی واحدهای صنعتی بافتینه و بافتسان تاکنون موفق شده استانداردهای لازم را پاس کند، افزود: در زمینه استانداردسازی کالاها و خدمات در حوزه استاندارد اجباری، سال گذشته ۷۵ مورد پروانه کاربرد نشان استاندارد در استان همدان صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل استاندارد استان همدان ادامه داد: در سه ماهه امسال ۱۲ مورد پروانه استاندارد در این استان صادر شد که قرار است این تعداد تا پایان امسال به ۸۰ مورد برسد و در این مدت نیز حدود ۶ مجوز پروانه کاربرد استاندارد صادر شده است.

مددی تولید محصولات کشاورزی به ویژه کشمش را یکی از مزیت‌ها و ظرفیت‌های خوب شهرستان ملایر عنوان کرد و گفت: برای استانداردسازی این واحدها آمادگی کامل داریم تا بتوانیم تاییده‌های لازم را در حوزه کیفی کالاها برای خروج از کشور به این واحدها ارایه دهیم.

لزوم استانداردسازی واحدهای فرآوری کشمش ملایر

وی تاکید کرد: واحدهای فرآوری کشمش ملایر برای اینکه بتوانند سهم خود را در بازار افزایش دهند و در حوزه ارزش افزوده به بخش کشاورزی منطقه کمک کنند، باید استانداردسازی و رقابت‌پذیری کالاهای تولیدی خود را افزایش دهند.

مدیرکل استاندارد استان همدان رعایت استانداردسازی، ارتقا کیفیت و تضمین کیفیت را از جمله عوامل در تولید موفق کالا و خدمات دانست و بیان کرد: از سال ۹۸ تاکنون تعداد ۱۰ پروانه نشان حلال در استان همدان صادر شده است و در راستای استانداردسازی حلال و افزایش سهم کشورمان در اقتصاد حلال در حوزه کشورهای اسلامی برنامه داریم.

مددی یادآور شد: در صدد هستیم با همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط وارد کار شویم تا استانداردسازی حلال را برای کالاهایی که الزام برای اخذ نشان استانداردسازی حلال داشته باشند، انجام شود و در این رابطه شهرستان ملایر و جنوب استان نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

وی با بیان اینکه ملایر هنوز موفق نشده در تولید خود این نشان را اخذ کند، گفت: در حوزه بازدیدهای ادواری و نظارتی در ۲ حوزه تولید و توزیع، سال گذشته ۹ هزار مورد بازرسی در شبکه توزیع از سراسر استان در حوزه کالاهای مشمول استاندارد اجباری انجام شد و این بازدیدها همچنان ادامه دارد.

مدیرکل استاندارد استان همدان تاکید کرد: کالاهای دارای علائم مشکوک و یا جعل علائم نیز رصد می‌شوند و طبق قانون پیگیری و برخوردهای قانونی صورت می‌گیرد.

مددی همچنین استانداردسازی و شناسنامه‌دار کردن محصولات بومی را از دیگر اولویت‌ها برشمرد و ادامه داد: استانداردسازی و شناسنامه‌دار کردن مبل و منبت و کشمش ملایر مورد تاکید است که امیدواریم با ورود به این حوزه، در راستای توسعه اقتصاد، صنعت و اشتغال این شهرستان گام‌های موثری برداشته شود.

بزودی خط تولید جدید بافتینه راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل شرکت بافتیه و بافتسان ملایر نیز ضمن ارایه گزارشی از فعالیت‌های این واحد تولیدی اظهار داشت: این ۲ واحد در زمینه تولید منسوجات نبافته فعالیت دارد که تمامی استانداردهای لازم که به ما اعلام شده، در این حوزه به طور کامل رعایت می‌شود.

«علی جمشیدی» گفت: با توجه به وجود امکانات آزمایشگاهی در این واحد، پارامترها و استاندارهای لازم را برای تولیدات داریم و تمام تلاش ما این است که بتوانیم در این مجموعه محصولی با بهترین کیفیت را تولید و ارائه دهیم.

وی افزود: از زمان کرونا تاکنون نیز تمرکز اصلی این واحد در زمینه تولید پارچه ماسک و بخش عظیم از تولیدات پارچه ماسک در کشور از این واحدها تولید شده است.

مدیرعامل شرکت بافتیه و بافتسان ملایر با بیان اینکه یک خط تولید جدید بافتینه نیز طی چند روز آینده راه‌اندازی خواهد شد، ادامه داد: در حال حاضر حدود ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و حدود یک‌هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم در واحدهای بافتینه و بافتسان مشغول به کار هستند.

به گزارش ایرنا، محصولات شرکت بافتینه و بافتسان تولیدکننده جدیدترین پارچه‌های منسوج نبافته اسپان‌باند با پیشرفته‌ترین فناوری روز جهان قابل مصرف در صنایع بهداشتی، پزشکی و صنعتی است و می‌تواند نیاز یک هزار و ۶۰۰ واحد صنایع پایین دستی را تامین کند.

مجموعه خطوط تولید این گروه صنعتی دارای یک خط تولید انواع منسوجات نبافته چند لایه با ظرفیت تولید ۴۷ هزار تن در سال، خط تولید نخ CF به ظرفیت یک هزار و ۲۰ تن در سال و خط تولید نخ BCF به ظرفیت سه هزارو ۵۰۰ تن در سال است.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها همدان سازمان ملی استاندارد ایران جهش تولید ملایر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها همدان سازمان ملی استاندارد ایران سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها همدان سازمان ملی استاندارد ایران جهش تولید ملایر بافتینه و بافتسان استان همدان خط تولید صادر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۲۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی ظهر پنج شنبه در بازدید از یک واحد تولیدکننده بزرگ در خاورمیانه گفت: با دقت در شعارهای نوروزی مقام معظم رهبری کاملاً می‌توان دریافت که اقتصاد، تولید ایرانی، حمایت از صنعت و افزایش کیفیت محصولات داخلی چقدر برای معظم له اهمیت دارد و در سال جاری که جهش تولید با مشارکت مردم نامیده شده است همه باید از تولید محصولات با کیفیت حمایت کنند.

مدیرکل استاندارد استان البرز خاطرنشان کرد: در حال حاضر و با رشد کیفی لوازم خانگی ایرانی، این محصولات قابل رقابت در عرصه جهانی هستند و باید نام و برند ایران در تمام بازارهای خاورمیانه، آسیا و اقیانوسیه، اروپا و دیگر کشورهای دنیا بدرخشد.

به گفته وی، با ظفر اخیر سازمان ملی استاندارد ایران که نظام تأیید صلاحیت ایران پس از سه دهه، عضو اتحادیه بین‌المللی تأیید صلاحیت آسیا اقیانوسیه شد، زمینه‌های ورود به بازارهای جهانی و تجارت دنیا در سازمان ملی استاندارد ایران فراهم شده و جهانی شدن امضای استاندارد ایران موجب صرفه‌جویی ارزی برای کشور می‌شود.

کد خبر 6088638

دیگر خبرها

  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • واحدهای سیار برای پخش HD لیگ برتر!
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد