Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "بهمن سوری"، گفت: ضریب نفوذ 2.5 خود نشان دهنده این است که صنعت بیمه از ظرفیت های بیمه ای موجود در کشور غافل مانده، درصورتیکه براساس برنامه ششم توسعه باید به ضریب نفوذ 7 برسد که عدد خیلی رویایی نیست.

وی،افزود: تمامی شرکت های بیمه ای روی سهم موجود بازار با یکدیگر رقابت می کنند و به حجم کیک معاملات و معادلات بیمه ای در طول سال اضافه نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه نامه‌های موجود در بازار بیمه تفاوت معناداری با هم ندارند

سوری با بیان اینکه بیمه نامه های موجود در بازار بیمه  تفاوت معناداری با هم ندارند، افزود: در کشورهای دیگر  بیمه نامه های فردی دقیقا برای هرفردی متناسب با شرایط زندگی و نیازهای وی ، طراحی می شود .

وی،خاطرنشان کردکه  صنعت بیمه در بیمه نامه های پارامتریک بسیار عقب است و ریسک ها به صورت کلی بررسی می شود درصورتیکه از طریق این بیمه نامه ها می توان  به اندازه مصرف بیمه گذار حق بیمه تعیین کرد.

دبیرکارگروه شبکه فروش و بازاریابی سندیکای بیمه گران ایران، اضافه کردکه  از بیمه نامه های هوشمند نیزبسیار دور هستیم و شرکت های بیمه ای  باید در بیمه گری ، هوشمند سازی را سرلوحه  کار خود قرارداده و در آن راستا حرکت کنند.

دبیرکارگروه شبکه فروش و بازاریابی سندیکای بیمه گران ایران، با بیان اینکه در زمینه بیمه نامه های عدم التفع کارخاصی انجام نشده، افزود: اگر کسب و کار شخصی که شغل آزاد دارد به هر دلیلی برای مدت محدودی متوقف شود و از کار باز بماند پوشش بیمه ای جامعی  وجود ندارد که آسیب هایی که به وی رسیده را جبران کند.

سوری،معتقد است که صنعت بیمه شبکه فروش بسیار قوی دارد وایراد در عرضه نیست و درتولید است و شرکت های بیمه ای باید محصولات به روز، جامع و مبتنی برنیاز مشتری را طراحی کرده و درمرحله بعدی شبکه فروش این محصولات را بفروشد.

وی،تصریح کرد: اینکه صنعت بیمه محصول جدیدی ندارد و نفروخته است از ایرادات شبکه فروش نیست و شبکه فروش می تواند محصولات مبتنی برنیاز مشتری را خیلی راحت تر از محصولاتی که درحال حاضر می فروشد به فروش برساند.

پربیننده ترین

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت بیمه بیمه نامه بیمه ای صنعت بیمه شبکه فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۰۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش