Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:59:15 GMT

افزایش اشتغال زندانیان به ۷۲ درصد در زنجان

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۵۹۱۷۶

افزایش اشتغال زندانیان به ۷۲ درصد در زنجان

ایسنا/زنجان رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت: اشتغال زندانیان در زنجان از ۵۹ درصد به ۷۲ درصد رسیده است.

به گزارش روابط‌عمومی دادگستری‌کل استان زنجان، حجت‌الاسلام و المسلمین اسماعیل صادقی‌نیارکی ظهر امروز (پنجم تیرماه) در بازدید از زندان و دیدار چهره به چهره با زندانیان، ضمن تبریک هفته قوه قضاییه و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران باوفای ایشان و تقدیر و تشکر از حضور همه قضات، اظهار کرد: دستگاه قضایی استان چند مرتبه در سال به طور مستمر برنامه بازدید از زندان و دیدار با زندانیان را برگزار می‌کند که پررنگ‌ترین برنامه در این راستا در هفته قوه قضاییه بوده که همه قضات استان دیدار چهره به چهره با زندانیان در جهت حل مشکلات آنان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سیاست‌های دستگاه قضایی دوره تحول، برنامه دیدار چهره به چهره با زندانیان است که این برنامه به‌ طور همزمان در همه زندان‌های استان نیز برگزار می‌شود. بر اساس گزارش سازمان زندان‌ها، استان زنجان هم در ارزیابی‌های سال گذشته و هم در ارزیابی سه ماهه امسال جزو سه استان برتر بوده است.

این مسئول ادامه داد: اگر بین مصلحت جامعه و به خطر افتادن آرامش و امنیت عامه‌ مردم و مصلحت زندان یکی را انتخاب کنیم، مصلحت جامعه برای ما اولی است، حتی اگر جامعه آماری زندان افزایش یابد و برای ما امنیت و آرامش جامعه و مردم مهم‌تر از همه چیز است.

صادقی‌نیارکی تصریح کرد: موضوع اتهامات در سطح کشور ۵ درصد کاهش یافته است؛ این در حالی است موضوع اتهامات در استان زنجان ۹ درصد کاهش داشت که البته در برخی از بخش‌ها این درصدها کاهش زیادی داشته است. اشتغال زندانیان در سه ماهه اول سال‌جاری از ۵۹ درصد به ۷۲ درصد افزایش یافته است. موضوع اشتغال زندانیان امر مهمی است که باید به دقت پیگیری شود. بایستی بستر اشتغال زندانیان را فراهم کنیم تا زندانی بعد از اتمام محکومیت بتواند شغلی داشته باشد و خانواده زندانی نیز دچار مشکلات معیشتی نشود.

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان یادآور شد: زندان‌ها را باید به دانشگاه تبدیل کنیم. اسم زندان نیز باید به کانون اصلاح و تربیت تغییر یابد. ما باید زندان را از دانشگاه بزه‌کاری به دانشگاه علمی و تربیتی تبدیل کنیم. اساساً نگاه اسلام به زندان، نگاه اصلاح و تربیتی است. ما باید روح قرآن را در مجموعه زندان حاکم کنیم.

وی از آزادی ۵۷ زندانی به همت خیران خبر داد و خاطرنشان کرد: افرادی که آزاد می‌شوند، انسان‌های بی‌انضباط نیستند که جامعه را با اعمال و کارهای خود مختل کنند، بلکه این‌ها محکومان جرایم غیرعمد مالی هستند که نه تنها جامعه با حضور این‌ها به مخاطره نمی‌افتد، بلکه نبودشان ممکن است در رفتار خانواده‌شان مخاطره ایجاد کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان اشتغال زندانیان اشتغال زندانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان نقش اصلی و تأثیرگذار در توسعه و بالندگی جامعه دارند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی خاتمی عصر یکشنبه در نخستین همایش معلم ماندگار (تجلیل از معلمان بازنشسته بالای ۸۰ سال استان)، با بیان اینکه معلمان نقش اصلی و تأثیرگذار در توسعه و بالندگی جامعه دارند و باید توجه به جایگاه این قشر صورت گیرد، گفت: بزرگترین مؤلفه قدرت یک کشور، نیروی انسانی است.

وی نقش معلمان را در تربیت نیروی انسانی توانمند و متعهد را بی‌بدیل و اساسی عنوان کرد و ادامه داد: عامل ماندگاری معلمان، تربیت شاگردانی است که در جامعه منشأ خدمات می‌شوند.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با تاکید بر اینکه معلمی به معنای واقعی کلمه، عشق است با همین دلیل است که معلم عاشقانه در مسیر تعلم و تربیت قدم بر می‌دارد، گفت: معلمان با تعهد بالای خود برای تحقق جامعه پیشرفته تلاش کردند و نتیجه آن در وجود نیروهای متخصص و توانمند در بخش‌های مختلف به عبنه قابل مشاهده است.

خاتمی افزود: اثرگذاری معلم روی دانش آموزان منحصر به مسائل علمی نیست بلکه رفتار و منش معلمان بر روی دانش آموزان در ابعاد مختلف تأثیرگذار است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در این همایش، گفت: جامعه فرهنگی استان زنجان، همواره با تربیت نیروی انسانی توانمند، متعهد و مؤمن برای تحقق جامعه پیشرفته تلاش کرده است.

علی اسماعیلی افزود: معلمان پیشکسوت، ستارگان بی‌بدیل علم و دین هستند و اگر جامعه در عرصه تمدنی، دینی و انقلابی مصمم و پایدار مانده این مهم حاصل مجاهدت‌های معلمان است.

وی با بیان اینکه شغل معلمی یکی از حساس‌ترین و پرمسئولیت ترین شغل‌های جامعه است، افزود: جانفشانی‌های جوانان انقلاب و مجاهدان علم و پژوهش همه و همه نتیجه انتشار علم و معرفتی بوده که خداوند در وجود معلمان نهاده است.

اسماعیلی با اشاره به راه اندازی موزه آموزش و پرورش استان در دبیرستان ماندگار شریعتی شهر زنجان، ادامه داد: ایجاد این موزه تاثیری مهم در نشان دادن وضعیت نظام آموزشی در گذشته دارد.

در نخستین همایش معلم ماندگار از معلمان بازنشسته بالای ۸۰ سال استان تجلیل شد.

کد خبر 6097663

دیگر خبرها

  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • معلمان نقش اصلی و تأثیرگذار در توسعه و بالندگی جامعه دارند
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • صادرات استان زنجان صعودی شد