Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گفت‌وگو با چند تن از نامزدهای شورای شهر شیراز به نکات جالب، تامل‌برانگیز و گاه تاسف‌بار برخوردیم که شاید تاکنون مردم با عدم اطلاع از اینگونه اتفاقات به افرادی رای داده‌اند که تنها مزیت و برتری آنها وارد شدن‌شان به لیست‌های بی‌برنامه و منفعل بوده و بس.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه، اکنون که انتخابات به پایان رسیده و اسامی نامزهای شورای شهر اعلام شده است گفتگویی با برخی از کاندیداهای شوراهای شهر انجام داده ایم تا به برخی از ابهامات موجود که دراذهان هواداران دیگر کاندیداها به وجد آمده پاسخ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابهامات و پرسش هایی که اگر کمی با دقت و تامل بیشتری به آن ها پرداخته شوود قطعا می‌تواند راهکار مناسبی باشد در راستای انتخابات سالم و پرشور تر در دوره های بعد و همچنین افزایش مشارکت بیشتر مردم در انتخابات شوراهای شهر و روستا.

در گفتگو با چند تن از کاندیداهای شورای شهر شیراز به نکات جالب، تامل برانگیز و گاه تاسف بار برخورد کردم که شاید اکنون مردم با عدم اطلاع از اینگونه اتفاقات به افرادی رای داده اند که تنها مزیت و برتری آنها وارد شدن شان به لیست های بی برنامه و منفعل بوده و بس.

در ادامه باید گفت، آسیب شناسی های لازم پس از هر رویدادی می‌تواند مسیر را برای انتخاب ها و تصمیمات آینده روشن تر و شفاف تر سازد.

چرا برخی افراد با تبلیغ و تشویق، اصرار بر ورود و معرفی کاندیداها به صورت لیست دارند؟ مگر در لیست‌ها چه اتفاقاتی قرار است بیافتد که در غیر آن نمی افتد؟

مافیای پشت این لیست ها چه کسانی هستند که بارها در همین لیست ها تا شب انتخابات اعمال تغییرات گسترده صورت می گرفت؟

چرا شرط حضور در لیست ها در ازای اخذ مبالغ چند صد میلیونی و دلالی های مختلف شکل گرفت این پول ها صرف چه موضو‌عاتی میشود؟ 

از نظر قوانین جاری و نظارتی حاکم بر موضوعات شورا در کیفیت و کمیت تبلیغات مرز تبلیغات تا به کجاست؟ 

با وجود تکرار افراد منتخب دوره های قبل شورا و‌ حمایت های مالی عجیب مافیای زر و زور در برگزاری زودهنگام تبلیغات در باغ های لاکچری چمران و صدرا و دعوت از افراد متمول بصورت پیامک و ... بر چه اساسی بوده است؟  منافع چه کسانی قرار است با حضور  افراد منتخب در  لیست تامین شده و یا  در صورت عدم ورود به شورا به مخاطره می افتد ؟

با وجود تکرار  همین افراد در لیست ها و منتخبین شورا  علت  محروم ماندن و در واقع محروم نگهداشتن عمدی سال های اخیر مردم و مناطق کمتر برخوردار همچون سعدی، دستخضر، کتس بس، مهدی اباد، حجت اباد، شرغان . سلطان آباد و ... در چیست؟ 

علت خرید رأی ها در روز انتخابات با کارت هدیه، برنج خام و پخته، تراول و تریاک و.... در مناطق محروم چیست ؟

علت عدم ثبت الکترونیک برخی آرا رأی دهندگان در روز رای گیری به بهانه خرابی سیستم الکترونیک و امتناع اولیه از دریافت رای فیزیکی و انجام توام با اکراه آن چه دلیلی داشته؟

آیا واقعا آن رأی های دستی در شمارش محسوب گردیده؟ و علت حضور وابستگان نسبی کاندیداهای شورا در میان عوامل صندوق که بعنوان ناظر تخلف خود مرتکب تخلف و ترغیب مردم به کاندیدای مورد نظرشان داشتند چه بود؟ علت تبعیض در نحوه تبلیغات که افراد منتخب شورای امروز و کاندیداهای لیست دیروز که از قبل در سطح شهر با جانمایی و بنرهای یکدست با سازه های داربستی در نقاط در معرض دید و بیش از ۳ متری در محل از پیش تعیین شده با داربست بر چه اساسی بوده؟  

اسپانسر مبالغ میلیاردی این بنرها  و تبلیغات افراد لیست و منتخبین از چه محلی و توسط چه کسانی تامین گردیده است ؟

منتخبین خروجی لیست تضمینی شورا با انجام هزینه های سرسام آور چگونه این هزینه ها را از جیب مردم جبران خواهند کرد؟ با فقیرتر کردن و وابسته تر کردن فقرا در حاشیه شهر و مناطق محروم شیراز تا روز رای گیری بعدی ؟؟؟

در روز دوم و سوم تبلیغات  علت یورش شبانه برخی افراد معلوم الحال برای جمع آوری تبلیغات رقبای این لیست ها به بهانه پاکسازی چه بود؟ 

اگر هزینه های گردهمایی و تبلیغات گسترده و بدون مرز منتخبین شورا یا بهتر بگویم کاندیدای لیست  مافیایی و تضمینی با نیات خیر خواهانه با شعار  خدمت به مردم، بجای این  هزینه های میلیاردی هدر رفته، صرف کمک به فقرا و محرومین و مناطق کمتر برخوردار شده بود چه می شد؟ 

جلسات مخفی و سازمان یافته  تحمیلی و وعده های اغواگرانه مافیای لیست با حضور یاوران شورای محلات تحت عنوان ائتلاف و سهمیه ۵ نفره برای انتخاب افراد مطروحه در لیست،  همه اینها و سوالات مشابه دیگر از اقدامات مشکوک حامیان و پشتیبانی از تخلفات مختلف در مصادره آرا  ذهن همگان را بخود مشغول ساخته و در این ارتباط مردم حق دارند منتخبین و خائنین به امانت( رای ) نزد متولیان بوده را بشناسند. 

از این رو به نظر من مردم بایست در پاسخگو نمودن منتخبین خود در شفاف سازی  اقدامات  انتخاباتی تلاش و مشارکت بیشتری نموده تا در آینده شاهد تکرار این مصیبت ها نباشیم.    

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هزینه ها لیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۶۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند

جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در خصوص لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و پیشنهاد دولت مبنی بر کاهش مالیات عملکرد تولید خاطرنشان کرد: کسانی که در بخش تولید در کشور فعالیت دارند، در واقع در حال ارائه خدمت به مردم هستند. این افراد سرمایه خودشان را در خدمت اقتصاد کشور قرار داده اند. هر چقدر این بخش را تقویت کنیم، اقتصاد کشور رو به بهبودی می رود و سطح زندگی مردم افزایش می یابد. بنابراین، باید حمایت حداکثری از تولید در دستور کار باشد.

محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفت و گو با قدس خاطرنشان کرد: در طرف مقابل، کسانی که در عرصه های سفته بازی و سوداگری فعال هستند، تنها سود و منافع خودشان را در نظر دارند و به ضرر اقتصاد کشور عمل می کنند. مقابله با این فعالیت ها و اخذ مالیات از این حوزه ها می تواند کارگشا باشد. به نحوی که تولید از جذابیت بیشتری برخوردار شود و سرمایه ها به این حوزه سوق داده شود.

جوکار گفت: در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی برای سرمایه های خرد مردمی می تواند به جذب سرمایه ها به بخش های مولد اقتصاد کشور کمک کند. نیاز است در کنار این مشوق ها به اعتمادسازی برای مردم اقدام کنیم. مردم باید مطمئن باشند که در مقابل سرمایه گذاری هایی که انجام می دهند، سود تضمینی دریافت می کنند. در این صورت است که سرمایه هایشان را در بخش های مولد اقتصاد کشور به کار می اندازند.

وی ادامه داد: با توجه به پیشنهاداتی که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مبنی بر کاهش مالیات عملکرد تولید، در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی برای سرمایه گذاری های خرد مردمی و مقابله با سوداگری این لایحه مهم ترین لایحه دولت در راستای تحقق شعار سال است. رویکرد دولت در اعطای مشوق های هدفمند در زمینه مناطق کمتر برخوردار زمینه را برای توسعه متوازن کشور نیز فراهم خواهد کرد.

جوکار گفت: امروز اگر مردم دارایی هایشان را در بازارهایی مانند سکه، طلا و ارز سرمایه گذاری می کنند، به این دلیل است که می خواهند ارزش پول خودشان را حفظ کنند. در شرایطی که بتوانیم به مردم در خصوص سود حاصل از سرمایه گذاری شان اطمینان دهیم، قطعاً آن ها ترجیح می دهند سرمایه هایشان را در بازارهای مولد به کار بیندازند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس خاطرنشان کرد: ایجاد ثبات اقتصادی در کشور و کنترل تورم می تواند بستری برای اجرای پیشنهادات مطرح شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم باشد. این لایحه با این ویژگی ها باید با فوریت در مجلس مورد بررسی و تصویب قرار بگیرد.

گفتنی است، سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است. به عقیده بسیاری از کارشناسان، تحقق این شعار مستلزم رونق بخشیدن به تولید و مقابله با فعالیت های مخرب در کشور است.

لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم با هدف مقابله با سوداگری توسط دولت به مجلس ارائه شده است. کارشناسان اعتقاد دارند که دولت با ارائه این لایحه، اولین گام را در راستای بهبود وضعیت اقتصاد کشور به نفع تولید برداشته است. به زعم آنان، حالا مجلس وظیفه دارد به سرعت به بررسی این لایحه بپردازد و با تصویب آن قدم موثری در زمینه حمایت از تولید بردارد.

در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم، پیشنهاداتی همچون کاهش مالیات عملکرد تولید به میزان 40 درصد، حمایت از صادرات و شرکت های صادرات محور، معافیت مالیاتی مناطق آزاد، مشوق های مالیاتی برای سرمایه گذاری های خرد مردمی و معافیت های مالیاتی 100 درصدی برای سرمایه گذاری در مناطق کمتر برخوردار مطرح شده است.

ارائه مشوق‌های مالیاتی جدید به بخش تولید که در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم مطرح شده است، نظیر اعطای معافیت 100 درصدی سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار یا اعطای مشوق‌های هدفمند در جهت جلوگیری از خام‌فروشی صنایع و توسعه زنجیره ارزش، جذابیت و رقابت پذیری صنعت و تولید کشور را برای سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی داخلی و همچنین بازارسازی در بازار جهانی افزایش‌ می‌دهد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • شکست سنگین حزب سوناک در انتخابات شوراهای شهر/حزب مخالف خواستار برگزاری انتخابات سراسری شد
  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان