Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@21:19:22 GMT

بناهای تاریخیِ قابل واگذاری در کرمان بررسی شد

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۴۳۰۵۸

بناهای تاریخیِ قابل واگذاری در کرمان بررسی شد

ایسنا/کرمان مدیرعامل و رییس هئت مدیره صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور از بناهای تاریخی قابل واگذاری و واگذار شده در شهر کرمان بازدید کرد.

"هادی میرزایی" امروز سوم تیرماه در راستای بررسی بناهای تاریخی قابل واگذاری و همچنین شناسایی زمینه های لازم برای حمایت از صنایع دستی استان به کرمان سفر کرد

به گزارش ایسنا، بازدید از خانه امینیان اولین هدف سفر سه روزه میرزایی به کرمان بود؛ گفتنی است این بنا متعلق به دوره قاجاریه بوده که مرمت و احیای آن توسط بخش خصوصی از سال ۹۷ آغاز شد و در مهرماه امسال در قالب بوتیک هتل به بهره برداری می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر پایه این گزارش، تاکنون برای احیای خانه امینیان دو میلیارد تومان هزینه شده و برای اتمام آن به حدود دو میلیارد تومان دیگر نیاز است.

مدیرعامل صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی ضمن تاکید بر تسریع اجرای پروژه خانه امینیان گفت: اصالت بناها در احیاء باید حتما حفظ شود.

به گزارش ایسنا میرزایی همچنین از کاروانسرای وکیل کرمان بازدید کرد.

براساس این گزارش کاروانسرای وکیل کرمان یکی از بزرگترین سراهای درون شهری کشور است که با قدمتی 150 ساله به دستور والی وقتِ کرمان، وکیل الملک ساخته شده و این بنا در مجاور راسته ی اصلی بازار کرمان و در امتداد میدان گنجعلی خان واقع شده و به وسیله ی دو سردر شاخص با تزئینات مقرنس و کاشی کاری معقلی در ضلع جنوبی به بازار متصل می شود. 

این بنا در دو طبقه ساخته شده و فاقد زیرزمین بوده و دارای شاخص های متعددی از جمله بادگیر چهار طرفه و برج ساعت است که این دو عنصر بلندمرتبه در تمامی بافت تاریخی کرمان جلوه گری می کنند.

احیاء و مرمت این بنا توسط بخش خصوصی در حال انجام است تا این مکان تاریخی را به هتل بوتیک تبدیل کند.

به گفته "شفیعی" معاون گردشگری میراث فرهنگی استان کرمان اکنون بوتیک هتل بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در شهریورماه به بهره برداری می رسد.

به گزارش ایسنا، بازدید از خانه غفاری مقصد بعدی میرزایی بود. گفتنی است این خانه تاریخی متعلق به دوره قاجاریه است که تاکنون توسط میراث فرهنگی مرمت اضطراری شد و در حال حاضر برای واگذاری به بخش خصوص در مرحله عقد قرارداد است تا بخش خصوصی با احیای آن، این خانه را به محل اقامتی تبدیل کند. برآورد هزینه مرمت و تجهیز کامل این بنای تاریخی حدود ۴ میلیارد تومان است.

مدیرعامل صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی از بنای اوشیدری که در گذشته انبار کارخانه ریسندگی سابق کرمان و متعلق به دوره قاجاریه بوده، نیز بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، این مجموعه به ۴۰ غرفه، یک کافی شاپ، ورک شاپ و کارگاه های صنایع دستی در قالب خانه خلاق و بازارچه صنایع دستی تبدیل می شود.

به گفته شفیعی معاون میراث فرهنگی استان کرمان تاکنون میراث فرهنگی یک و نیم میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی برای احیای این بنا هزینه کرده و پیگیر هستند ادامه کار مرمت را به بهش خصوصی واگذار کنند.

همچنین مدیرعامل صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور امروز با هدف ادای احترام به مقام شایسته شهدا و سردار حاج قاسم سلیمانی در گلزار شهدای کرمان حضور یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری بناهای تاریخی استان کرمان میراث فرهنگی صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی گزارش ایسنا میلیارد تومان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۳۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ داراب بیرنوندی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در تشریح عملکرد سال ۱۴۰۲ حوزه فاضلاب از ۱۱۰۰ کیلومتر شسشوی شبکه فاضلاب شهرها و نیز ویدئو متری ۳۷ کیلومتری شبکه و خطوط انتقال فاضلاب در سطح استان قزوین خبر داد.

وی تکمیل و افتتاح اولین تصفیه خانه مدرن فاضلاب روستایی در نیکویه، تکمیل فاز اول تصفیه خانه شریفیه، پیشرفت ۸۵ درصدی تصفیه خانه فاضلاب آبگرم و استفاده از سامانه نانو کلر در سیستم گندزدایی تصفیه خانه فاضلاب تاکستان را از دیگر خدماتی برشمرد که با هزینه ای بالغ بر ۷۸۵ میلیارد ریال صورت گرفته است.

بیرنوندی، در بخش دیگری از توضیحات خود از اتمام ۸ قرارداد مربوط به پروژه های فاضلاب، انعقاد ۶ قرارداد جدید و ۱۰ قرارداد در حال انجام خبر داد و برگزاری مناقصات احداث مدول اول تصفیه خانه شهرستان البرز، تجهیز تصفیه خانه نیکویه، احداث لاگون های جدید در تصفیه خانه فاضلاب قزوین با مجموع هزینه ۲۷۶۰ میلیارد ریال را از عملکردهای سال گذشته برشمرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در پایان عقد قرارداد مطالعات پژوهشی بومی سازی دانش تصفیه فاضلاب در اجتماعات کوچک استان و انجام مطالعات مرحله دوم فاضلاب در شهرهای قزوین و تاکستان و نیز مطالعات فاضلاب اقبالیه،اسفرورین و چوبیندر، ضیاء آباد و روستاهای آتان و آکوجان منطقه الموت را از جمله فعالیت های صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899495

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک + فیلم
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • آبرسانی به ۶ روستای گرمی خرداد ماه بهره‌برداری می‌شود
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان