Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی گفت: انسان باید پس از ازدواج تلاش کند تا با شریک زندگی خود سازگاری ایجاد کند چرا که زندگی آنطوری ادامه پیدا می کند که انسان آن را آغاز کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی در همایش ازدواج طلاب با اشاره به اینکه  ازدواج و تشکیل خانواده از معجزات خداوند است اظهار داشت: با ازدواج، مودت و محبت در دل دو نفر ایجاد می‌شود که در گذشته هیچ شناختی از هم نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: انسان در زمان تجرد تصمیمات زندگی را به تنهایی می‌گیرد اما پس از ازدواج باید در تصمیمات زندگی نظر شریک زندگی خود را مد نظر قرار بدهد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: انسان باید پس از ازدواج تلاش کند تا با شریک زندگی خود سازگاری ایجاد کند چرا که زندگی آنطوری ادامه پیدا می کند که انسان آن را آغاز کرده و بنابراین اگر زندگی خود را با سازگاری آغاز کنند تا انتها با هم سازگار خواهند بود.

وی تاکید کرد: بی‌تردید در زندگی انسان‌های عادی اختلاف سلیقه وجود دارد اما برای اینکه این اختلاف سلیقه‌ها باعث قهر و دعوا نشود باید در زندگی دین‌سالاری حاکم باشد و زن و مرد در مواجهه با اختلافات به جای زن‌سالاری یا مرد سالاری به دستورات دین مراجعه کرده و با معیار دینی زندگی کنند.

جشن ازدواج زوج جوان روستای ده‌زیار با حضور خادمان حرم رضوی + تصاویرازدواج آسان نیازمند یک تحول فرهنگی اساسی از سوی دستگاه‌های متولی استانتخاب آیت الله رئیسی نویدی برای رفع بیکاری، مشکل ازدواج و مسکن جوانان است

قریشی بیان کرد: اگر در زندگی احکام دین حاکم شود اختلافات در آن ایجاد نمی‌شود اگر هم پیش آمد به سرعت برطرف می‌شود.

وی تصریح کرد: زن و شوهر در زندگی باید همدیگر را به سوی خداوند و عبادت و اطاعت خداوند دعوت کرده و بنابراین در زندگی باید همدیگر را به نماز اول وقت، قرآن خواندن و سایر اعمال صالح تشویق کنند.

امام جمعه ارومیه با اشاره به اینکه احترام به والدین در زندگی بسیار مهم است اظهار داشت: چون سبب نزول رحمات و برکات الهی می‌شود و بنابراین باید در طول زندگی علاوه بر احترام نسبت به یکدیگر، حرمت والدین خود و همدیگر را داشته باشند.

وی بیان کرد: باید در هر کاری نیت الهی داشت چرا که نیت الهی و صالحه در تمامی زندگی سبب می‌شود که اعمال انسان تبدیل به عبادت شود.

قریشی افزود: براساس روایتی از پیامبر اسلام(ص)، کمک به همسر و فرزندان کفاره گناهان و دفع کننده غضب خداوند است، بنابراین در طول زندگی زن و مرد باید در امورات خانه و زندگی به یکدیگر کمک کنند.

انتهای پیام/7548/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد شریک زندگی خود پس از ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۳۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت از کاهش فاصله ازدواج و فرزندآوری در کشور خبر داد و ثبت احوال نیز آمار مرتبط با سن فرزندآوری را اعلام کرد.

‌به گزارش همشهری‌آنلاین، صابر جباری، رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا ۲ سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

میانگین سن پدر‌ها و مادر‌ها در اولین فرزندآوری

آمار‌های سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

دیگر خبرها

  • تصمیم بزرگ: مورایس چگونه مسلمان شد
  • حج آغاز راهی طولانی برای گسترش معنویت در جامعه است
  • مشکلات ثبت نام وام ازدواج در سامانه از زبان زوجین جوان تهرانی
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • ساترا رقیب است یا شریک تولیدات تصویری؟/ ۷۰۰ تقاضا در انتظار مجوز
  • نشانه‌های آمادگی برای ازدواج در دختران
  • پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • افشاگری جنجالی مهناز افشار از ازدواج‌ها و روابط قبل از ازدواجش با رامین + ویدئو
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند