Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی پویا گفت: وجود آسیب‌های اجتماعی و آسیب‌ دیدگانی همچون کودکان کار، معتادان متجاهر، زنان و دختران آسیب دیده یا در معرض آسیب، متکدیان و همچنین وجود معضل و آسیب بیکاری، در شان این کلانشهر نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «سیدمحسن حسینی‌ پویا» امروز(۳ تیر) در آیین افتتاح مجتمع شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی شوق زندگی با بیان اینکه شهر مشهد، به عنوان شهری که به امام رضا(ع) منتسب است و از آن به عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام یاد می‌شود، باید شهری باشد که روح و کالبد آن، شایسته این نام و این جایگاه باشد، گفت: وجود آسیب‌های اجتماعی و آسیب‌دیدگانی همچون کودکان کار، معتادان متجاهر، زنان و دختران آسیب دیده یا در معرض آسیب، متکدیان و همچنین وجود معضل و آسیب بیکاری، در شان این کلانشهر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد با تاکید بر اینکه رفع این آسیب‌ها و ساماندهی آسیب‌دیدگان، اراده و دغدغه مدیریت شهری را طلب می‌ کند، افزود: راه اندازی مجتمع شوق زندگی که در راستای کنترل و کاهش برخی از آسیب‌های یاد شده است، حاصل همین اراده، و همکاری مشترک بین دستگاهی بوده و می‌تواند به عنوان الگویی برای سایر همکاری‌های مشترک در شهر مشهد و چه بسا در کل کشور بدل شود.

 

وی خاطرنشان کرد: این مجتمع الگویی برای همکاری عوامل مؤثر در مدیریت شهری اعم از سازمان‌های دولتی و مردم‌نهاد است؛ خوشبختانه همکاری خوبی میان دادگستری و مدیریت شهری مشهد، وکلای دادگستری، خیرین شهر یار، مددکاران اجتماعی، انجمن های مردم‌نهاد، سازمان بهزیستی و سایر نهادهای دخیل مربوطه شکل گرفته که بسیار امیدبخش است.

 

حسینی پویا گفت: بدیهی است برای حل اساسی آسیب‌ها و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی، باید همین همکاری‌ها توسعه پیدا کند و بدین منظور در شورای اسلامی شهر هم مصوبات گوناگونی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی داشتیم و شهرداری هم در این ایام کرونا اقدامات بسیاری را برای این موضوع انجام داده است که از جمله آن‌ها می‌توان به ساماندهی کارگران ساختمانی و ایجاد کار برای کارگران، خیرین شهر یار، شهر ترمیمی، احداث مرکز نگهداری معتادان متجاهر، انعقاد قرارداد احداث مرکز نگهداری معتادان مادر و کودک (با همکاری خیرین) و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.

 

رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد تصریح کرد:  شورای پنجم شهر مشهد برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، مصوبه‌ای گذراند که براساس آن شهرداری مکلف شده بانک اطلاعاتی آسیب‌ها و آسیب‌دیدگان را تهیه کند.

 

وی افزود: در این خصوص، با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای چند جانبه و با تشریک مساعی همه دست اندرکاران مدیریت شهری، تمهیدات لازم برای کنترل و کاهش آسیب‌ها و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی پیش بینی شده است و امیدواریم در نتیجه اجرای تفاهم که در آن حدود ۲۰ دستگاه عمومی و همچنین انجمن‌های مردم نهاد، حضور و مشارکت دارند، همه این تلاش‌ها، هم راستا شده و هم افزایی بیشتری به وجود آید.

