Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم با اشاره به اینکه خاطرات همدلی جهادگران فعال قمی در دوران کرونا باید ثبت و ضبط شود، افزود: در دوران کرونا شاهد حضور قشر کثیری از مردم بودیم که شاید هیچ مسئولیت و وظیفه‌ای نداشتند اما با روحیه جهادی، فداکارانه به صحنه آمدند و نقش‌آفرینی و وقت و انرژی خود را صرف مبارزه با بیماری کرونا و حمایت از بیماران کرونایی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، دکتر بهرام سرمست در آیین نکوداشت بانوان جهادگر فعال قمی در موج چهارم کرونا که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، بیان کرد: در دوران کرونا هیچ پزشک و پرستاری در کشور ما مسئولیت و کار خود را رها نکرد و همگی با روحیه جهادی پای کار ماندند در قم این روحیه جهادی با حضور طلاب و دانشجویان جهادی پررنگ‌تر بود و الگویی برای  سراسر کشور شد.

وی با اشاره به اینکه خاطرات همدلی جهادگران فعال قمی در دوران کرونا باید ثبت و ضبط شود، افزود: در دوران کرونا شاهد حضور قشر کثیری از مردم بودیم که شاید هیچ مسئولیت و وظیفه‌ای نداشتند اما با روحیه جهادی، فداکارانه به صحنه آمدند و نقش‌آفرینی و وقت و انرژی خود را صرف مبارزه با بیماری کرونا و حمایت از بیماران کرونایی کردند.

سرمست گفت: در شرایطی که اموات کرونایی غریبانه و در بهشت معصومه(س) به خاک سپرده شدند، بسیاری از جهادگران قمی برای غسل و دفن آن‌ها داوطلبانه پا به صحنه گذاشتند و در این امر سخت و دشوار همراهی کردند.

وی با بیان اینکه قم پیشگام تدوین بسیاری از دستورالعمل‌های بهداشتی کرونا در کشور شد، اظهار کرد: در ایام کرونا در زمینه غسل و دفن اموات کرونایی با کمبود نیروی انسانی که قاطعانه و شجاعانه در صحنه حضور داشته باشد، مواجه بودیم که این خلأ با حضور جهادگران قمی مرتفع شد.

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی گروه‌های جهادی در ایام کرونا از قم آغاز شد، ادامه داد: بسیاری از گروه‌های جهادی شکل‌گرفته در شهر قم به سراسر کشور اعزام شدند، گروه‌های جهادی قمی در بیمارستان‌های استانی در بخش کرونایی خوش درخشیدند.

سرمست به اثرات حضور جهادگران قمی در بیمارستان‌های پذیرش‌کننده بیماران کرونایی اشاره کرد و افزود: حضور فعال جهادگران قمی بر سر بالین بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها سبب پشتیبانی و تقویت روحیه خدمت‌گزاری در کادر درمان و پزشکی و ترویج روحیه و فرهنگ ایثار و فداکاری در جامعه شد.

وی پای کار آمدن گروه‌های خیرین قمی در ایام کرونا را از تاثیرات حضور گروه‌های جهادی دانست و بیان کرد: تعداد گروه‌های جهادی در قم آن‌چنان بالا بود که در حوزه‌های مختلف تقسیم کار انجام شد؛ ارسال پیامک تسلیت جهت تسلی دادن به خانواده‌های داغدار در ایام کرونا از سوی گروه‌های جهادی قمی از ابتکارات استان قم به شمار می‌رود که به خوبی انجام شد که در سایر استان‌ها هنوز به این امر نپرداختند.

توسعه زیرساخت‌های درمانی قم در اوج بحران کرونا

استاندار قم با اشاره به اینکه کرونا یک تهدید جدی بود که آن را به فرصت تبدیل کردیم، افزود: در راستای توسعه زیرساخت‌های درمانی استان قم، ۲ بیمارستان حضرت امیرالمومنین(ع) و بیمارستان مادر در دوران کرونا تکمیل و آماده شد و در ذیل ساخت و راه‌اندازی این ۲ بیمارستان ۴۵۰ تخت به زیرساخت درمانی استان اضافه شد.

وی با ذکر این نکته که ساخت ۲ بیمارستان در قم در اوج بحران کرونا انجام شد، اظهار کرد: ما مردمانی در استان قم داریم که در ایام کرونا نشان دادند روحیه جهادی و داوطلبانه و فداکار بودن همچنان در سطح جامعه موج می‌زند.

