Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصر با اشاره به مناسب سازی مکان و شرایط برای معلولان جسمی و حرکتی گفت: مترجم زبان ناشنوایان در ادارات و نهادها برای برقرای ارتباط بهتر نیاز است.

ولی الله نصر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان با اشاره به اینکه مناسب سازی برای معلولان در مدل های مختلف مثل ترجمه زبان ناشنوایان ضرورت دارد، اظهارداشت: این اقدام سبب حضور اجتماعی و رفع مشکلات و نیازهای آنان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان افزود: کمک به رفع نیازهای معلولان و بسترسازی برای حضور آنان و زندگی آسان مثل دیگران لازم است که در نشست ها و جلسات این موضوع پیگیری می شود.

 

وی میزان مناسب سازی در استان اصفهان را 60 درصد اعلام کرد و گفت: این خدمات در پارک ها و فضای سبز، ادارات و نهادها و بانک ها می باشد.

 

*مناسب سازی برای ناشنوایان و نابینایان

 

نصر با اشاره به اینکه نابینایان و ناشنوایان جزئی از جامعه معلولین هستند، تصریح کرد: مسیر حرکت نابینایان با موزایک خاص و تعیین مسیر خاص مشخص شده است.

 

وی با اشاره به اینکه ناشنوایان در بیان نیازهای خود و برقراری ارتباط در نهادهای عمومی و اداری گفت: وجود این ترجمه و شناخت ارتباط را بهتر برقرار می کند.

 

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان خاطرنشان کرد: مترجم زبان ناشنوایان در ادارات و نهادها برای برقرای ارتباط بهتر نیاز است که پلیس راهنمایی و رانندگی در مرحله فراگیری این آموزش ها است.

 

وی اضافه کرد: نشست های مشترک در این خصوص برگزار و اقدامات اولیه برای هدایت افراد شنوا در تردد در خیابان ها استفاده می شود.

 

نصر تعداد ناشنوایان استان اصفهان را 13 هزار نفر اعلام کرد.

پایان پیام/128

منبع: شبستان

کلیدواژه: معلولان ناشنوایان مناسب سازی اصفهان بهزیستی ادارات و نهادها زبان ناشنوایان استان اصفهان مناسب سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۱۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • آموزش نصب کولر صنعتی آبی
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • لزوم همکاری تمامی نهادها با پلیس در اجرای طزح نور
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • راه اندازی سومین مرکز تخصصی نماز کشور در استان؛بزودی
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی