Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@05:09:26 GMT

آغاز تولید واکسن اسپوتنیک در کرج

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۶۰۰۹۰

آغاز تولید واکسن اسپوتنیک در کرج

فرارو- واکسن کرونای اسپوتنیک تولیدی ایران در شرکت اکتوور شهرک صنعتی بهارستان امروز در البرز و با حضور وزیر بهداشت به تولید انبوه رسید.

سخنگوی سازمان غذا و دارو با اعلام این خبر گفت: «ایران ششمین کشوری است که پس از کشور‌های صربستان، ایتالیا، هند و برزیل با انتقال فناوری، تولید مشترک این واکسن را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

کیانوش جهانپور افزود: "دانش فنی و فناوری این واکسن از موسسه گامالیای روسیه دریافت شد و از ابتدای امسال محموله بانک سلولی برای کشت و تولید، تحویل شرکت اکتوور شد."

او با بیان اینکه این شرکت یکی از چهار شرکت متقاضی ایرانی بود که از طرف روسیه به عنوان اولین تولید کننده ایرانی تایید شده است، ادامه داد: «ورود به فرآیند تولید دارو‌های ویژه درمان کووید ۱۹ از روز‌های نخست شیوع این بیماری و همزمان با شرکت‌های بین المللی تولیدکننده این داروها، سبب شد تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، فرآیند تولید این محصولات در شرکت اکتوور نهایی شود و علاوه بر خودکفایی در تولید با قیمتی کمتر از یک پانزدهم بهای جهانی، دارو‌های موثر در درمان کووید را ارائه کند.»

در همین حال مجموعه دارویی اکتوور اعلام کرد: با آغاز تلاش جهانی برای تامین واکسن کووید- ۱۹ و تحقیقات در این زمینه، گروه دارویی اکتوور همچون گذشته با انجام مطالعات در بخش تحقیق و توسعه خویش، مذاکرات بین المللی برای تولید یکی از معتبرترین واکسن‌های جهانی را از سال گذشته آغاز کرد.

با برگزاری جلسات مکرر با حضور نمایندگان سایر شرکت‌های دارویی ایرانی و تحت نظارت سازمان غذا و دارو، توانمندی ها، استاندارد‌ها و دانش فنی مجموعه‌های ایرانی مورد بررسی کامل و دقیق قرار گرفت.

بر اساس استاندارد‌های موجود و فناوری به کار رفته در تولید واکسن "اسپوتنیک وی" تجهیزات تولیدی با بالاترین سطح فناوری در کنار دانش فنی به روز مورد نیاز است که مجموعه دارویی اکتوور، این دانش و پایه فناوری منحصر به فردرا دارد.

به دنبال ارزیابی دقیق خطوط تولیدی بخش بیوفناوری اکتوور توسط طرف روس و به لحاظ اعتماد و اطمینان بین المللی به گروه دارویی اکتوور، این مجموعه به عنوان مرکز تولید واکسن "اسپوتنیک وی" در قالب تولید قراردادی انتخاب شد.

واکسن "اسپوتنیک وی" در بیش از ۶۰ کشور جهان از جمله ایران به ثبت رسیده و در بسیاری از کشور‌های دیگر از جمله آلمان، ایتالیا، اسپانیا، بلاروس، اوکراین، صربستان، هند، چین، کره جنوبی، قزاقستان، مصر، آرژانتین و برزیل برای تولید قراردادی و تحت لیسانس انتخاب شده است و گروه دارویی اکتوور به عنوان یکی از نخستین تولیدکنندگان این واکسن در منطقه خاورمیانه برگزیده شد.

ظرفیت تولید واکسن "اسپوتنیک وی" در ایران به ۲ میلیون دوز در ماه خواهد رسید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: واکسن اسپوتنیک کرج دارویی اکتوور تولید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۰۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل محمدی در بابل + فیلم

حسن نتاج مدیر مجموعه باغ بهشت مامطیر در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به استقبال بی سابقه علاقه‌مندان از شهر‌های مختلف استان از جشنواره شنواره برداشت گل محمدی و گلابگیری ، گفت: این یازدهمین سالی است که مشغول به پرورش گل محمدی و دهمین دوره‌ایست که در حال برگزاری جشنواره برداشت گل محمدی و گلابگیری هستیم.

او افزود:خداروشکر از سال ابتدایی تا به امروز که دهمین دوره می‌باشد هرساله شاهد رشد علاقه‌مندان در بازدید از این جشنواره بودیم بطوری که تعداد قابل توجه‌ای از گردشگران از شهر‌های مختلف استان به اینجا می‌آیند تا جدای استفاده از فضای بکر این باغ از مشتقات این محصول هم بهره‌مند شوند.

نتاج گفت: در گذشته این باغ یک زمین شالیزاری بوده که هر ساله در هنگام فصل کشت با مشکل کمبود آب مواجه بودیم ولی از زمانی که رو به پرورش گل محمدی آوردیم دیگر این مشکل وجود ندارد چرا که گل محمدی نیاز بسیار محدودی به آب، مواد کودی عالی و معدنی دارد و جزو گیاهانی است که در اراضی شیب‌دار، زمین‌های کم آب و خاک‌های ضعیف هم پرورش می‌یابد

او در خصوص خواص دارویی و مشتقات گل محمدی افزود:گل تازه و غنچه خشک، مربا و شربت گل محمدی، گلاب درجه یک و گلاب دو آتیشه از جمله محصولاتی هستند که از این گیاه به دست می‌آوریم و در مجموع گل محمدی گیاهیست که از شاخه و برگ‌هایش هم می‌توان در بحث دارویی استفاده کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • آغاز برداشت گل محمدی در بابل + فیلم
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت