Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@10:03:35 GMT

کتاب جهادگران عرصه سلامت در استان همدان تدوین شد

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۵۸۱۱۴

کتاب جهادگران عرصه سلامت در استان همدان تدوین شد

«محمد برخوردار» روز شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون یک کتاب دیگر با چنین موضوعی در کشور کار شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه غسالان جهادگران گمنام روزهای کرونایی هستند خاطرنشان کرد: با توجه اینکه کتاب با موضوع جذاب و جدیدی انتخاب شده و با قلمی ساده و روان به رشته تحریر در آمده انتظار می رود مورد اقبال قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخوردار با بیان اینکه تدوین کتاب به اتمام رسیده و به زودی توسط انتشارات حماسه ماندگار و انتشارات سریر چاپ و روانه بازار می شود ادامه داد: کتاب " ایستاده در غبار" به نویسندگی "لیلا گودرزیان فرد"، نویسنده استان همدان و با مصاحبه گری "عاطفه ابرار پیراسته" انجام گرفته که مدیریت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با همکاری آنها کتاب های دیگری در دست تدوین دارد.

نویسنده کتاب" ایستاده در غبار " نیز در این باره گفت: این کتاب با زبانی ساده و روان درباره خاطرات ۲ جهادگر غساله بوده که برای عموم مردم نگاشته شده است، در این کتاب راوی به بیان سختی ها، اضطراب ها و موانعی که برای تغسیل اموات کرونایی در استان همدان داشته می پردازد.

«لیلا گودرزیان فرد» اظهار کرد: در این کتاب تلاش شده که کار پراهمیت و مقدس جهادگران همدانی که به صورت گمنام در این راه قدم گذاشتند و جان خود را به خطر انداختند به خوبی برای مردم نقل شود.

وی تاکید کرد: بانوان همدانی همچون زمان جنگ وارد میدان شدند، عرصه ای که حتی بسیاری از مردان توانایی رویارویی با آن شرایط را نداشتند.

این نویسنده و پژوهشگر حوزه دفاع مقدس هدف از نگارش این کتاب را لبیک به فرمان رهبر انقلاب اسلامی در زمینه تغسیل و تدفین شرعی اموات کرونایی دانست و گفت: در شرایطی که بسیاری از افراد همچون زمان جنگ پا پس کشیدند و نظاره گر بودند، اقدام ارزشمند آنها شایسته تدوین و نگارش است تا در تاریخ ماندگار شود.

وی درباره انتخاب عنوان کتاب نیز گفت: جهادگران عرصه سلامت نیز همچون رزمندگان زمان جنگ در خط مقدم ایستادند و در شرایطی که کرونا تمام جهان را فرا گرفته بود جان خود را بر کف دست گرفتند.

مصاحبه گر کتاب" ایستاده در غبار" نیز در این باره با بیان اینکه حفظ کرامت اموات کرونایی برای ما مسلمانان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است افزود: اوایل شیوع این ویروس دیدیم که اموات کرونایی بدون تغسیل و تدفین کامل شرعی و فقط با تیمم دفن می‌شدند که این امر کرامت مومن را زیر سوال برده و پذیرش آن برای بازماندگان بسیار سخت بود.  

«عاطفه ابرار پیراسته» تصریح کرد: در شرایطی که رعب و وحشت از این ویروس در جامعه حاکم شده بود جهادگران در اقدامی مخلصانه به تغسیل و تدفین اموات کرونایی با رعایت کامل شئونات اسلامی و حفظ کرامت آنها پرداختند.

وی با تاکید بر اینکه این اقدام جهادگران شایسته قدردانی و تقریر چندین کتاب است، افزود: نویسندگان با قلم زدن در این حوزه همچون دوران دفاع مقدس ارزش های انسانی حاکم بر جامعه ایران اسلامی را به رشته تحریر درمی آورند تا چراغ راه آیندگان باشد.

مصاحبه گر کتاب ایستاده در غبار گفت: تحقیق و پژوهش در این حوزه از اوایل سال آغاز شد و قرار هست چندین کتاب در زمینه جهادگران عرصه سلامت نگاشته شود. 

وی حمایت و توجه به نویسندگان نوقلم توسط اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس را امری ستودنی دانست و گفت: توجه و اعتماد مسئولان به جوانان عرصه را برای بیان افکار و ایده های جدید باز و شور و شوق نویسندگی را در آنها تقویت می کند.

در بخشی از این کتاب می خوانیم: «در لحظات اول، نفس کشیدن در محیط غسال خانه آن هم با آن همه پوشش برایم سخت بود، گرمای نفسم به صورتم می خورد، عینکم بخار می کرد و به سختی می شد اطراف را دید، چاره ای نبود باید تحمل می کردم.

در این فضای غبارآلود کرونایی در خط مقدم ایستاده بودم، مرگ بازیچه دستانم شده بود، قطرات عرق از سر و صورتم جاری می شد حتی نمی توانستم آن را پاک کنم چند لحظه از حضورم در آن محیط نگذشته بود که فهمیدم مهمان داریم، مهمانی که باید پاکیزه می شد تابه دیدار معبودش برود.....»

برچسب‌ها بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ویروس کرونا همدان کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ویروس کرونا همدان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ویروس کرونا همدان کتاب ایستاده در غبار اموات کرونایی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۸۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر جانباز شهید پاسبان در تربت جام آرام گرفت

پیکر جانباز شهید "حاج محمد ابراهیم پاسبان" در قطعه شهدای تربت جام آرام گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازتربت جام، جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس "شهیدحاج محمدابراهیم پاسبان" پس از 38 سال تحمل درد و رنج ناشی از عوارض بمباران شیمیایی توسط دشمن بعثی به یاران شهیدش پیوست.

پیکر مطهر این جانباز شهید دفاع مقدس صبح امروز از محل تیپ 38 زرهی تا میدان حضرت ولیعصر(عج) شهرستان تربت جام تشییع و پس از اقامه نماز، پیکر مطهر این شهید در گلزار شهدای بهشت نبی(ص) آرام گرفت.

در این محفل معنوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی باگرامیداشت یاد شهدا و ایثارگران و جانبازان، گفت: جانباز 70 درصد دفاع مقدس حاج ابراهیم پاسبان 38 سال با تمحل درد و رنج فراوان با دستگاه اکسیژن نفس می‌کشید.

حجت الاسلام حسن زاده نامقی با اشاره به اینکه شهدا را از دست ندادیم بلکه به دست آوریم افزود: اقتدارنظام جمهوری اسلامی ایران مدیون خون شهیدان ، تلاش شبانه روزی و جانفشانی نیروهای مسلح و حضورمقتدرانه و پشتیبانی مردم در صحنه است .

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • سعی کردیم به واقعیت وفادار باشیم / فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • سعی کردیم وفادار به واقعیت باشیم/فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • پیکر جانباز شهید پاسبان در تربت جام آرام گرفت
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد