Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن درویشیان در نشست خبری خود به مناسبت هفته قوه‌قضائیه با گرامیداشت ۷۲ تن شهید هفتم تیر و تبریک برگزاری انتخابات، گفت: مردم بار دیگر با حضور در انتخابات ثابت کردند پای نظام و مقام معظم رهبری هستند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: یکی از حوادثی که همه ما را غمگین کرد جان باختن دو خبرنگار بود که خدمت اصحاب رسانه تسلیت عرض می‌کنم و به همکارانم گفتم که این موضوع را پیگیری کنند هم‌چنین دستور دادم که ایمنی اتوبوس‌ها بررسی شود زیرا بعد از این اتفاق نیز حادثه تلخ تصادف سربازان را داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با رویکردهای قوه‌قضائیه گفت: یکی از موضوعات حائز اهمیت پیگیری‌ ماموریت مندرج در سند تحول قوه‌قضائیه است و ما ۱۲ ماموریت داریم نکته دیگر جهت‌گیری‌های کلان سازمان بازرسی است که یکی از آن‌ها پیگیری‌های همه جانبه است تا به سمت نظارت‌های ماموریت محور حرکت کنیم به همین دلیل نظارت ما بر پایه

رئیس سازمان بازرسی کشور در رابطه با اقدامات این سازمان گفت: تعداد بازرسی‌های ما در سال ۹۹ و سه ماهه امسال ۴۵۷۶ و ۱۷۰۱ گزارش بود و مجموع گزارشات در این بازه ۷۵۷۳ گزارش در سال ۹۹ و ۱۲۹۶ گزارش برای سه ماهه امسال است هم‌چنین تعقیب انتظامی کارکنان و اداری مدیران ۲۷۲۱ گزارش بود و تعقیب کیفری ۱۰۴۳ گزارش و ابطال مصوبات خلاف قانون در سال ۹۹، ۶۳ مورد بوده است که ریز این آمار و به تفکیک معاونت ها وجود دارد.

وی گفت: در رابطه با ترک فعل‌ها بیش از ۷۰ پرونده در این مورد داریم که در رابطه با اراضی ملی، شهرداری‌ها و مواردی مربوط به خلع ید و تصرف از اراضی در این موارد است هم‌چنین یرخی از مصادیق اقدامات ما در نتیجه بازرسی‌ها مثل بحث جمعیت است که پیگیری‌های جدی و مستمری همکاران ما چه در رابطه با وظایف وزارت بهداشت و طرح مجلس انجام دادند و بحث غربالگری و سقط جنین را پیگیری کردند هم‌چنین تولید مرغ لاین ایرانی با پیگیری‌هایی که انجام شد در مدار تولید قرار گرفت و اگر دولت پیگیری کند شاید بتوانیم تا پایان سال جاری به خودکفایی در این سویه مرغ برسیم که هم موجب کاهش خروج ارز به ارزش یک میلیارد دلار می‌شود و هم موجب سالم‌تر شدن می‌شود

وی گفت: «مسئله‌محوری» است و حول این موضوع برنامه‌های خود را تعیین کردیم و ۵۰ درصد فعالیت ما در سال جاری بر پایه مسائل اصلی کشور است.

درویشیان خاطرنشان کرد: در فرمان ۸ ماده‌ای رهبری در سال ۸۰ یکی از محورها شناسایی آسیب‌ها توسط دستگاه‌های نظارتی است و ما یکی از موضوعاتی که دنبال کردیم و در سال جاری بر آن متمرکز شدیم شناسایی آسیب‌های اساسی است که چه بسترهایی موجب ایجاد رانت و فساد می‌شود و می‌خواهیم این آسیب‌ها را به دستگاه‌های آسیب‌زدا اعلام کنیم.

رئیس سازمان بازرسی کشور در رابطه با اقدامات این سازمان گفت: تعداد بازرسی‌های ما در سال ۹۹ و سه ماهه امسال ۴۵۷۶ و ۱۷۰۱ گزارش بود و مجموع گزارشات در این بازه ۷۵۷۳ گزارش در سال ۹۹ و ۱۲۹۶ گزارش برای سه ماهه امسال است هم‌چنین تعقیب انتظامی کارکنان و اداری مدیران ۲۷۲۱ گزارش بود و تعقیب کیفری ۱۰۴۳ گزارش و ابطال مصوبات خلاف قانون در سال ۹۹، ۶۳ مورد بوده است که ریز این آمار و به تفکیک معاونت‌ها وجود دارد.

وی گفت: در رابطه با ترک فعل‌ها بیش از ۷۰ پرونده در این مورد داریم که در رابطه با اراضی ملی، شهرداری‌ها و مواردی مربوط به خلع ید و تصرف از اراضی در این موارد است هم‌چنین یرخی از مصادیق اقدامات ما در نتیجه بازرسی‌ها مثل بحث جمعیت است که پیگیری‌های جدی و مستمری همکاران ما چه در رابطه با وظایف وزارت بهداشت و طرح مجلس انجام دادند و بحث غربالگری و سقط جنین را پیگیری کردند هم‌چنین تولید مرغ لاین ایرانی با پیگیری‌هایی که انجام شد در مدار تولید قرار گرفت و اگر دولت پیگیری کند شاید بتوانیم تا پایان سال جاری به خودکفایی در این سویه مرغ برسیم که هم موجب کاهش خروج ارز به ارزش یک میلیارد دلار می‌شود و هم موجب سالم‌تر شدن می‌شود

درویشیان ادامه داد: تعیین تعرفه دندانپزشکی نیز با پیگیری‌های ما در حوزه بهداشت و درمان به تصویب رسید و ابلاغ شد و بسیاری کسانی که از وضعیت خوب مالی برخوردار نبودند تا قبل از این نمی‌توانستند از این درمان استفاده کنند. هم‌چنین ما شاهد کاشت ۲۰ هزار درخت و خرید تضمینی گندم نیز هستیم. در حوزه کرونا از ابتدای شیوع این ویروس تا الان بیش از ۱۰۰ هشدار به رئیس‌جمهور و سازمان‌های مختلف داده شده است هم‌چنین در ارتباط با تولید واکسن همکاران ما در وزارت بهداشت مستقر هستند و پیگیری می‌کنند.

درویشیان در پاسخ به سوالی در رابطه با سامانه گزارشگران فساد گفت: در این سامانه ۴۴ پرونده تشکیل دادیم تعداد گزارش‌های ثبت شده از کسانی که با مشخصات گزارش کردند ۲۱۱۲ گزارش است ۴۲۵ مورد آن در دست بررسی است و تاکید می‌کنیم کسانی که گزارشی به ما اعلام می‌کنند حتی‌الامکان گزارش‌ها را با مشخصات ثبت کنند تا در صورت ابهام با ان‌ها در ارتباط باشیم و حدود ۴۴ هزار و ۸۰۰ گزارش نیز به صورت ناشناس در این سامانه ثبت شده است.

وی در ارتباط با قطعی برق نیز گفت: بلافاصله که این موضوع مطرح شد مفصل این موضوع را بررسی کردیم و بعد از آن بازرسی فوق‌العاده‌ای را ترتیب دادیم و هیئتی را در وزارت نیرو مستقر کردیم و یکی از مشکلات در حوزه برق که موجب قطعی‌های اخیر شد این است که باید سالانه ۵ هزار مگاوات تولید برق اضافه شود در صورتی که کمتر از ۵۰ درصد اتفاق افتاد که وزیر دلیل آن را کمبود اعتبارات دانست و کاهش بارندگی در ۵۰ سال اخیر و گرمی هوا و تولید رمزارزها نیز از دیگر عوامل این موضوع بود. ۲۰۰۰ هزار مگاوات برق برای تولید رمزارزها استفاده می‌شود و آقای رئیس‌جمهور دستور داد که از تولید رمزارزهای غیرمجاز جلوگیری شود. پیشنهاد راهبردی ما تاسیس وزارت‌خانه انرژی است تا همه مسائل در آن‌جا حل و فصل شود.

درویشیان در خصوص مدیریت فضای مجازی گفت: در خصوص فضای مجازی نیز یک کارگروه ویژه تشکیل دادیم که با دادستانی همکاری می‌کند، این موضوع یکی از موضوعات مهم کشور است که برخی از آثار تخریبی آن را در انتخابات دیدیم و حتما از دستگاه‌های اجرایی وظایفشان را در این خصوص مطالبه می‌کنیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با نظر نهایی سازمان در خصوص برگ سبز گفت: این موضوع اختلاف دیرینه بین سازمان ثبت اسناد و نیروی انتظامی است. بخشنامه‌ای را رئیس پیشین قوه‌قضائیه و رایی هم دیوان عدالت صادر کردند، اخیرا شکایتی از سازمان ثبت اسناد دریافت کردیم که در حال بررسی است. بر اساس سابقه این موضوع و نظرات کارشناسی و ادعاهای نیروی انتظامی در دست بررسی است که نتیجه آن اعلام می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی در رابطه با ترک فعل مسئولان در حوزه کالاهای اساسی گفت: این موضوع، موضوع مهمی است و ما معتقدیم ظرفیت کشور برای تولید نهاده‌های دامی بیش از آن چیزی است که اکنون وجود دارد و ما معتقدیم حتی می‌توانیم در این زمینه خودکفا شویم، ما هشدارهای متعددی را در رابطه با نهاده‌های دامی به رئیس‌جمهور و معاون اول ایشان دادیم و همکاران در بازرسی‌های وزارت صمت نیز این موضوع را پیگیری می‌کنند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ارتباط با حوزه بورس و خسارات مردم در این حوزه گفت: موضوع بورس از موضوعاتی است که همه بخش‌ها به آن ورود داشتند و ما برحسب وظیفه قانونی نظارت بر بورس از همان ابتدا ورود کردیم و هشدارهایی را به وزیر محترم اقتصاد و رئیس سازمان بورس دادیم، دولتی‌ها نباید ورود مردم به این حوزه را تبلیغ می‌کردند و مردم به آن‌ها اعتماد کردند، ما گزارشات مفصلی در این رابطه دادیم و علل این وضعیت را تشریح و پیشنهادی نیز ارائه کردیم و امیدواریم در دولت مردمی این پیشنهادها مورد توجه قرار گیرد. یک تخلف این است که در سال ۹۸ و به ویژه در سال ۹۹ تسهیلات به کارگزاری ‌های بورسی داده شده است در حالی که طبق بخشنامه‌ سازمان بورس دادن تسهیلات به کارگزاری‌های بورس خلاف قانون است. ما از همان ابتدای شتاب نامتعارف بورس هشدار دادیم که این شتاب منطقی نیست و مخصوصا کسانی که سرمایه‌های خرد را وارد کردند بیشتر متضرر شدند.

درویشیان در رابطه با پیگیری‌های این سازمان برای اعاده اموال نامشروع مسئولان گفت: طبق قانون مسئولیتش با قوه‌قضائیه است و دیوان محاسبات مکلف هست اگر اموال نامشروعی هست به قوه‌قضائیه اعلام کند و در حال حاضر گزارشی نداریم که چه پیگیری‌های انجام شده است زیرا این کار نتیجه همکاری چند دستگاه از ۱۳ سال پیش است.

وی در رابطه با افزایش قیمت بلیط هواپیما و ورود سازمان بازرسی نیز گفت: ما این موضوع را رصد مردیم و همکاران ما در حوزه امور راه‌ و شهرسازی اقداماتی را انجام دادند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با اخلال در برخی شعب رای‌گیری نیز گفت: ما از همان ابتدا نظارت بر این موضوع که کاندیداها از امکانات دولتی نباید استفاده کنند را انجام دادیم اما نظارت بر اجرای انتخابات برعهده شورای نگهبان است و ما وظیفه‌ای در این خصوص نداریم به همین دلیل دخالتی نداشتیم اما کاستی‌ها در روز انتخابات را پیگیری کردیم و گزارشی نیز آماده کردیم و قرار است گزارش را به دادستان کل ارائه دهیم.

وی در رابطه با قرعه‌کشی خودروها گفت: این موضوع، موضوع ملی است و در مقطعی شورای رقابت قیمتی را براساس شاخص‌هایی که تعیین کرده بود اعلام کرد اما بررسی‌های ما حاکی از آن بود که اطلاعاتی که به شورای رقابت داده شده دقیق نبوده و در نهایت با پیگیری‌های ما از افزایش قیمت خودرو در پایان سال جلوگیری شد.

درویشیان در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده و حکم انفصال معاون شهردار تهران به دلیل ترک فعل او در حادثه کلینیک سینا اطهر گفت: بلافاصله بعد از آن حادثه بازرسی‌هایی را انجام دادیم، شهرداری منطقه یک، شهردار سابق منطقه یک و معاون خدمات شهری مجرم شناخته شدند، یک نفر به انفصال دائم محکوم شد، یک نفر کسری حقوق دریافت کرد البته آرا قابل تجدید نظر هستند و هنوز رای نهایی اعلام نشده است.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا شهردار سابق منطقه یک همان معاون فعلی شهردار تهران است یا خیر گفت : بله همان فرد است.

رئیس سازمان بازرسی در رابطه با پیگیری‌های پرونده ویلموتس نیز گفت: گزارش نهایی این موضوع به دادسرا ارسال شده و از ۸ نفر تحقیق به عمل آمده است.

درویشیان در رابطه با ورود این سازمان به ساخت واکسن برکت و ایمنی‌زایی آن گفت: همکاران ما از نزدیک به طور روزانه اقدامات را رصد و پالایش می‌کنند چه در رابطه با صدور مجوزهای کمیته اخلاق و چه تست‌های بالینی این واکسن، واکسن برکت بالای ۹۲-۹۳ درصد ایمنی ایجاد می‌کند و مجوز لازم را هم از وزارت بهداشت دریافت کرده البته ممکن است برخی عوارض را ایجاد کند اما این‌که ثابت شود و پزشکی قانونی اعلام کند فوت در اثر واکسن بوده را نداشتیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سازمان بازرسی واژگونی واژگونی اتوبوس سازمان بازرسی کل کشور رئیس سازمان بازرسی کشور در رابطه سه ماهه امسال وزارت بهداشت هم چنین قوه قضائیه سال ۹۹ همکاران ما بازرسی ها سال جاری هم موجب نیز گفت ترک فعل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۸۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه شورای معاونین با بیان روایتی از امام صادق (ع) گفت: ایشان فرمودند، ثلاث من علامات المؤمن: "علمه بالله و من یحب و من یبغض"؛ سه چیز از علامات مؤمن بوده که شامل شناختن خدا و شناختن دوستان و دشمنان خدا است.

رئیس دیوان عالی کشور در تشریح این مطلب ادامه داد: نیاز امروز جامعه ما معنویت است، معنویتی که در پرتو قرآن و عترت ظهور می‌کند و در خداشناسی و اعتقاد به انبیا و اولیا و عمل به واجبات و ترک محرمات یافت می‌شود، دشمن شناسی، زمان شناسی، اطاعت از، ولی امر و بصیرت چراغ عبور از فتنه‌های زمانه است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری افزود: مردم مؤمن و متعهد ما همانگونه که در ۴۵ سال گذشته نشان داده‌اند، با حضور آگاهانه خود در صحنه‌های مختلف، نقشه‌های دشمنان زبون و استکبار جهانی را نقش بر آب ساخته و خواهند ساخت. ان‌شاءالله.

وی در ادامه با اشاره به سفر اخیر خود به استان سیستان و بلوچستان و حضور در مراسم معارفه رئیس کل دادگستری این استان تصریح کرد: مردم نجیب و انقلابی سیستان و بلوچستان شایسته بهترین‌ها هستند، هر چند مسئولین امر تمام تلاش خود را در جهت خدمت به مردم این استان به کار گرفته‌اند، اما مشکلات فراوان است و به فضل خداوند متعال شاهد شکوفایی اقتصادی در این استان پهناور خواهیم بود.

عضو شورای عالی قضائی با تبریک به حجت الاسلام والمسلمین خلیلی به عنوان معاون اول قوه قضائیه برای وی آرزوی توفیق کرد و از زحمات حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصدق تقدیر و تشکر کرد و گفت: خدمت به مردم در دستگاه عدلیه توفیق بزرگی است که باید قدردان آن باشیم و شکر نعمت آن را با کار و تلاش جهادی در جهت اجرای هر چه بیشتر عدالت به جای آوریم.

وی با اشاره به برنامه‌های دیوان عالی کشور در سال جدید تصریح کرد: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضائی و برنامه‌های ابلاغی سال ۱۴۰۳ پیش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

رئیس دیوان عالی کشور بر تعامل و ارتباط هر چه بیشتر قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان‌ها در جهت تسریع رسیدگی، جلوگیری از اطاله دادرسی و اتقان آرا تاکید کرد.

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی در جهت تحقق شعار سال افزود: معاونت نظارت دیوان عالی کشور برنامه‌ریزی لازم را برای نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی با همکاری با رؤسای دادگستری استان‌ها و شعب ویژه محاکم در اولویت کاری خود قرار دهد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌های قضائی را یکی از مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی و تاکید بر دقّت و تمرکز و نیز اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری حداکثری از ازدیاد درخواست‌های اعاده دادرسی از احکام، مورد توجه و اهتمام جدی رؤسای کل دادگستری قرار گیرد.

کد خبر 6090141

دیگر خبرها

  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • بازداشت مردی که با زنجیر به مسافران اتوبوس حمله کرد
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • حماس: فعالیت آنروا باید زیرنظر سازمان ملل ادامه یابد
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند