Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی ضمن انتقاد از عدم توجه به گرمخانه ها در فرآیند واکسیناسیون گفت: افرادی هستند که بالای ٧۵ سال سن دارند و در گرمخانه ها یا سامان سراهای ما زندگی می کنند، ولی متاسفانه به دلیل نداشتن مدارک هویتی نمی توانند واکسینه شوند و از فرآیند واکسیناسیون حذف شدند.

به گزارش برنا؛ سید مالک حسینی ، مدیرعامل سازمان رفاه و خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در گفت‌وگو با برنا گفت: برنامه ای برای واکسیناسیون مددکاران گرمخانه های شهری وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مددکاران آسیب بعد از کادر درمان پر خطرترین شغل را دارند

او با بیان اینکه اگر ما امکان تهیه واکسن از طریق شهرداری تهران را داشتیم مطمئنا در همان روز های اول این کار را انجام می دادیم، افزود: شاید بعد از کادر درمان پرخطرترین افرادی که کار می کنند مددکاران حوزه آسیب هستند.

حسینی ادامه داد: متاسفانه در گروه بندی های واکسیناسیون برای این گروه اولویتی دیده نشده است و نشان می دهد درک درستی از کار مددکاران اجتماعی وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان رفاه و خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه خوشبختانه از زمان شیوع بیماری کرونا تا فروردین و اردیبهشت گذشته در گرمخانه ها هیچ مورد مثبتی از کرونا وجود نداشت، تصریح کرد: یکی دو مورد در گرمخانه های منطقه وجود داشت ولی در گرمخانه هایی که سازمان مدیریت می کرد، چنین چیزی وجود نداشت.

دو گرمخانه در پیک چهارم بیماری درگیر کرونا شدند

حسینی افزود: دو گرمخانه در موج چهارم کرونا درگیر کرونا شدند و ما مراقبت ها و قرنطینه های لازم را انجام دادیم .

او با بیان اینکه خوشبختانه کرونای منجر به فوت در گرمخانه ها نداشتیم و در این دو گرمخانه نیز با مراقبت های همکاران اخیرا گزارشی برای ابتلا نداشتیم، ادامه داد: ما درخواست واکسیناسیون افراد بی خانمان گروه های مشمول را داشتیم.

واکسیناسیون برای گروه های دارای اولویت بی خانمان انجام نمی شود

حسینی گفت: افرادی هستند که بالای ٧۵ سال سن دارند و در گرمخانه ها یا سامان سراهای ما زندگی می کنند، ولی متاسفانه به دلیل نداشتن مدارک هویتی نمی توانند واکسینه شوند و از فرآیند واکسیناسیون حذف شدند.

او با بیان اینکه جدای از اینکه افراد گرمخانه آسیب پذیر هستند، می توانند خودشان ناقل بیماری باشند، تصریح کرد: دائما مکاتبات و درخواست هایی را در سطوح مختلف در این باره از وزارت بهداشت داشتیم.

اولویت 400 نفر از نیروهای گرمخانه های تهران برای واکسیناسیون

مدیرعامل سازمان رفاه و خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه ما شرایط موجود را درک می کنیم چرا که تامین واکسن شاید در حال حاضر دچار چالش هایی باشد، افزود: وقتی از مددکاران، مددیاران و پزشکان فعال در گرمخانه و سامان سراها صحبت می کنیم به عددی حدود ۴٠٠ نفر می رسیم که بار افراد بی خانمان در شهر را به دوش می کشند.

او با بیان اینکه افرادی در حوزه های دیگر مثل اعتیاد در بخش های دیگر کار می کنند نیز همین مشکل را دارند، گفت: کار مددکاری با گروه های آسیب، فعالیت خطرناکی است.

حسینی گفت: تمام پیگیری های ما در حال حاضر راه به جایی نبرده است و تنها چیزی که در مقابل همکاران داریم، شرمندگی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری تهران برنا واکسیناسیون شهرداری درمان وزارت بهداشت اعتیاد وزارت بهداشت واکسیناسیون مددکاران گرمخانه های شهری شهرداری تهران گرمخانه ها دو گرمخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۳۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شانس بالای حاج‌صفی برای ماندن در لیگ یونان
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا