Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال جاری تهیه برنامه‌های عملیاتی دستگاه‌های اجرایی استان تصویب شد و دستگاه‌ها برنامه‌های عملیاتی خود را ارائه کردند.

حمید ملانوری، عصر پنجشنبه ۳ تیرماه در دومین نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خراسان جنوبی در سال جاری که با دستور کار توزیع اعتبارات و با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در حال تهیه مجلد این برنامه‌هاست و اولین سالی که این برنامه در استان تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: قرار شد محور برنامه عملیاتی دستگاه‌ها شعار سال باشد و شاخص‌های ارزیابی ما هم بر محور شعار سال و برنامه استانی است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: اگر برنامه‌های طراحی شده باز هم در طول سال نیاز به اصلاح داشته باشد به دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اطلاع داده تا نسبت به رفع اشکالات اقدام شود.

وی اظهار کرد: مدیران اعتبارات دریافتی را در مسیر برنامه‌های عملیاتی دستگاه‌ها هزینه کنند تا با این اقدام، عملکرد دستگاه‌های به خوبی ارزیابی شود.

ملانوری با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی فروش اموال مازاد را جدی بگیرند افزود: البته اموالی مازاد است که در افق توسعه‌ای دستگاه‌ها واقعا مازاد شناخته شود و بعدا به آن نیازی نباشد و در این خصوص کار کارشناسی شود.

وی گفت: طرح‌های پژوهشی جدی گرفته شود و حتما تصویب شود همچنین طرح‌های پژوهشی سه سال گذشته مورد بررسی و کارشناسی قرار گیرد تا متوجه اثرگذاری آن شویم.

استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: امسال هم اعتبار طرح‌‎های پژوهشی در اولویت قرار دارد و اگر یک طرح پژوهشی هم انجام شود اما قوی باشد، نتیجه و بازخود آن را در استان خواهیم دید.

وی در مورد اعتبارات جذب نشده استان در سال گذشته گفت: بخشی از این اعتبارات در حوزه شهرداری‌ها و بخشی در حوزه اداره کل منابع طبیعی است البته با بررسی‌های انجام شده کار جذب آن در حال انجام است اما نباید غفلت کنیم و گذشت زمان باعث برگشت این اعتبارات شود.

ملانوری ادامه داد: مجموع اعتبارات جذب نشده استان از سال گذشته حدود ۳۰۰ میلیارد تومان است که این مقدار در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان ۳۴۰ میلیارد تومان بود و با تاکیدی که بر جذب آن داشتیم، مقداری از آن جذب شد.

وی گفت: در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها هم به فرمانداران و هم به دبیران کمیته‌های برنامه‌ریزی تاکید شود که دقت خود را در حوزه کارشناسی بالا ببرند و پروژه‌های دارای پیشرفت بالا و اولویت‌های منطقه را در توزیع اعتبارات جدی بگیرند.

استاندار خراسان جنوبی افزود: در توزیع اعتبارات، تاکید بر سلامت‌محوری است و اینکه این مهم به گونه‌ای رقم بخورد که همه مناطق به نحو درستی از آن بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: مقدار کمی از اعتبارات استان را کنار گذاشتیم که در سفرهای شهرستانی در صورت وجود اولویت، مشکل و ضرورت و نیاز در مناطق با تخصیص این اعتبار نسبت به رفع آنها اقدام کنیم و هر دستگاهی که بتواند تلاش بیشتری کند و این ضرورت‌ها و نیازهای اساسی را بیشتر نشان بدهد از اعتبارات باقیمانده سهم بیشتری خواهد برد.

وی با تاکید بر اینکه مسوولان باید سفرهای شهرستانی را دنبال کنند گفت: یکسری از مشکلات در این سفرهای شهرستانی مشخص و باعث می‌شود نسبت به رفع آنها اقدام شود.

ملانوری افزود: در جلسات شورای برنامه‌ریزی و شورای اداری استان مصوب کردیم که همه مسوولان دستگاه‌های اجرایی در زمینه اطلاع‌رسانی عملکرد و فرهنگ‌سازی در رابطه با اقدامات خود برنامه داشته و جدیت به خرج دهند که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان مسوول و ناظر گزارشات مربوطه را به شورای برنامه‌ریزی استان ارسال کند.

وی گفت: دستگاه‌ها مکلفند سالی دو بار (هر ۶ ماه یک بار) عملکرد حوزه کاری خود را در نشریات استان منتشر کنند چرا که انتشار این گزارش‌ها همچنین دریافت اشتراک نشریات توسط دستگاه‌ها، در توزیع اعتبارات موثر است.

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر خلق منابع توسط دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: شک نکنید که اگر بتوانید توان بخش خصوصی را به کار گیرید، عایداتی چند برابر اعتبارات دولتی برای دستگاه شما به همراه خواهد داشت.

وی ارتباط‌گیری درست و استفاده از شیوه‌های خلاقانه را راهکار خلق منابع ذکر کرد و افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی هرچه ارتباطات گسترده‌تری داشته باشند و از ظرفیت رسانه‌ها بیشتر استفاده‌ کنند، از منابع بیشتری برخوردار می‌شوند.

وی گفت: باید برای برپایی نمایشگاه‌هایی در استان و داخل و خارج کشور برنامه‌ریزی کنیم تا بتوانیم ظرفیت های خدادادی را به نمایش بگذاریم و منابع ایجاد کنیم.

ملانوری با بیان اینکه بزرگترین ظرفیتی که در کنار همه مزیت‌ها و ظرفیت‌ها داریم، ظرفیت نیروی انسانی است اضافه کرد: چنانچه مدیر خوب، کارمند ماهر و کارشناس کاربلد نداشته باشیم، نمی‌توانیم از منابع موجود استفاده مطلوبی ببریم.

وی با تاکید بر اینکه اگر عدالت سرلوحه کار ما باشد باعث افزایش انگیزه افراد می‌شود گفت: با وجود برخورد عادلانه در پرداخت حقوق و مزایا، اگر مبلغ اندک هم باشد، همه رضایت کافی را خواهند داشت.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مشارکت ۷۴.۲ درصدی مردم خراسان جنوبی در انتخابات ۲۸ خرداد به عنوان رتبه اول کشور قابل تقدیر است اضافه کرد: انتخابات در سایه امنیت و سلامت برگزار شد و انتخابات باشکوه و پرشوری بود که این موضوع باعث آبرو و اعتبار بیشتر خراسان جنوبی شد.

وی گفت: در کل کشور هم انتخابات علیرغم همه کارشکنی‌ها، تبلیغات منفی و فضای روانی دشمنان باعث اعتبار و آبروی نظام بود و این شگفت‌آوری و اقدام پسندیده مردم درخصوص حمایت از انقلاب و نظام قابل تقدیر است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اعتبارات استانی منطقه خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی شورای برنامه ریزی دستگاه های اجرایی عملیاتی دستگاه ها توزیع اعتبارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۵۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/کردستان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و گفت: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

اکبر محمدی صبح امروز ۸ اردیبهشت در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کردستان اظهار کرد: برنامه رشد اقتصادی استان براساس شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) ابلاغی مقام معظم رهبری باید با محوریت استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی، نیروی جوان تحصیل‌کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و در جهت تحقق احکام برنامه تهیه و اجرا شود.

 وی، افزود: شیوه‌های و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان از جمله در حوزه صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت و تأمین مالی مشاغل خرد، شناسایی و با هدف بهبود فضای کسب و کار در برنامه رشد اقتصادی استان مورد توجه خاص قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و ادامه داد: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

محمدی عنوان کرد: فشار اقتصادی بر مردم، دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگویی باید منجر به تولید و افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

 وی‌ به ساختارهای مورد نیاز در تحقق شعار سال هم اشاره کرد و گفت: ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال باید مورد توجه قرار گیرد. رشد تولید با مشارکت مردم اصلی‌ترین برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به منظور اجرای شعار سال است.

وی خاطرنشان کرد: تعیین مسائل مهم و اولویت های استان، تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، تدوین برنامه عملیاتی بر اساس محتوی مدل مفهومی، طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی و توسعه و انعقاد تفاهم نامه چهار جانبه استاندار، سازمان، رئیس دستگاه و دستگاه ناظر از برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به منظور تحقق شعار سال است.

وی اعلام کرد که شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته در مجموع ۳۴ دستور کار با ۱۰۰ مصوبه داشته که بیش از ۷۰ درصد آن اجرایی شده و ۳۰ درصد هم در حال اجراست.

محمدی خاطرنشان کرد: ۵ مصوبه از این تعداد مربوط به کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری، ۳۰ مصوبه کارگروه امور زیربنایی، ۳۹ مصوبه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری، ۴ مصوبه کارگروه خانواده و ۲۲ مصوبه فرابخشی بوده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است