Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیرکل آموزش و پرورش کردستان پوشش 100 درصدی نوآموزان بدو ورود به دبستان در برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی را از اولویت های آموزش و پرورش کردستان دانست و گفت: باید بسترهای لازم برای کلیه نوآموزان فراهم شود تا بتوانند در این برنامه مهم شرکت کنند.

رشید قربانی امروز (5تیر) در آئین افتتاحیه پایگاه‌های سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستان در سال تحصیلی 1401-1400 که در مدرسه استثنایی پارسا ناحیه دو سنندج برگزار شد؛ اظهار کرد: برنامه سنجش بیش از سه دهه در کشور در حال اجراست و از جمله برنامه‌های بسیار ارزشمند و مورد تایید آموزش و پرورش است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قربانی با اشاره به اینکه موضوع تنوع مدارس در بسیاری از کشورها مورد انتقاد بوده و دیدگاه‌های مختلفی در این زمینه وجود دارد؛ خاطرنشان کرد: موضوع سلامت جسمی کودکان در تمام کشورهای جهان مورد تایید است چراکه خدمت بسیار بزرگی به کودکان می باشد.

وی با بیان اینکه برنامه سنجش سلامت خدمت بسیار مفیدی است که در آموزش و پرورش انجام می گیرد؛ گفت: اگر در این برنامه دانش آموزان دیرآموز، تلفیقی و... شناخته شوند؛ می‌توان خدمات شایسته‌ای برای آنان ارائه داد.

مدیرکل آموزش و پررش کردستان با بیان اینکه برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی انجام می‌شود؛ از همکاری و همراهی این دو نهاد تقدیر و تشکر کرد.

قربانی از مسئولین پایگاه‌های سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان خواست مسئولانه با موضوع سنجش برخورد کرده و با حس مسئولیت پذیری خود نوآموزان بدو ورود به دبستان را مورد سنجش قرار دهند.

این مقام مسئول با بیان اینکه آمادگی تحصیلی و ذهنی نوآموزان از اهمیت خاصی برخوردار است؛ خاطرنشان کرد: اگر دانش آموز دارای مشکلاتی جسمی و ذهنی در برنامه سنجش شناخته نشود و وارد مدرسه عادی شود درآینده مشکلاتی زیادی برای او پیش خواهد آمد و نمی‌تواند خود را با سایر دانش آموزان همکلاسی خود تطبیق دهد و به لحاظ روانی سرخورده شده نهایتا دچار ترک تحصیل شده و از تحصیل بازخواهد ماند.

وی برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستان را بسیار حساس دانست و تاکید کرد: کوچکترین تساهل در این مسئله عواقب جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت که ترک تحصیل و بالا رفتن نرخ بی سوادی کم‌ترین آسیب آن خواهد بود.  

قربانی از مسئولین پایگاه‌های سنجش استان خواست مسائل بهداشتی را رعایت کنند تا خانواده‌ها با اطمینان خاطر بتوانند فرزندان خود را به پایگاه های سنجش سلامت بیاورند و همچنین فضای مناسبی برای انجام این کار در نظر بگیرند که سلامت دانش آموزان حفظ و برای شرکت در این برنامه رغبت داشته باشند .

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان پوشش 100 درصدی نوآموزان بدو ورود به دبستان در برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی را از اولویت‌های آموزش و پرورش کردستان دانست و تاکید کرد: باید بسترهای لازم برای کلیه نوآموزان فراهم شود تا بتوانند در این برنامه مهم شرکت کنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی آموزش و پرورش کردستان پایگاه های سنجش برنامه سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۹۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، گفت: مرحله اول عملیات واکسیناسیون طرح تکمیلی فلج اطفال در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت هدف کودکان زیر ۵ سال اجرا شد. - اخبار استانها -

حامد جز جلالیان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در نیشابور،اظهار داشت: با توجه به اینکه بیماری فلج اطفال در کشورهای همسایه به خصوص همسایگان شرقی، به صورت اپیدمی درآمده و از طرفی جابه‌جایی‌های جمعیتی، شهروندان نیشابوری نیز در معرض خطر ورود ویروس فلج اطفال هستند.

وی ادامه داد: در مرحله اول عملیات واکسیناسیون تکمیلی که 2 تا 4 اردیبهشت‌ماه اجرا شد، 118 کودک نیشابوری و 90 کودک غیرایرانی زیر 5 سال علیه این بیماری واکسینه شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، گفت: اجرای عملیات تکمیلی واکسیناسیون خانه به خانه فلج اطفال را 14 تیم عملیاتی در مناطق به صورت تیم‌های سیار و بیش از 30 مرکز خدمات جامع سلامت دارای جمعیت اتباع بر عهده داشتند.

جز جلالیان خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح تکمیلی  واکسیناسیون فلج اطفال از 30 اردیبهشت‌ماه تا یکم خردادماه در نیشابور اجرا خواهد شد.

وی عنوان کرد: این پوشش با  مشارکت خوب شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه میسر شده است.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون اختصاصی برای ۶۰ داوطلب جامانده از کنکور/ تعداد متقلبان کنکور امسال اعلام شد
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • رئیس سازمان سنجش: کنکور در سلامت کامل برگزار شد
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور