Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو تمری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آبان ماه ۱۴۰۰ دوازدهمین جشنواره ملی تئاتر مرصاد در راستای گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و یک هزار و ۲۸۰ شهید شهرستان اسلام آبادغرب و شهدای عملیات مرصاد برگزار می‌شود.

وی افزود: مرصاد تبلور عشق، ایثار، شهادت و از خودگذشتگی مردمان سرزمین پهلوان خیز و دلیرمردان و شیرزنان ایران اسلامی است، مردم سرافراز و شهادت طلب اسلام آبادغرب درخشان‌ترین لحظه‌های تاریخ دفاع مقدس را در نقطه پایانی جنگ تحمیلی و با عملیات غرور آفرین مرصاد به نام خود رقم زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام آبادغرب گفت: پنجم مرداد ماه که به عنوان روز ملی کرمانشاه نام گذاری شده روزی فراموش نشدنی و بزرگ در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است و توجه ویژه به آن در تمامی ابعاد، به ویژه در بعد فرهنگی و هنری با برگزاری جشنواره و همایش‌های مرتبط می‌تواند اقدامی شایسته برای حفظ و پاسداشت ارزش‌های فراموش نشدنی باشد.

وی با دعوت از تمامی هنرمندان تئاتر کشور برای مشارکت در برگزاری این رویداد مهم فرهنگی و هنری تصریح کرد: جشنواره ملی تئاتر مرصاد فرصتی ارزشمند برای پاسداشت رشادت و ایثارگری ملت بزرگ ایران به ویژه مردم خطه غرب کشور و کرمانشاهان با زبان هنر و نمایش بوده که اکنون در گام دوازدهم آن نیازمند برگزاری هر چه با شکوه‌تر است.

تمری با اشاره به اهداف جشنواره ملی تئاتر مرصاد گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بزرگداشت عملیات غرور آفرین مرصاد و شهدای آن، پاسداشت خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران، تبیین جایگاه حماسی مردم اسلام آبادغرب در طول هشت سال دفاع مقدس و معرفی چهره جنایتکار منافقین و اقدامات تروریستی آن‌ها در طول ۴۲ سال گذشته از اهداف این جشنواره است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام آبادغرب خاطرنشان کرد: اولویت‌های موضوعی جشنواره شامل عملیات مرصاد، فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت، مدافعین و شهدای جبهه مقاومت، هسته‌ای و سلامت، وقایع هشت سال استقامت و دفاع مقدس مردم ایران در جنگ تحمیلی، انقلاب اسلامی و ۴۲ سال مقاومت سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، نظامی و زندگی و سیره اخلاقی سرداران شهید به ویژه سردار حاج قاسم سلیمانی است.

وی افزود: بخش‌های جشنواره ملی تئاتر مرصاد شامل تئاتر صحنه‌ای، تئاتر خیابانی، نمایشنامه نویسی و نمایشنامه خوانی است که به صورت رقابتی برگزار می‌شود.

تمری با اشاره به قوانین دوازدهمین جشنواره ملی تئاتر مرصاد تصریح کرد: متقاضیان می‌توانند در تمامی بخش‌ها به جز نمایشنامه خوانی بدون محدودیت شرکت کنند، بخش نمایشنامه خوانی به صورت استانی و با خوانش آثار برگزیده بخش نمایشنامه نویسی توسط گروه‌های نمایشی مدعو دبیرخانه جشنواره برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: دبیرخانه جشنواره از پذیرش نمایش‌هایی که در ادوار گذشته جشنواره تئاتر مرصاد حضور داشتند، معذور بوده و تعهدی در قبال تأمین دکور، وسایل صحنه، لباس و گریم گروه‌های نمایشی نداشته و فقط خدمات رایج آماده سازی صحنه از جمله نور و صدا را انجام می‌دهد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام آبادغرب گفت: معیار انتخاب آثار در جشنواره کیفیت اجرا، تطابق و تناسب با اولویت‌های موضوعی، خلاقیت و نوآوری و ارائه یک اثر منسجم در قالب یک محصول هنری بوده و آثار ارسالی دست اول و با موضوع عملیات مرصاد که تاکنون در هیچ جشنواره و یا مسابقه‌ای شرکت نکرده باشند، در اولویت انتخاب آثار قرار دارند.

تمری افزود: پس از ارزیابی و انتخاب آثار، با کارشناسی دبیرخانه جشنواره میزان کمک هزینه گروه‌های نمایشی در بخش‌های مختلف، بر اساس مقررات موجود و مرسوم محاسبه و پرداخت شده و دبیرخانه جشنواره هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال آثار و مدارک ارسالی بی کیفیت، ناقص و خارج از زمان بندی جشنواره ندارد.

وی ادامه داد: پذیرش آثار و حضور در جشنواره به منزله پذیرش ضوابط اجرایی آن بوده و گروه‌های شرکت کننده ملزم به رعایت قوانین و مقررات و برنامه‌ریزی اجرایی دبیرخانه جشنواره هستند، تعیین زمان و مکان اجرای نمایش‌ها بر عهده دبیرخانه جشنواره و بر اساس امکانات و شرایط موجود در استان کرمانشاه است.

تمری خاطرنشان کرد: حق چاپ، خوانش و تولید آثار منتخب بخش نمایشنامه نویسی برای دبیرخانه جشنواره محفوظ بوده و حق بهره برداری و پخش در فضای مجازی آثار منتخب بخش‌های صحنه‌ای، خیابانی و نمایشنامه خوانی برای دبیرخانه جشنواره محفوظ است.

وی گفت: دبیرخانه جشنواره در برنامه‌ریزی جدول اجراها، متعهد به چینش جدول بر مبنای حضور بازیگران در حداکثر دو نمایش بوده و مسئولیتی در برابر حضور بازیگران در بیش از ۲ نمایش ندارد، در هر مرحله از جشنواره اگر ویژگی‌های یک اثر با شرایط و مقررات بخش مربوطه تضاد داشته باشد از گردونه جشنواره کنار گذاشته می‌شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام آبادغرب گفت: شرکت کنندگان در نظر داشته باشند که مدارک و آثار ارسالی عودت داده نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مدارک مورد نیاز برای شرکت در این جشنواره شامل تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره و دریافت فرم از سایت https://slgh.farhang.gov.ir، مجوز کتبی نویسنده در بخش‌های صحنه‌ای و خیابانی، چهار حلقه لوح فشرده فایل نمایشنامه در محیط‌های پی. دی. اف و وورد برای تمامی بخش‌ها، یک حلقه لوح فشرده تصاویر نمایش، حداقل ۱۰ قطعه و تصویر ۴*۳ کارگردان نمایش در بخش‌های صحنه‌ای و خیابانی و نویسنده اثر در بخش نمایشنامه نویسی، چهار حلقه لوح فشرده فیلم آثار در بخش‌های صحنه‌ای و خیابانی با کیفیت مطلوب و اجرای متوالی و فرمت اچ. دی است.

تمری با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال آثار و مدارک لازم ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ و اعلام نتیجه‌ی ارزیابی آثار ۲۰ مهر ۱۴۰۰ است، گفت: اطلاعات بعدی مربوط به جشنواره و نحوه اجرای آثار با در نظر گرفتن شرایط کرونایی استان کرمانشاه در درگاه اینترنتی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام آبادغرب، صفحه ویژه جشنواره ملی تئاتر مرصاد در فضای مجازی و رسانه‌های عمومی اطلاع رسانی می‌شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام آبادغرب افزود: نشانی دبیرخانه برای ارسال آثار کرمانشاه اسلام آبادغرب ۷۰۰ دستگاه انتهای بلوار معلم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام آبادغرب دبیرخانه دائمی جشنواره‌ی ملی تئاتر مرصاد با کدپستی ۶۷۶۱۹-۸۵۸۶۳ است.

وی ادامه داد: تلفن‌های تماس شامل ۰۹۱۸۳۳۰۷۷۵۳، ۰۹۱۸۷۳۳۶۶۷۰، ۰۹۱۸۹۳۲۸۱۹۵ و ۵۲۴۲۶۶۵_۰۸۳۴ و نشانی اینترنتی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام آبادغرب https://slgh.farhang.gov.ir برای ارسال آثار در دسترس هستند.

کد خبر 5243717

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه تئاتر عملیات مرصاد قاسم سلیمانی جنگ تحمیلی دفاع مقدس انقلاب اسلامی ایران انتخابات 1400 ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر گرگان سیدابراهیم رئیسی عکس استانها آمار کرونا دهه کرامت هفته قوه قضاییه اردبیل واکسن کرونا سازمان تبلیغات اسلامی ایلام جشنواره ملی تئاتر مرصاد دبیرخانه جشنواره نمایشنامه نویسی نمایشنامه خوانی بخش های صحنه ای بخش نمایشنامه برگزار می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۰۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 

ایسنا/همدان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان برگزاری نخستین جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» در ملایر را در راستای حمایت از هنر اصیل موسیقی برشمرد و گفت: ملایر سابقه غنی فرهنگی و هنری به خصوص در عرصه موسیقی و ساخت ساز دارد.

مسعود ویژه روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در آئین افتتاح جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» در ملایر با اشاره به اثرگذاری بالای موسیقی به ویژه سنتی و محلی، افزود: آنجایی که قلم و سخن کم می‌آورد، موسیقی وارد عمل می‌شود.

ویژه این جشنواره را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری دانست که برای نخستین بار در شهرستان ملایر برگزار می‌شود و مطرح کرد: در یکی دو دهه اخیر ذائقه موسیقیایی مردم استان همدان تغییر کرده و اندوخته‌ها و داشته‌هایی که در فرهنگ ما است را باید قدر بدانیم.
وی با بیان اینکه طی یک هفته شاهد اتفاقات و رویدادهای خوبی در عرصه موسیقی سنتی این شهرستان هستیم، گفت: ملایر در سالهای اخیر نگاه‌های خوبی به حوزه موسیقی داشته و برنامه‌ها و اتفاقات خوبی را رقم زده است.

ویژه از حمایت‌های فرماندار، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر و دیگر مسئولان این شهرستان در برگزاری نخستین جشنواره موسیقی ملایر قدردانی کرد و تصریح کرد: میزبانی جشنواره تئاتر استانی با حمایت مسئولان و هنرمندان در این شهرستان باشکوه و موفق برگزار شد و برپایی نمایشگاه استانی قرآنی در ماه رمضان از دیگر اقدامات خوب ملایر است.

وی با اشاره به اینکه موسیقی خودش یک هنر کامل است، بیان کرد: چنانچه این هنر اصیل موسیقی را قدر ندانیم، چیزهای دیگری جایگزین این فرهنگ غنی و داشته‌های فرهنگی ما می‌شود که برخی معضلات اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه در دولت سیزدهم به حمایت از موسیقی سنتی، محلی و بومی تاکید شده است ، خاطرنشان کرد: با حمایت‌های هنرمندان موسیقی و برنامه‌ریزی‌هایی که در استان همدان رقم خورد، مجموعه برنامه‌هایی همچون دومین جشنواره موسیقی «شب‌های هگمتانه» را برگزار کردیم.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز اظهار کرد: این جشنواره شامل پنج بخش اجراهای صحنه‌ای موسیقی سنتی و محلی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و متنوع با موضوعات مختلف شعر، موسیقی و سازسازی، برپایی دومین دوره نمایشگاه ساز، تور گشت شهر و بازدید از اماکن تاریخی و دیدنی ملایر در راستای استفاده از ظرفیت بزرگ گردشگری و هنری ملایر و برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات ملایر است.

فرشاد کشاورزیان بیان کرد: جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» با حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه برگزار می‌شود که یک جشنواره در سطح منطقه‌ای است و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور دارند.

وی ادامه داد: طبق جدول زمان‌بندی امروز آئین افتتاحیه با اجرای گروه موسیقی همراز کودک برگزار و در روزهای بعد از ساعت ۹ تا ۱۰:۳۰ و ۱۱ تا ۱۲:۳۰ کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود که در مجموع ۱۲ کارگاه آموزشی برای شرکت‌کنندگان پیش‌بینی شده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر با بیان اینکه اجراهای صحنه‌ای نیز هر شب در دو سانس از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ و ۲۰ تا ۲۱:۳۰ شب اجرا و به مدت هفت شب ۱۴ اجرای صحنه‌ای خواهیم داشت، افزود: در ایام برگزاری جشنواره از ساعت ۱۴ تا ۱۶ عصر هر روز تور گشت شهر و بازدید از اماکن تاریخی و دیدنی ملایر برگزار می‌شود.

کشاورزیان از جمله اهداف و رویکردهای برگزاری جشنواره موسیقی به رشد، اعتلا و اشاعه فرهنگ موسیقی فاخر الهام گرفته از فرهنگ و هنر ناب ایرانی مبتنی بر اصالت‌های ملی قومی و منطقه‌ای بر اساس نیازهای فرهنگی کشور، حفظ، احیا و ترویح و صیانت از موسیقی اصیل ایرانی و گسترش ابعاد مختلف موسیقی در متن زندگی مردم از ترانه‌ها و لالایی‌های مادران گرفته تا عزاداری‌ها و جشن‌ها اشاره کرد.
دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داریم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار می‌شود.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور دارند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ابراز امیدواری کرد لحظه‌های خوبی را برای هنرمندان و مردم رقم بزنیم. 

قدسی از همراهی و حمایت شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر در برگزاری این جشنواره قدردانی کرد و گفت: هر رویداد فرهنگی و هنری در این شهرستان به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر است که قابل تقدیر است.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» همچنین از حمایت های خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان ‌غربی برگزار می‌شود
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان القوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان االقوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • فراخوان ارسال آثار «عملیات تنبیهی وعده صادق» به جشنواره پژواک اعلام شد
  • ببینید | فراخوان ارسال آثار عملیات تنبیهی وعده صادق به جشنواره پژواک اعلام شد
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • رویداد تئاتر صاحبدلان در شاهین شهر برگزار می‌شود
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه