Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،علی صیادی مدیر جهاد کشاورزی مرند با بیان اینکه مساحت کل باغ‌های شهرستان مرند بیش از ۱۱ هزار هکتار است که از این میزان بیش از یکهزار و ۳۰۷ هکتار درختان گردو می‌باشدگفت: در طول سه سال گذشته در مجموع حدود ۴۵.۵ هکتار باغ شامل چهار هزار و ۵۵۰ اصله درخت از باغات گردوی شهرستان مکان یابی و سرشاخه کاری انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه تعویض تاج باغات نابالغ نسبت به بالغ از اولویت بیشتری برخوردار می‌باشدافزود:چون درختان در مرحله نابالغ به باردهی نرسیده‌اند حذف یا کاهش محصول ناشی از تعویض تاج ناچیز است و با توجه به اینکه حجم تاج درخت کم بوده و نیز قطر شاخه‌ها کوچک است از این رو هزینه‌های اجرایی آن نیز کمتر است.

او با بیان اینکه بهره برداران و تولیدکنندگان محصول گردو در مناطق مختلف شهرستان مرند بیشتر از ارقام بذری و محلی استفاده کرده اند که از تنوع ژنتیکی بالا و عدم یک نواختی و حساسیت به آفات و بیماری‌ها برخوردار هستند گفت: هیچ اقدامی بدون تحقیقات و مطالعه همه جانبه به نتیجه مطلوب نمی‌رسد و یکی از اهداف سازمان جهاد کشاورزی استان، اصلاح نژاد است تا ارقامی با بازدهی بالا و مقاوم تولید کند، زیرا این گونه‌ها در مناطق مختلف پراکنده و توسط باغداران تقویت شده اند و باغداران از روش‌های نوین باغداری استفاده نمی‌کنند.

 مدیر جهاد کشاورزی مرند افزود: گردو به عنوان یک محصول پربازده و سودآور بخصوص در مناطق کوهستانی شهرستان مورد استقبال باغداران بوده و شناسایی زمین‌های شیب دار و حمایت مدیریت جهاد کشاورزی در قالب طرح تغییر الگوی کشت در اراضی شیبدار در حال اجرا می‌باشد.

شهرستان مرند با ۲۵۰ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غرب تبریز واقع است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی گردو جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۵۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر

محمد میرزایی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شیراز اظهار کرد: از امروز سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب خام در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است. 

این مقام مسئول با بیان اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری نزدیک به ۲۰ دستگاه تراکتور و ۵ دستگاه لودر در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود این اقدام در بیش از ۱۰ قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد. 

او با بیان اینکه کار امحای مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، گفت: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه ریزی و به مرحله اجرا رسیده است. 

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، اضافه کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد‌های مربوطه به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت، افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری همه دستگاه هاست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