 

حسینی پویا اظهار امیدواری کرد: از این طریق بتوان مشهد را به شهری عاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی تبدیل کرد. حسینی‌پویا خاطرنشان کرد: تاکنون این تفاهم‌نامه به امضاء دستگاه‌هایی چون دادگستری، دادستانی، شورای اسلامی شهر، شهرداری، بهزیستی، فنی و حرفه‌ای، کانون وکلای دادگستری، شورای خیرین شهر یار رسیده و امیدواریم استانداری و فرمانداری نیز مشارکت لازم را داشته باشند.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مراسم افتتاحیه کاهش آسیب های اجتماعی آسیب های اجتماعی معتادان متجاهر کاهش آسیب ها کنترل و کاهش مدیریت شهری آسیب دیدگان حسینی پویا آسیب ها شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش قدس خراسان، محمدرضا قلندرشریف در مراسم امضای تفاهم‌نامه تشکیل دفتر همکاری مشترک دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد اظهارکرد: یک لحظه غفلت در شهر باعث نارضایتی و بحران می‌شود، مثلا نشست یک خیابان در مشهد به سرعت رسانه‌ای می‌شود و همه پیگیر آن می‌شوند.

شهردار مشهد مقدس افزود: دانشگاه‌ها درگیر موضوعات شهری هستند و بهترین مکان برای اینکه علم به عمل برسد، مدیریت شهری است، چرا که ویترین خدمات دولت است. امروز شهرداری مشهد بیش از ۴۰۰ خدمت به مردم ارائه می‌کند و این گستردگی کار مقداری مدیریت شهری را به سمت تصمیم لحظه‌ای می‌برد و اگر از قبل برای بحران فکر شده باشد، تصمیم هم لحظه‌ای و هم علمی خواهد بود.

وی اضافه کرد: دانشگاه در این زمینه می‌توانند کمک کند و در کنار آن خلاقیت نیز از اهمیت زیادی برخوردار است، در این دوره مدیریت شهری دفتر خلاقیت در شهرداری تشکیل شد که کارهای خوبی نیز انجام شده است.

قلندرشریف افزود: ارتباط مناسب بین خلاقیت با بدنه شهرداری، ظرفیت خوبی برای همکاری دانشگاه و شهرداری به وجود آورده است و این همکاری تصمیم‌گیری برای مدیریت شهری را در موقعیت‌های مختلف آسان می‌کند.

شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه تا امروز پژوهش‌های زیادی برای شهرداری انجام شده که عملیاتی نبوده است، گفت: اگر پایان‌نامه‌ها هدف‌دار باشند و در قالب موضوعات شناسایی شده تنظیم شوند، کار ما در شهرداری راحت‌تر خواهد شد.

وی تصریح کرد: سامانه شمس برای شناسایی موضوعات شهرداری در حال راه‌اندازی است و همه مسایل شناسایی شده در آن ثبت می‌شود و ما هم از ایده‌ها برای حل آنها استقبال می‌کنیم.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: امروز مشهد به عنوان دبیرخانه خلاقیت کلان شهرها تعیین شده است و در حوزه هوشمندسازی و خلاقیت، مشهد پیشرو است و در ارزیابی صورت گرفته رتبه اول کشور و سوم غرب آسیا در هوشمندسازی را داریم.

شهردار مشهد مقدس با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم تا همه فرآیندهای خدمات شهری آنلاین شود، یادآور شد: در حال حاضر جمع‌آوری پسماند خشک، مجوزهای حمل خاک، آتش‌نشانی و ... هوشمند شده است و در آینده نزدیک هم پیش‌نویس پروانه ساختمانی در لحظه صادر خواهد شد.

وی تاکید کرد: اگر در این حوزه‌ها سریع پیش نرویم عقب می‌مانیم و این مستلزم این است که ارتباط میان شهرداری و دانشگاه شکل بگیرد و پایان‌نامه‌ها کاربردی باشد، اگر علم با تجربیات عملیاتی شهرداری ترکیب شود در آموزش دانشگاه هم تاثیرگذار است و آن را تقویت می‌کند.

قلندرشریف گفت: ٢٠ کار ویژه در مدیریت شهری استخراج شده و روی آن کار می‌شود، همکاری میان دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد را می‌توان از اینجا شروع کرد، با برقراری این همکاری دانشجویان می‌توانند تأثیرگذاری کارشان را ببینند و از طرف دیگر در شهرداری، هم هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند و هم کیفیت کار بالا می‌رود.

منبع: شهرآرا

دیگر خبرها

  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده