Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد،  رئیس کل دادگستری لرستان گفت:واگذاری به بخش خصوصی علت ورشکستگی شرکت پارسیلون خرم آباد، بزرگترین کارخانه تولید نخ و نایلون کشور است.

رزم افزود: اهلیت نداشتن مالک شرکت پارسیلون خرم آباد باعث تعطیلی، ورشکستگی و توقف تولید این کارخانه شد.

او گفت:خوشبختانه با صدور رای دادگاه حقوقی خرم آبادحکم به خلع ید و فسخ قراداد با سه نفر از شرکا صادر و شرکت به مالکیت اولیه آن شرکت آتیه دماوند با بیش از ۲۶۰ میلیارد تومان دیون برگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 رئیس کل دادگستری لرستان با تاکید بر ضرورت حفظ اموال فعلی و دستگاه‌های کارخانه پارسیلون خرم آباد گفت: هیچ شخص حقیقی و حقوقی حق انتفال و خروج دستگاه‌ها از استان ندارد و این سرمایه متعلق به لرستان است.

نماینده شرکت آتیه دماوند هم گفت: ظرف کوتاهترین مدت این شرکت را به یکی از مراکز پر اشتغال لرستان تبدیل می‌کنیم.

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری کارخانه پارسیلون پارسیلون خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۷۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای گفت: در پی نارضایتی فعالان بخش کشاورزی مبنی بر اختصاص سهمیه سوخت اداوات کشاورزی و به کمک فناوری نوین و یک شرکت فناور و نصب نرم افراز میزان کارکرد (jps) که میزان ساعت کارکرد وسیله و قدرت موتور و میزان فشاری که برای انجام کار تحمل می‌کند سنجیده می‌شود و براین اساس سهمیه سوخت تراکتور طبق جدول محاسبه واختصاص می‌یابد.
سید مرتضی میرزایی مدیر عامل شرکت فناور و طراح فناوری هم گفت:که به جز اعلام میزان ساعت کارکرد وسیله درصورتی که در وضعیت سیستم سیم کشی و برق ویا فشار روغن و احتمالا سرقت باطری توسط این نرم افزار پیامکی به تلفن همراه مالک تراکتور ارسال می‌شود تا مالک در صدد رفع مشکل براید.
او افزود:ضمن اینکه با توجه به اعلام مشکل به مالک در جهت افزایش هزینه‌های خرابی تراکتورو در صورت سرقت ان با رد یابی محل انتقال تراکتور به مالک اعلام می‌ شود.
مدیر عامل شرکت فناورگفت:ضمن اینکه در اینده باید تمامی ادوات کشاورزی به منظور جلو گیری از قاچاق سوخت و رعایت عدالت در توزیع سوخت کشاورزی به این سامانه ونرم افزار متصل شوند.

دیگر خبرها

  • امید تازه در پروژه ۱۰ساله لرستان/ برج‌های دوقلو احیا می‌شود؟
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • افتتاح مجموعه ورزشی پشته حسین آباد خرم آباد
  • شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد
  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان احداث می شود
  • آئین غبارروبی گلزار شهدای خرم‌آباد
  • اردوی جهادی دامپزشکی در شوراب خرم آباد
  • فردا ؛ قطعی برق درارومیه
  • تیاگو سیلوا با فلومیننزه به توافق اولیه دست یافت