Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی بر رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید کرد و گفت: تزریق واکسن در استان اجباری است.

محمدعلی شجاعی در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا  که پنجم تیرماه در محل استانداری برگزار شد، با بیان اینکه بر اساس گزارش های ملی و استانی خراسان شمالی از استان های با روند نزولی بیماری کرونا به لحاظ تعداد بستری و فوتی است، اظهارکرد: تمامی افراد واجد شرایط سنی اعلام شده از سوی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برای واکسیناسیون باید واکسینه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند خوب انجام واکسیناسیون در استان، تصریح کرد: واکسن اختصاص یافته به عوامل اجرایی انتخابات باید بر اساس شاخص هایی مانند سن و نسبت جمعیت عوامل اجرایی در شهرستان ها طی برنامه زمان بندی تزریق شود.

شجاعی با تاکید بر اینکه تزریق واکسن دلبخواهی نیست و بهداشت و درمان استان باید نظارت ویژه داشته باشد، افزود: به توصیه و ارشاد اکتفا نشود و در صورت نیاز از سیستم نیروی انتظامی، امنیتی، قضایی و بسیج کمک گرفته شود.

وی گفت: برخی از استان ها اکنون در وضعیت قرمز شیوع بیماری کرونا هستند و استان باید محدودیت های لازم در خصوص مراودات با این استان ها و شهرها را در دستور کار داشته باشد.

شجاعی افزود: لیست اماکن گردشگری مهم استان به تفکیک به فرمانداران اعلام شود تا بر نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی نظارت شود.

مقام عالی دولت در خراسان شمالی با قدردانی از مردم شهرستان مانه و سملقان به لحاظ رعایت ۸۸ درصدی پروتکل های بهداشتی، گفت: سایر شهرستان ها باید جایگاه خود را ارتقاء دهند.

شجاعی افزود: دورکاری برای کارمندان دستگاه های اجرایی ضروری و غیر ضروری بر اساس رنگ بندی اعلام شده از سوی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا است و دورکاری برای دستگاه هایی است که ماهیت کار آنان بر اساس دورکاری امکان پذیر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس خراسان شمالي پروتکل های بهداشتی بیماری کرونا خراسان شمالی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۸۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس مصوبه هشتادمین نشست هیات مقررات زدایی در پایان سال گذشته، دبیرخانه این هیأت موظف بود تا موارد اصلاحی میزان حرایم تعیین شده در دستورالعمل مربوط به رعایت حرایم بهداشتی بین واحدهای دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی تا تاریخ ٣۱ فروردین ۱۴۰۳ تعیین و در درگاه ملی مجوزها اعمال کند و بر این اساس از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغیه رییس سازمان دامپزشکی درباره حرایم بهداشتی دامی برای فعالان اقتصادی لازم الاجرا نیست.

به دنبال این مصوبه بود که در پایان فروردین ماه مجتبی نوروزی، اعلام کرد که سازمان دامپزشکی حذف قانون سابق فواصل و حرایم بهداشتی اعلام و آن را به استان‌ها ابلاغ کرده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین اعلام کرد که از امروز، مجوز کسب و کارهای حوزه دامپزشکی بر اساس دستورالعمل جدید فواصل بهداشتی، صادر خواهد شد.

به گفته وی بعد از ۵۰ سال قانون فواصل بهداشتی بازنگری شد و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در این حوزه به سرانجام رسید.

بر اساس آمارها، بیش از ۴ هزارو ۴۰۰ متقاضی مجوز کسب و کار تولیدات دامی به دلیل آنچه فواصل و حرایم بهداشتی اعلام می‌شد، بلاتکلیف مانده بودند.

محمدمهدی صفری، کارشناس مرکز پایش و بهبود فضای کسب و کار در خصوص ورود این مرکز به موضوع حرایم و فواصل بهداشتی دامپزشکی می‌گوید، آغاز مطالعه و بررسی این موضوع مرکز پایش محیط کسب و کار ابتدا با گزارش‌ها و شکایت مردمی بود؛ مردم تماس می‌گرفتند، نامه می‌فرستادند و گلایه داشتند که می‌خواهیم مجوز بگیریم اما سازمان دامپزشکی مانع مجوز می‌شود، می‌گوید حریم را رعایت نکردید.

به گفته وی بر اساس بررسی های این مرکز، ۴ هزار و ۴۰۰ مجوز کسب و کار در طول ۵ سال یعنی سال های ۹۷ تا ۱۴۰۱ فقط به دلیل عدم رعایت حریم بهداشتی رد شدند؛ یعنی ۴ هزار و ۴۰۰ فعال حوزه دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته به اینها با انگیزه می خواستند کسب و کاری را شروع کنند اما به در بسته خوردند.

وی با اشاره به چند نوبت نامه نگاری با وزارت جهاد کشاورزی از سوی مرکز و سپس نامه وزیر اقتصاد به وزیر وقت کشاورزی و طرح این مشکل و درخواست اصلاح آن یادآور شد: بالاخره در آبان ماه سال گذشته جلسه‌ای تشکیل شد و قول اصلاح در این خصوص داده شد.

گفتنی است در خصوص حرایم و فواصل بهداشتی ماده ۱۹ قانونی که مصوب ۵۳ سال پیش یعنی سال ۱۳۵۰ است الزاماتی تعیین و در سال ۱۳۵۱ آیین نامه آن در هیأت وزیران وقت مصوب می‌شود اما در سال ۱۳۸۸ در قانون نظام جامع دامپروری مقرر می‌شود که وزارت جهاد کشاورزی دستورالعمل دیگری را تدوین کند اما این دستورالعمل گرچه در سال های بعد نوشته شد اما به تایید هیات وزیران نرسید و لذا مبنا همان قانون بیش از ۵۰ سال پیش بود.

کد خبر 6092493

دیگر خبرها

  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • مرزی‌ترین نقطه خراسان شمالی سینما خواهد داشت
  • زنگ سپاس معلم در خراسان شمالی به صدا درآمد
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است