سرمست با بیان اینکه این روحیه جهادی ویژه در بانوان و دختران استان نیز وجود دارد، یادآور شد: پای کار بودن جوانان و بانوان استان در شرایط سخت و دشوار سبب روحیه‌بخشی به مسئولان و مدیران استانی می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری ۹۱ جلسه ستاد بحران در استان قم تا به امروز اظهار کرد: هم‌اکنون در وضعیت زرد کرونایی قرار داریم و وضعیت استان قم نسبت به کلیه مراکز استان‌ها مطلوب‌تر است که همدلی و هماهنگی و روحیه جهادی مردم قم سبب بهبود این وضعیت شده است درواقع جهادگران قمی سهام‌داران وضعیت مطلوب از نظر کرونا در قم هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهداشت و درمان بیماران کرونایی گروه های جهادی دوران کرونا ایام کرونا جهادگران قمی روحیه جهادی استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۵۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین

اورنگ شیخ بیگلو مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: مراکز درمانی تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین شامل ۲ بیمارستان پلی کلینیک و هفت درمانگاه شامل سینا، شهید بهشتی، حمدالله مستوفی، اقبال آذر، دهخدا، نبی اکرم، قائم و پلی کلینیک است.

این مسئول با اشاره به انجام طرح‌های مختلف غربالگری در این مراکز، بیان کرد: غربالگری کولورکتال یا روده بزرگ، برست یا پستان، کانسر سرویس یا سرطان دهانه رحم، قلب نوزاد، دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابعه طرف قرارداد تامین اجتماعی به انجام می‌رسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: ۱۱ هزار و ۷۵ نفر در غربالگری روده بزرگ در سال گذشته شرکت داشتند که از این تعداد هشت مورد مثبت گزارش شد و پیگیری درمان این تعداد بیمه شده در حال انجام است و هفت هزار و ۶۲ شهروند غربالگری پستان شدند که از این نیز ۱۸ مورد مشکوک شناسایی و پیگیری لازم در خصوص درمان بیماری و ارجاع به متخصص زنان صورت گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در غربالگری سرطان دهانه رحم نیز سه هزار و ۳۵۶ نفر شرکت کردند که ۱۱ مورد مشکوک مورد بررسی قرار گرفت و غربالگری قلب نوزادان که در بیمارستان رازی قزوین کلید خورده و از نیمه دوم سال گذشته نیز در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان انجام شد، طی سال گذشته در مجموع سه هزار و ۴۴۰ نوزاد غربالگری شدند که ۱۷۶ مورد مشکوک گزارش شد و آزمایش و پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شد.

به گفته شیخ بیگلو، ۱۶ هزار و ۹۰۰ بیمار در غربالگری دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابع استان ویزیت شدند که ۵۳۵ مورد دیابتیک مورد شناسایی قرار گرفتند.

این مسئول در خصوص تجهیزات پزشکی مراکز تامین اجتماعی قزوین نیز اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در اختیار استان قرار گرفت که همه این اعتبارات جذب شد و ۱۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیز جهت خرید سی تی اسکن شهرستان تاکستان در اختیار این مدیریت قرار گرفت و هم اکنون از لحاظ استقرار تجهیزات پزشکی در شرایط مناسبی به سر می‌بریم.

وی در خصوص تبدیل وضعیت پزشکان، تاکید کرد: ۲۳ پزشک در سال گذشته حائز شرایط تبدیل وضعیت بودند که ۱۸ نفر آنها به وضعیت رسمی تبدیل شدند.

شیخ بیگلو افزود: در حال حاضر مشکلی که با آن مواجه هستیم این است که پزشکان تمایلی به همکاری با مراکز تابعه این مدیریت در حاشیه قزوین و دور از مرکز را ندارند و این مدیریت آمادگی لازم برای جذب متخصص و پزشک عمومی در مراکز درمانی خارج قزوین را دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیان کرد: این مدیریت آماده عقد قرارداد با پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی، پوست و مو، دندانپزشک، جراح مغز و اعصاب است.

تعداد اعمال جراحی انجام شده در بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان تاکستان طی سال گذشته پنج هزار و ۱۲۷ مورد و در بیمارستان رازی قزوین نیز ۱۴ هزار و ۳۲۸ عمل بود و در حوزه ویزیت پزشک نیز طی این مدت در بیمارستان تاکستان ۲۴۳ هزار و ۹۹۰ مورد و در بیمارستان رازی قزوین هم ۴۲۵ هزار و ۷۳۸ بیمار طی این مدت ویزیت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • کاپیتان سابق، بمب روحیه استقلالی‌ها(عکس)
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • باید با روحیه جهادی، پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی