Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان سطح فلزات سمی و مواد معدنی کمیاب را در نمونه‌های خون ۱۲۰۰ زن که بین سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۱۳ زایمان کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. آنها دریافتند که مقادیر بالاتر سلنیوم یا منگنز در خون مادران با پایین بودن فشار خون در کودکان آنها در ویزیت‌های کلینیکی ۳ تا ۱۵ سال بعدشان ارتباط داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«نوئل مولر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده بلومبرگ، در این باره می‌گوید: «این نتایج نشان می‌دهد که سطح سالم سلنیوم و منگنز در رژیم‌های غذایی مادران در دوران بارداری ممکن است فرزندان آنها را در برابر فشار خون بالا محافظت کند.»

اضافه وزن خطر فشارخون کودکان را دو برابر افزایش می‌دهد

وی در ادامه می‌افزاید: «این کار اهمیت تغذیه و قرار گرفتن در معرض محیط رحمی را برای سلامت قلب و عروق کودک برجسته می‌کند و با ادامه تحقیقات بیشتر، در نهایت می‌تواند منجر به بروزرسانی دستورالعمل‌های تغذیه‌ای و قوانین زیست محیطی با هدف جلوگیری از بیماری شود.»

فشارخون بالا یکی از مهمترین فاکتورهای پرخطر قابل اصلاح برای سایر بیماری‌های ناتوان کننده و کشنده از جمله بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، نارسایی کلیه و بیماری آلزایمر است. فشارخون بالا به معنای فشار خون سیستولیک بالاتر از ۱۳۰ میلی متر جیوه یا فشار خون دیاستولیک بالای ۸۰ میلی متر جیوه است.

منگنز و سلنیوم خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و در انواع غذاها از جمله آجیل و غلات، سبزیجات پهن برگ، ماهی و صدف یافت می‌شوند.

کد خبر 610151 برچسب‌ها نوزاد بیماری - فشار خون

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نوزاد بیماری فشار خون فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۰۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار

مصرف سیگار موجب بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلا به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را از دست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • بازنده های سربلند، محمد ربیعی و مردانش
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • هشدار بیماری زنگ زرد مزارع جو و گندم لرستان
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی