Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس‌جمهور، سه میلیارد دلار صادرات و ۷۳ هزار میلیارد تومان فروش داخلی توسط گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس را، نشان از عظمت کار تولیدی کشورمان در شرایط جنگ اقتصادی عنوان کرد.

 

 
به گزارش روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در مراسم افتتاحیه طرح شیرین‌سازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا که با حضور مجازی رئیس‌جمهور و وزیر نفت برگزار شد، گفت: خانواده بزرگ صنعت پتروشیمی و همکاران با غیرت ما در گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، در سال‌های سخت تحریم‌، جنگ اقتصادی و بیماری کرونا عملکرد مناسبی در تولید، صادرات و ارزآوری و توسعه صنعت پتروشیمی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در ۱۳ شرکت تولیدی پتروشیمی در خلیج فارس با ظرفیت ۲۸ میلیون تن در سال و تولید واقعی ۲۱ میلیون تن در سال گذشته، ۶۵ محصول پتروشیمی را تولید می‌شود.
ربیعی اظهار داشت: صادرات گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در سال گذشته، سه میلیارد دلار و فروش داخلی ما حدود ۷۳ هزار میلیارد تومان بوده و نکته مهم اینکه در کنار تولید و فروش، توسعه صنعت پتروشیمی را مجدانه انجام می‌دهیم. در حال حاضر، صنایع پتروشیمی خلیج فارس۱۶ طرح با ظرفیت ۲۱ میلیون تن و حجم سرمایه‌گذاری ۱۷ میلیارد دلار را دست برنامه‌ریزی و اجرا دارد و این یعنی ریل‌گذاری مناسب برای توسعه صنعت پتروشیمی کشور.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، با اشاره به افتتاح چهار طرح این هلدینگ در سال گذشته توسط رییس‌جمهور، گفت: بزرگترین این پروژه‌ها، ابر پروژه بیدبلند خلیج فارس با سرمایه‌گذاری ۳.۴ میلیارد دلار بود. همچنین طرح‌های کوچک پایین دست، توسط این هلدینگ با مشارکت بخش خصوصی در حال اجراست که در این حوزه هفت طرح با ظرفیت کل سه میلیون تن و سرمایه‌گذاری ۴۹۰ میلیون دلار در حال اجراست.
ربیعی با اشاره به اجرای پروژه‌های مختلف در شرکت‌های تولیدی هلدینگ خلیج فارس، در شرکت‌های تولیدی برای تولید محصولات جدید و رفع گلوگاه‌های تولید، تاکید کرد: طرح شیرین‌سازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا، از مواردی است که امروز به لطف خدا و تلاش همکارانم در پتروشیمی بوعلی سینا و شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی در سال‌های اوج تحریم و کرونا به اجرا رسید.
وی افزود: این طرح با هدف افزایش تولید پتروشیمی بوعلی سینا به حدود ۱۱۰ درصد ظرفیت تولید و تولید محصولات با کیفیت بیشتر طراحی شده و حدود ۳۵۰ هزار تن محصول را به محصولات با ارزش بالاتر تبدیل می‌کند.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با بیان اینکه برای احداث این واحد حدود ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه شده، اظهار داشت: در زمان احداث این پروژه به طور متوسط ۲۵۰ نفر مستقیم و در زمان بهره‌برداری ۴۰ نفر مستقیم و ۱۵۰ نفر غیر مستقیم اشتغال داشتند.
ربیعی تصریح کرد: فعالیت‌های مهندسی و اجرای این طرح، تماماً بر عهده کارشناسان شرکت‌های ایرانی بوده و بالغ بر ۸۵ درصد تجهیزات نصب شده در آن از داخل کشور تامین شده است.
او در پایان از زحمات همه دست اندرکاران این پروژه از جمله مهندس احمدزاده، مدیر عامل پتروشیمی بوعلی سینا و همه کارکنان پتروشیمی بوعلی و مشاوران و پیمانکاران این طرح تشکر کرد.
رییس‌جمهوری بعد از ارایه گزارش ربیعی، گفت: مردم ما مطلع باشند که یک گروه پتروشیمی، در سال گذشته سه میلیارد دلار صادرات داشته و ۷۳ هزار میلیارد تومان فروش داخلی داشته که این نشان از عظمت کار تولیدی در کشورمام در شرایط جنگ اقتصادی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در پایان، افتتاح این طرح را به همه مهندسان، کارگران و همه زحمتکشان و مدیران در بخش پتروشیمی تبریک گفت و فرمان افتتاح این واحد را صادر کرد.
گفتنی است در این مراسم، استاندار خوزستان، نماینده مردم ماهشهر در مجلس، امام جمعه ماهشهر و جمعی از مدیران استانی و شهرستان حضور داشتند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس ۷۳ هزار میلیارد تومان پتروشیمی بوعلی سینا صنعت پتروشیمی میلیارد دلار سال گذشته فروش داخلی میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۸۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مدیر عامل و نایب رئیس هیات مدیره این شرکت با اعلام این خبر گفت برای نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی امیرکبیر در دستور کار قرار گرفت تا با اجرای این کار بزرگ و بی نظیر، کمک شایانی به ارتقای سطح شغلی این عزیزان شده باشد.
سعید صادقی با اشاره به انجام مراحل پایانی این فرایند خاطرنشان کرد تا کنون قرارداد ۷۵۰ نفر از کارکنان به صورت مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر منعقد شده است و امیدواریم تا پایان خرداد ماه و یک ماه زودتر از موعد مقرر مراحل اداری و جذب نفرات باقیمانده نیز پایان پذیرد که با این احتساب در مجموع بالغ بر ۱۲۰۰ نفر از این موضوع منتفع خواهند شد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته پیرامون تبدیل وضعیت قرارداد ایثارگران یادآور شد: در سال۱۴۰۲ تبدیل وضعیت کلیه ایثارگران شاغل در این شرکت در راستای دستورالعمل بند «و» تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور صورت پذیرفت که امیرکبیر به عنوان اولین شرکت اقدام به این کار نمود.

صادقی در ادامه تصریح کرد با اجرای این پروسه طیف گسترده ای از کارکنان شاغل در بخشهای فنی و مهندسی بسته بندی و بارگیری و همچنین نیروهای خدماتی مشمول تبدیل وضعیت خواهند شد و این خبر خوش می تواند در
انگیزه کاری کارکنان تاثیر بسزایی داشته باشد.
شایان ذکر است شرکت پتروشیمی امیرکبیر تولیدکننده متنوع ترین محصولات پلیمری شامل پلی اتیلن سنگین پلی اتیلن سبک و پلی اتیلن سبک خطی در سطح کشور است که با ارائه محصولات خود در بازارهای داخلی و خارجی، جایگاه مهمی در صنعت پتروشیمی ایران را داراست.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902967

دیگر خبرها

  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد