Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس اجتماعی| مازندران با برخورداری از آب و هوا و اقلیم منحصر به فرد در کشور بستر انجام تمامی فعالیت‌های کشاورزی است، به‌گونه‌ای که بیش از ۷۰ محصول در این استان تولید می‌شود، پرورش و تولید گل و گیاه یکی از مزیت‌ها و ظرفیت‌های اصلی استان مازندران است که در حال حاضر این استان صاحب اولین رتبه در تولید گل‌های آپارتمانی، درخت و درختچه در میان استان‌های کشور محسوب می‌شود و در تولید گل‌های شاخه بریده رتبه چهارم را در کشور به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارآفرینی با همت و پشتکار همراه است و چه بسا بسیاری از کسانی که این روزها در مسیر پیشرفت و موفقیت قرار گرفتند در ابتدا با رنج و سختی کار را شروع کردند اما همت عالی و اراده قوی آنان سبب شد که راه دشوار را به امید موفقیت طی کنند. 

 

یک کسب و کار خوش رنگ و بو با راه اندازی گلخانه که علاقه به پرورش گل و گیاه سرآغازی برای یک کسب و کار با روحیه شد.

حمایت از کارآفرینان و کسب و کارهای کوچک سبب می شود تا زمینه اشتغالزایی منبع درآمد خوبی برای علاقمندان به این صنعت باشد.

پرورش گل و گیاه در استان سرسبز مازندران نمونه بارزی از علاقمندی کارآفرینان به این صنعت است که تعداد پرورش‌دهندگان به گل و گیاه در این استان روز به روز در حال افزایش است.

فعالیت در این زمینه پیر و جوان، زن و مرد نمی‌شناسد، از هر قشری و با هر منبع درآمدی سعی دارند برای ایجاد درآمد و شادابی روحی و روانی خود اقدام به پرورش گل و گیاه حتی به صورت کوچک مقیاس کنند.

 

در این گزارش می‌خواهیم روستایی را معرفی کنیم که در استان با شاخصه خوبی توانسته خود را معرفی کند، روستای یالبندان در شهرستان محمودآباد چند سالی است معرفی خوبی از خود به جا گذاشته است و به عنوان روستای بدون دخانیات مطرح است و حتی در فروشگاه‌های این روستا هم خبری از دخانیات نیست.

انتخاب هوشمندانه و درست اهالی این روستا سبب شده در کارآفرینی و سالم زیستن بین روستاهای مازندران بدرخشد.

جوانان این روستا هم به جای مصرف مواد مخدر انتخاب‌های دیگری مانند پرورش گل و گیاه را در پیش گرفتند که منجر به موفقیت آنها شد.

اهالی این روستا بر این باورند اگر فرهنگ کارآفرینی بر فرهنگ کارمند آفرینی پیشی گیرد خانوارهای روستایی موفقیت های روز افزونی را در ایجاد اشتغال و درآمد اقتصادی خواهند داشت.

جوانان این  روستا هم معتقدند با راه‌اندازی گلخانه توانستند فضای بهتری برای روستا و خودشان فراهم کنند و علاوه بر سرگرمی منبع درآمد خوبی برای خود فراهم کردند.

اهالی این روستا سرسختانه با ادامه طرح روستای بدون دخانیات خودشان حمایت می‌کنند.

اهالی این روستا موفقیت امروز روستای خودشان را مدیون انتخاب درستشان می‌دانند.

دهیار روستای یالبندان به مولفه‌های اصلی برای اجرای این طرح را با عنوان رعایت افراد در مصرف مواد دخانیاتی، عدم فروش دخانیات به افراد زیر ۱۸ سال و نبود اماکن و تجمع مصرف دخانیات از دلایلی بود که به عنوان روستای بدون دخانیات معرفی شده است.

 

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران در این باره  با بیان اینکه  مازندران در تولید گل‌های شاخه بریده رتبه چهارم را در کشور دارد، گفت: سطح زیرکشت گل و گیاه زینتی استان  طی سال‌های ۹۲ تا ۹۸ تا ۸۰ درصد بیشتر شده و از ۷۶۱ هکتار سال ۹۲ به یک‌هزار و ۱۴۵هکتار تا سال گذشته رسید.

هادی ایزدی خاطرنشان کرد: برای پرداخت تسهیلات توسعه کشت گلخانه‌ای به متقاضیان محدودیتی وجود ندارد و این امر برای حمایت از سرمایه‌گذاران انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تقاضا برای راه‌اندازی گلخانه‌های کوچک مقیاس  در استان  افزایش یافته و تاکنون ۵۰۰ فقره مجوز صادر شده است چراکه گلخانه‌های کوچک مقیاس، علاوه اصلاح الگوی کشت، فرصتی مناسب برای اشتغالزایی روستائیان و زمینه  خوبی برای تولیدات محصولات کشاورزی است.

به گزارش فارس، روستاهای موفقی در استان مازندران وجود دارد که با انتخاب آگاهانه و پشتکار قوی موفقیت فردای خود را تضمین کنند چراکه موفقیت ریشه در انتخاب صحیح دارد

انتهای پیام/۸۶۰۳۵/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: صنعت گل و گیاه مازندران کارآفرینی روستای بدون دخانیات اهالی این روستا پرورش گل و گیاه تولید گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۹۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد

ولی الله ناصری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روز گذشته در اثر بارش باران و به تبع آن طغیانی شدن رودخانه فصلی روستای تختان شهرستان دهلران و آبگرفتگی روستا تعدادی از پایه‌های شبکه برق تخریب و باعث محدودیت در تامین برق برای اهالی آن منطقه شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام در این خصوص، گفت: با توجه به صدور اعلامیه سازمان هواشناسی مبنی بر امکان وقوع سیل در استان به ویژه حوزه جنوب و برنامه ریزی و آمادگی لازم برای مقابله با این پدیده در صنعت برق، در کمتر از چند ساعت شبکه و ترانسفورماتورهای آسیب دیده روستای تختان اصلاح و مردم آن منطقه از این نعمت بهره مند شدند.

ناصری ادامه داد: پس از اعلام دیسپاچینگ برق مبنی بر آسیب به شبکه روستای تختان اکیپ‌های عملیاتی و اجرایی به محل اعزام شدند و به دلیل گسترش سیلاب در بستر و حریم مسیل در یک ماراتن چند ساعته حدود یک هزار متر شبکه جایگزین از مسیر جدید احداث و یک دستگاه ترانسفورماتور برای تامین برق این روستا نصب شد.

کد خبر 6096764

دیگر خبرها

  • عکس هوایی از روستای چوبی شفت قبل از اینکه در آتش بسوزد!
  • عبور از رودخانه با طناب
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رویش گل‌های بهاری در دل کوه‌های روستای شوراب + فیلم
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است
  • نخبه کنکوری مازندران و پدرش در اثر گازگرفتگی جان باختند
  • دو روی سکه باران در ایلام
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا