Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد اشرفی مدیرکل اداره حفاظت محیط زیست خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عوامل وقوع آتش سوزی‌ها در استان را در ۲ دسته طبیعی و انسانی قرار داد و گفت: شرایط جوی، دمای بالا و پراکنش زباله در سطح طبیعت در دسته عوامل طبیعی قرار می‌گیرند.

او با بیان اینکه عوامل انسانی نیز به ۲ دسته عمدی و غیر عمدی تقسیم می‌شوند، افزود: بعضی از این عوامل ناشی از اختلاف‌های بین کشاورزان و مرتعداران به شمار می‌روند که نسبت به از بین بردن مراتع و اراضی یکدیگر اقدام می‌کنند و برخی دیگر از عوامل ناشی از آتش‌سوزی کاه و کُلش حاصل از زمین‌های کشاورزی و حضور گردشگران در مناطق جنگلی، ایجاد شعله‌های آتش و سرایت آن در منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشرفی درخصوص تامین امکانات به تعداد کافی برای اطفای حریق اظهار داشت: بالگرد جهت پشتیبانی و انتقال نیرو‌ها به مناطق صعب العبور و ادوات و ماشین آلات سنگین جهت برش خط آتش و ایجاد آتش بُر، تقویت نیروی انسانی و تقویت تجهیزات بیشتر در زمان وقوع آتش سوزی‌ها امری ضروری است.

به گفته مدیرکل اداره حفاظت محیط زیست خوزستان؛ در زمینه اقدامات پیشگیرانه به منظور خودداری از سوزاندن کاه و کلش، از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۹ نفر از عوامل آتش‌سوزی به مراجع قضایی معرفی شده اند.

این مقام مسئول تعداد نیرو‌های بکار گرفته شده در ۳ ماه اول امسال برای مهار آتش سوزی در مناطق جنگلی و تالاب‌ها را ۷۸۰ نفر ساعت اعلام کرد و بیان داشت: نیرو‌ها و جوامع محلی، تشکل‌ها و دوستداران محیط زیست، عوامل آتش‌نشانی، نیروی انتظامی، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، دهیاری‌ها و هلال احمر در اطفای حریق‌ها همکاری خوب و قابل تقدیری دارند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آتش سوزی جنگل آتش سوزی مراتع آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۵۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در نشست هم اندیشی دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه که با حضور رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت بررسی ابعاد زیست محیطی و جایگاه محیط زیست شهری در زندگی روزمره شهروندان گفت: امروزه توجه به مسائل زیست محیطی در برنامه ریزی‌ها، فعالیت‌ها و اقدامات توسعه در شهرها می‌تواند گامی مؤثر در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و در نتیجه ارتقا سطح کیفیت زندگی شهروندان باشد.

حسینی از دبیران خانه‌ها و کانون‌های محیط زیست مناطق به عنوان رابطین بین مجموعه مدیریت شهری و شهروندان یاد کرد.

وی در ادامه خطاب به دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه با بیان اینکه فعالیت دبیران محیط زیست به عنوان سفیران محیط زیستی در سطح مناطق می‌تواند با شناسایی چالش‌ها و معضلات محیط زیستی در سطح منطقه بسیار راهگشا باشد گفت: شما می‌توانید با تعیین راهکار مؤثر در جهت مدیریت، زمینه ساز ارتقای کیفیت محیط زیست شهری شد.

کد خبر 6090290 علی قدمی

دیگر خبرها

  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند