Web Analytics Made Easy - Statcounter

گودرزوند چگینی عملکرد ناموفق دولت در کنترل و نظارت جدی بر قیمت‌ها را مورد انتقاد قرار داد و گفت: افزایش نقدینگی و عدم کنترل قیمت‌ها از جمله عوامل دخیل در آشفتگی بازار اقتصادی است.

«مهرداد گودرزوند چگینی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، افزایش نقدینگی و عدم کنترل قیمت‌ها را از جمله عوامل دخیل در آشفتگی بازار دانست و ضمن انتقاد از عملکرد ناموفق دولت در کنترل و نظارت جدی بر قیمت‌ها اظهار داشت: باید برای ارتقای ارزش پول ملی برنامه‌ریزی‌های جدی در دستور کار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس وظایف ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: باید این فرصت داده شود تا ستاد تنظیم محصولات کشاورزی به گونه‌ای عمل کند که حلقه‌های مفقود شده کالا از تولید تا توزیع کالا مشکلاتی برای بازار کشور ایجاد نکند.     گودرزوند چگینی با بیان اینکه بخش کشاورزی یکی از مهم‌ترین بازارهای کشور محسوب می‌شود تصریح کرد: اگر ما به این موضوع به شکل اساسی نپردازیم بدون شک مشکلاتی که امروز در بحث محصولات کشاورزی وجود دارد که جزو اقلام اساسی کشور است همچنان استمرار پیدا کرده و گریبانگیر جامعه می‌شود.      نماینده مردم شهرستان رودبار در مجلس اتخاذ تصمیماتی در راستای تقویت بازار و کاهش تورم با استفاده از تنظیم عرضه و تقاضا و کنترل و نظارت بر قیمت‌ها را مورد تاکید قرار داد و ابراز داشت: اگر راهکارهای اشاره شده در دستور کار قرار گیرد زمینه لازم در جهت تقویت ارزش پول ملی فراهم می‌شود.     وی افزایش نقدینگی در کشور و عدم کنترل قیمت‌ها را از جمله عوامل دخیل در آشفتگی بازار اقتصادی اعلام کرد و یادآور شد: متاسفانه دولت در سال‌های اخیر نتوانست کنترل و نظارت جدی و مستمری را با استفاده از ابزارهای نظارتی خود در حوزه کنترل قیمت‌ها داشته باشد و  مشکلات زیادی به سبب آن پدید آمد.     عضو مجمع نمایندگان گیلان تلاش مجلس برای تحقق شعار تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: امروز کشورمان در موقعیت و شرایطی قرار گرفته که نیازمند اتحاد و یکپارچگی است و همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند توجه به اقتصاد و فرهنگ در گام دوم انقلاب اسلامی زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت است.     گودرزوند چگینی با اشاره به اینکه شهرستان رودبار 18.5 درصد خاک استان گیلان را با خود اختصاص داده بود، شبکه‌های ارتباطی و اینترنتی و تعطیلی صنایع را در این منطقه مورد انتقاد قرار داد و خاطرنشان کرد: در همین مورد از وزرای مربوطه انتظار داریم در راستای آشنایی بیشتر با مشکلات حتما بازدیدهای میدانی را در دستور کار خود قرار دهند.      

پایان پیام/165

منبع: شبستان

کلیدواژه: عدم کنترل قیمت ها آشفتگی بازار افزایش نقدینگی عدم کنترل قیمت ها گودرزوند چگینی افزایش نقدینگی کنترل و نظارت آشفتگی بازار قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۶۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است