Web Analytics Made Easy - Statcounter

روستاهای کلاته نظر و دونخی از توابع بخش مرکزی شهرستان درمیان، دو روستایی است که علاوه بر نزدیک بودن به چاه آب شرب اما از نعمت آب محروم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، مشکل بی‌آبی و آبرسانی سیار یکی از مهمترین مشکلات اهالی روستاهای خراسان‌جنوبی است. شهرستان درمیان نیز یکی از شهرستان‌هایی است که اهالی روستاهای آن از مشکلات قطعی آب، بی‌آبی و آبرسانی سیار مواجه‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبرسانی‌های سیاری که با تاخیر انجام شده، کم بوده و پاسخگوی نیاز مردم نیست.

روستاهای کلاته نظر و دونخی از توابع بخش مرکزی شهرستان درمیان، دو روستایی است که آب قنات نداشته و آبرسانی سیار می‌شود. 

یکی از اهالی روستای دو نخی در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: روستای دونخی 30 خانوار جمعیت داشته و حدود 25 کیلومتر از مرکز شهرستان درمیان فاصله دارد.

وی افزود: چندین سال می‌شود به روستای دونخی آبرسانی سیار می‌شود و طبق برنامه‌ریزی انجام شده باید در ماه 9 تانکر آب برای این روستا انجام شود؛ یعنی هر هفته دو سرویس آبرسانی که گاهی اوقات این اقدام با تاخیر انجام شده و باید حتما با راننده‌های تانکر تماس گرفته و اطلاع دهیم که آب به اتمام رسیده تا برای آبرسانی اقدام شود.

این فرد بیان کرد: روستای کلاته نظر نیز حدود 40 خانوار جمعیت داشته و برای این روستا که آب قنات ندارد آبرسانی سیار انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: آبرسانی سیار برای روستاهای ما در حالی انجام می‌شود که در حدود 5 کیلومتری روستا، چاه آبی وجود دارد. این چاه ابتدا در حد حوضچه بوده و بیش از 10 سال قبل حفر شده اما طی سال‌های اخیر عمق آن بیشتر شده و آب قابل توجهی دارد.

این فرد اظهار کرد: طبق نظر کارشناسی مسئولان اداره آب و فاضلاب، آب این چاه می‌تواند تا 20 هزار خانوار را سیراب کند. با توجه به این اظهار نظر کارشناسی، چندین نوبت برای پیگیری و آبرسانی از این چاه با مسئولان آبفای درمیان صحبت کرده و درخواست کردیم برای رفع مشکل بی‌آبی روستاهای منطقه از طریق آب این چاه اقدام کنند اما مسئولان مروبوطه عنوان کردند آبرسانی از این چاه نیازمند برق است و تامین برق برای این اقدام هم نیازمند هزینه‌های میلیاردی است و توانایی تامین این هزینه وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: قبل از این‌که برای روستای درمیان از سمت اره فورگ آبرسانی شود، بحث آبرسانی از طریق این چاه مطرح بود.

این فرد بیان کرد: اگر آبرسانی از طریق این چاه برای روستاهای منطقه انجام شود خیلی بهتر از این است که آبرسانی سیار آن هم با تاخیر باشد.

وی بیان کرد: با توجه به جمعیت روستاهای دونخی و کلاته نظر هر روستا در ماه به 12 تانکر آب نیاز دارد اما مسئولان گفتند 9 تانکر کفایت می‌کند که اگر این تعداد نیز افزایش داشته باشد در فصل تابستان برای مردم بهتر است.

 اعتبارات عمرانی جوابگوی نیاز این پروژه نیست

شهرام خسروی بیژائم مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان درمیان در گفت‌وگو با خاورستان، در این خصوص اظهار کرد: آبرسانی به روستاهای قیک و کلاته نظر از مجتمع آبرسانی خونیک چهارتنگ طراحی شده که شامل 17 روستا می‌باشد.

وی افزود: با عنایت به هزینه بالای اجرای پروژه که بیش از 24 میلیارد تومان مورد نیاز است اعتبارات عمرانی جوابگوی نیاز این پروژه نیست.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان درمیان بیان کرد: مکاتباتی با بنیاد علوی جهت اجرای پروژه صورت گرفته است که در صورت مشارکت بنیاد علوی پروژه مورد نظر در دستور کار قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان درمیان آبرسانی سیار کلاته نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۶۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول